Jan C. van der HeideOnlangs hadden Pats en ik een gezellige ontmoeting met paragnost Jan C. van der Heide. We waren 20 minuten te laat, TomTom had koorts, maar dat maakte weinig uit voor Jan 'Zen' van der Heide. Rust is wat hij uitstraalde en er werd geen woord aan zijn wachtende momenten vuil gemaakt.

Hij nam de tijd om onze vragen te beantwoorden over het raadselachtige jaar 2012 waar menigeen uit de oudheid een grote ramp en/of bewustzijnsverandering voorspelt. Iemand anders ziet er dan weer de escalatie van de huidige wereldlijke onrusten in. Wij weten inmiddels wat hij over 2012 denkt. U nog niet, en dat zal na deze video-blog weinig veranderen, voegen we sardonisch toe.

Het 2012-vraagstuk was de reden waarom we druk op Jan's deurbel uitoefenden. Achter de GW-schermen zijn we iets rondom het onderwerp 2012 aan het voorbereiden -maar dat mag u nog niet weten- en iemand die in de toekomst kan kijken leek ons wel interessant. Ideaal voor als je het zelf even niet weet...

De paragnost deed ons vriendelijk open en begeleidde mij en Pats naar de interviewkamer. Dat was een soort bibliotheek; we waren omringd door boeken, foto's, spreuken en prachtige items waardoor het eerder op een museum leek. Zijn hele huis was op die manier ingericht: vol kunst en iconen uit diverse stromingen. Geen kitsch, maar ware pracht en maar liefst een échte Egyptische sarcofaag. Exclusief mummie, al is dat een aanname...

Toen we over de vloer wandelden kraakten de planken onder onze voeten. Dat deden ze zoals het alleen in een authentiek huis kan gebeuren. Lekker gezond kraken en spokken, alsof de zolen de geschiedenis aimabel strelen. Het had wat, en in mijn dromen woon ik reeds in Oegstgeest. Overal waar ik keek was iets aandachttrekkends te zien; zelfs op het toilet hingen er spreuken die even deden stilstaan bij het leven (en het plassen). Het huis sprak en zoiets valt in een blog niet na te vertellen.

Beneden stond een anderhalf meter groot wit beeld van Christus met de hand op het heilig hart. Voor het verlicht figuur stonden talrijke boeketten bloemen. Duidelijk als dankbaarheid voor Jan´s therapeutisch werk waarbij hij ook NLP en andere moderne technieken gebruikt. 'Welke techniek ook, om mensen te helpen komt het er uiteindelijk altijd op aan om hen tijdens de weg naar binnen te begeleiden,' weet Jan ons wijselijk samen te vatten.

Terwijl we even spelen met de nieuwe videosoftware laten we u een stukje van het begin van het interview/gesprek zien. Jan C. van der Heide heeft het over wetenschap en de paranormale wereld. Pats heeft het over Rudolf Das en zijn accurate getekende voorspelling van de Mercedes Smart en ik... ik zit er bij om te kijken of vogels nog wel vliegen en camera's nog wel rollen. Veel kijkplezier met deze man naar ons hart:

Chris de Boden: Naar aanleiding van het filmpje 'De Profeet' op de 2012 portal:
http://www.jancvanderheide.com/component/content/article/46-horoscoop-en-voorspellingen/312-voorspellingen-2012

Ik hou me liever aan mijn eigen visie vast.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 05-12-2011 13:35:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Uit zijn artikel(ben ik nu aan het lezen) citeer ik het volgende:

Er zijn websites die houden de score van mediums, van goede voorspellingen precies bij. Ik ontving mails dat volgens de ene website de correcte voorspellingen 29,02% was en volgens een ander 40,9% Het zou kunnen, ik heb ze niet geturfd. Ik weet in ieder geval dat er diverse voorspellingen (nog) niet zijn uitgekomen, maar een aantal wel.

Hmmmmmmmm....
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 05-12-2011 16:11:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden