Neuken?AMSTERDAM - Een 21-jarige man uit Amsterdam is vorige week in een manege in Doorwerth betrapt toen hij een paard misbruikte.

Onlangs verscheen voorgaand bericht in de media en tout Nederland sprak er schande van. Sex met dieren is iets wat een normaal mens niet doet.

Toch komt het vaker voor als men zou denken. Waarmee we niet meteen oproepen om meteen aan de geit te gaan...

Zo hadden we onlangs in de media een vermelding van een Amerikaan die sex had met een doodgeschoten hert, en in de Belgische media dook een bericht op over een man die tussen 1997 en 1999 met tientallen honden sex heeft gehad. Als vrijwilliger bij het dierenasiel kon hij zijn lol op.

Midas Dekkers - Lief DierBioloog Midas Dekkers schreef over zoöfilie een zeer verhelderend boek onder de naam "Lief Dier". In het boek maakt Midas duidelijk dat mensen al sinds onheugelijke tijden met andere dieren seksuele of seksueel getinte contacten onderhouden. Hij gebruikt 'bestialiteit' (zoöfilie) niet als een afkeurend woord. Dekkers ziet in alle seksuele contacten het overschrijden van grenzen, of dat nu met een ander mens is of met een dier, en hij beschouwt dat in principe als iets goeds, een omarming van het leven.

Deze visie zal zeker niet door iedereen gedeeld worden. Een ander recent boek is "Waarom vrouwen van apen houden", door Stine Jensen. Daarin wordt het wetenschappelijk onderzoek naar apengedrag beschreven. Dat onderzoek heeft een aantal vrouwen, zoals Jane Goodall en Dian Fossey, wereldberoemd gemaakt. Die vrouwen houden van hun apen en daar hangt ook een vleugje bestialiteit (zoöfilie) omheen. De suggestie in dit boek is dat vrouwen een aap verkiezen boven hun tamme en beschaafde man, die te ver van de natuur is afgeraakt. Dit idee wordt ondersteund door romans en films over vrouwen die er echt met een aap vandoor gaan.

Vrouw opgepakt wegens seks met paard
Uitgegeven: 30 november 2006

SYDNEY - De politie in Australië heeft in het plaatsje Lismore een 35-jarige vrouw gearresteerd wegens seks met een paard. Dat heeft de politie bekendgemaakt, aldus Australische media woensdag. Na een tip vond de politie de naakte vrouw in een weiland, terwijl ze onzedelijke handelingen uitvoerde met een paard. Haar is bestialiteit ten laste gelegd, aldus een woordvoerder.

Maar wat is dat toch? Waarom zouden mensen sex willen hebben met dieren? Misschien dat onderstaand interview met twee zoöfielen een lichtje op de materie doet schijnen.

Sacroes: Jakkie ,dit vind ik echt een stap te ver.....Mens en dier die zich niet kan verweren, daar moet je van afblijven!!!
Brake the rules, forgive quickly and kiss slowly.
Op 24-02-2009 10:00:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden