Sinterklaas5 december (6 december voor de Belgen) komt met rasse schreden dichterbij en daarmee ook weer de vraag "wat moet ik dit jaar nou weer voor cadeau kopen?"

Grenswetenschap.nl helpt u een handje en heeft enkele zeer aparte zaken voor u op een rijtje gezet. Verwonder en verbaas u over de inhoud van de grenswetenschappelijke zak van Sinterklaas. Enneuh... vergeet vooral de wortel en het suikerklontje voor het paard niet...

Voor de man die alles al heeft.
Wat te denken van een Micro Mosquito Helicopter? Het ding is niet groter dan je hand en laat zich op afstand besturen. Na 45 minuutjes op de oplader te hebben gestaan kan deze stille helikopter de huiskamer voor zeker 10 minuten onveilig maken. voor ongeveer 103 euro mag u het ding meenemen.

Micro Mosquito Helicopter
( Cool, zeker wel )

Misschien is een helikopter wat te gewoontjes? Geen nood, er is ook een heuse X-UFO. Voor ongeveer 150 euro kom je in bezit van deze op afstand bestuurbare UFO. Kijk hier naar het promotiefilmpje van het apparaat, of scroll naar onderen om een videodemonstratie te zien.

X-UFO in actie
( X-UFO in actie. Meer onderaan dit blog. )

Natuurlijk zijn er ook mensen die niet van spelletjes en speelgoed houden voor deze categorie mensen zijn er serieuzere zaken. Wat te denken van een heuse "Wensmachine"? Voor slechts 390 dollar krijg je een kant en klare wensmachine. Hoe het werkt? Je legt gewoon je vinger op het koperen plaatje en je doet je wens. Het apparaat versterkt je hersengolven waardoor het "veld" beïnvloed raakt en je wens uitkomt (tenminste als we de producenten mogen geloven).

Wensmachine
( Wat zouden de makers gewenst hebben? )

Omdat niet iedereen in "het veld" geloofd is er ook nog een heuse "Electronic Mind Control" in de aanbieding. Spreek je opdracht in dit apparaat en speel het af. Nee, je hoort niets en dat is ook de bedoeling. Het apparaatje zet het gesproken woord om in "silent sound". Silent sound is een modulatie van 16 khz in een speciaal formaat dat alleen maar door het onbewuste kan worden opgepikt (tenminste volgens de producenten). Dating (en scoren) was nog nooit zó gemakkelijk. Voor 290 dollar krijg je de bouwdoos en tekeningen en voor 390 dollar brengt de post ém kant en klaar thuis.

Elektronic Mind Control
( Sorrie rechter, maar ik hoorde een vreemde stem in mijn hoofd..)

Voor Sinterklaas spelen is natuurlijk leuk maar ook erg kostbaar. Wederom is er geen man overboord: de sint kan zichzelf een echte "geld magneet" geven. De 179,95 dollar die het ding kost heb je dus zo weer terug. De Ultra Advanced Psychotronic Money Magnet regelt het allemaal.
Het apparaat is volgens de verhalen tot ons gekomen dankzij een zekere aartsengel Mikhail die van mening zou zijn dat iedereen moet kunnen genieten van de natuurlijke overvloed in het universum. Hoe het precies werkt heb ik niet begrepen (astraal te hoog gegrepen voor een simpele ziel als ondergetekende) maar als we de producenten mogen geloven vliegt dankzij de Money Magnet het geld in je zakken.

Ultra Advanced Psychotronic Money Magnet
( Voor de man die alles gelooft)

Dat de beste dingen in het leven gratis zijn bewijst GW dagelijks, maar er is meer. Wat dacht u van een gratis oersimpel spelletje bedoeld voor kinderen, maar met verslavingsfactor 10 voor volwassenen. Het doel is simpel: laat een virtueel balletje een parcours afleggen om het doel te raken. Op zich lijkt deze missie simpel ware het niet dat je dan wel de onderdelen voor dit parcours in de juiste volgorde moet leggen. Voor diegene die niet van spelletjes spelen houdt is het mogelijk om zelf een parcours te ontwikkelen. Laat uw sadistische creativiteit de vrije loop om anderen zich tot waanzin te puzzelen. Enfin. probeer zelf maar en speel Whizzball.

Whizzpuzzle
( hier zat de wereld écht op te wachten )

We sluiten af met het videofilmpje van de X-UFO waar we net meer informatie over gaven. Vooral 's nachts oplaten in de buurt van UFO-spotters voor optimaal succes:

 

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden