Is onze beschaving via via een voortzetting van de Lemurische en Atlantische beschavingen? Dateert ze al van vóór de zondvloed van 11.000 voor Christus? Is er van buitenaardse invloed, de zogenaamde goden uit de hemel, sprake?

We vragen het ons ook af en waren daarom bijzonder gecharmeerd van de twee nieuwste artikelen van grenswetenschapper Jacques Schoenmakers die u mogelijk kent van de website Frontier Science. Hij zocht naar diverse bewijzen die pleiten voor megalithische beschavingen die ons inhoudelijk bijna compleet zijn ontgaan.

schijf van Phaistos
schijf van Phaistos
( De schijf van Phaistos, een mysterie uit het verre verleden )

Geheel in de lijn met onze onbegrensde artikelen Het begin en einde van de kennis (deel 1 en deel 2) kunt u "Eén mondiale prehistorische megalithische beschaving" van Jacques lezen. Hij gaat in op astrologische gebouwen en de vele onderzoeken die zijn gebeurd.

Het eerste artikel gaat vooral over de soorten megalieten, hun waarschijnlijke ouderdom en de hoge technologische ontwikkeling van de bouwers. Het vervolgartikel heeft aandacht voor de ligging op ley-lines, onderdeel uitmakend van netwerken van driehoeken en geometrische patronen volgens de gulden snede. Als u wilt weten waarom sommige plaatsen en gebouwen 'sacred' of heilig zijn dan is het artikel een must.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden