Vuilbekkend Oasis bandlid Liam 'shLiam Gallagher bedankt voor een awardall I trash your fokking face, mate?' Gallagher treedt niet alleen op, hij treedt ook uit en sprak ondertussen met John Lennon van wie hij eigenlijk ook een incarnatie is. Althans, dat is samengevat wat we van Liam 'you cunt' Gallagher mogen geloven.

Eerder berichtten we al dat de beste man mysterieuze voetstappen hoorde en er bij hem thuis spullen op raadselachtige wijze verdwenen. Als oplossing schakelde hij vriendin en actrice Gwyneth Paltrow in om samen een Kabbala-reinigingsritueel te doen.

Of die zuivering heeft geholpen is onduidelijk, maar dat de paranormale ervaringen van Liam 'are you eyeballing me, boy?' Gallagher niet gestopt zijn is dan weer wel bekend...

Liam Gallagher bedankt zijn fansDat Liam 'you cocky twat' Gallagher al langer geobsedeerd was door John Lennon is bekend. Hij lijkt er ook een beetje op, al is dat natuurlijk de bedoeling. In 2005 verkleedde Gallagher zich als Lennon en eiste van iedereen dat men hem aansprak met John.

Noel Gallagher, de broer van Liam en tevens Oasis bandlid kan het gedrag niet uitstaan. "Drie dagen lang verkleedde hij zich als John Lennon en moesten we hem John noemen,"
aldus een gefrustreerde Noel Gallagher.

Op het Belgische radionieuws vertelde Liam 'bring it on' Gallagher weer iets anders. Hij zou zijn lichaam hebben verlaten, naar zichzelf hebben gekeken en ook nog met John Lennon hebben gesproken. Hij sprak dus met zijn eigen reincarnatie, dat is redelijk apart. Op andere tijdstippen kwam hij dan weer met het bericht dat hij bezeten was door John's geest. Er is iets aan de hand, maar of het aan alle vingers is...

Gallagher vriendelijk tegen fotograaf"Tegen onze moeder zei hij ooit de incarnatie van Lennon te zijn," vertelde broer Noel een jaar geleden aan de pers. Liam 'see this finger?' Gallagher was al 8 jaar geboren toen Lennon de kogeldood stierf dus ook Noel vindt het allemaal maar vreemd.

Er zijn bij mijn weten ook geen foto's bekend waarop Lennon fans of andere mensen de fuckyou-vinger toewierp. Als 'Liam Lennon' het bewijs van reincarnatie is, dan is het tevens een bewijs dat het een neerwaarts proces is, in plaats van naar hogere sferen. Maar goed, dat terzijde. U denkt er het uwe van, wij ook. Conclusie: Oasis maakt goeie muziek. Leve Liam Gallagher John Lennon!

Update: we hebben beeld van de demonen die Liam zo bezig houden; zie onderaan dit blog. Ondertussen gelooft Liam Gallagher dat het spookt in zijn Londense villa. De frontman van rockband Oasis slaapt met de lichten aan, omdat hij bang is voor de voetstappen die hij 's nachts de trap op en af hoort gaan. Soms wordt hij wakker en heeft hij het gevoel dat hij wordt bekeken door iemand van gene zijde. Hij voelt ook koude lucht over hem heen gaan als hij de voetstappen hoort. Spooky...

3.14po: Ik had al langer het idee dat Liam ze niet allemaal op een rijtje had. Teveel aan de champagne supernova gelurkt.
United as one. Divided by zero.
Op 30-10-2007 13:18:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld: Oftewel hoe werp ikmijzelf weer eens in de schijnwerpert.
Dries Roelvink kan daar een puntje aan zuigen.
Op 30-10-2007 13:32:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po: Dries wie?
United as one. Divided by zero.
Op 30-10-2007 13:33:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
I. Gorewitz:
3.14po:

Dries wie?

Dries Roelvink.

Ward
(bericht gewijzigd op 30-10-2007 15:06:20)
Op 30-10-2007 15:06:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ivory^: Wat hij zei.
Op 30-10-2007 16:45:52 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
dierentuin: Helemaal gelijk anouk, een flapdol eerstklas die vent, en zijn aanhangers zo te merken ook!
Redaxie, mag ik je complimenteren met je briljante sarcastisch laconieke edit onder de post van Liam 2?
Ik moest hier zowat van de vloer geraapt worden van het lachen, heerlijk, heerlijk, heerlijk!!!
Op 02-10-2008 20:24:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden