Attentie attentie. Achtung Wonderbar. We laten u een héél belangrijk en mogelijk schokkend bericht weten. Deze maand zullen galactische wezens zich openbaren! Geen grappen over aluminium petjes, het is ernst dit keer.
This is it, ladies and gentlemen, het moment waarop we allen hebben gewacht: de Galactische Federatie, waar mensen als Sheldan Nidle al jaren over prediken, daalt neder om de homo sapiens naar een nieuwe fase in hun evolutie te brengen. Bow for the superior master Ashtar Sheran...

De wezens zijn volgens channelings al jaren bezig om de trilling van onze planeet te verhogen. Dát is de reden waarom het bewustzijn van de mens ook 'hoger' wordt. In tegenstelling tot wat u eerder misschien dacht heeft het dus niets te maken de toename aan mensen, educatie, informatie en vooral manieren om die informatie te verwerken en structureren. Nee, niets anders dan de galactische federatie verhoogt de trilling, had u vast niet gedacht maar we hadden gezegd dat het schokkend zou zijn...

12-Strengig wezen
12-Strengig wezen
( 12-Strengig hoogbewust wezen, nog nét Adam Kadmon-achtig )

Het bewustwordingsproces zal zorgen voor een grote verandering in ons DNA; maar liefst 12 strengen zullen de uitverkorenen hebben! Dit alles wordt begeleid door waakzame engelen, waaronder de bekende aartsengelen Michaël en Gabriël die in hun ruimteschip, de ster van Betlehem, van hot naar her zoeven. Zo staat het gedrukt en zo is het gechanneld.

De ware aard van de profeten komt binnenkort ook naar boven. Mohammed doet niet mee in dit verhaal, maar Here Jezus wel. Hij is namelijk de baas van Ashtar en noemt eigenlijk Jezus-Sanada. Vergeet dus maar Yeshua, dat is doctrinerende flauwekul die de kerk ons wil doen geloven.

Galactische redder

Deze maand zal Ashtar hoogstpersoonlijk naar beneden komen. Maar dan alleen om te praten met de wereldleiders. "Wij, de Alliantie voor Vrede, van de Intergalactische Raad, ons is verboden in de aangelegenheid van de zielen en hun evolutie van welke planeet dan ook in te grijpen, zonder de goedkeuring van de regeringen van die planeet. De enige uitzondering is wanneer de Wetten van het Universum geschonden zijn. Als dat het geval is mogen we met andere leden van het Universum ingrijpen. Zo een voorbeeld is een atoomoorlog,” aldus zijn hoogheid Ashtar die momenteel alleen via channelings kan/wil communiceren. U ziet hem hieronder-links op een tekening. Er zijn alleen tekeningen van hem bekend. Hij ziet er Arisch uit.

Ashtar SheldanDe universele logica van waaruit de hogere wezens, waarvan er diverse rassen zijn, denken is helaas niet altijd duidelijk. Zo mogen overheden genocide-feestjes organiseren, mag de wereld verhongeren en kan er onderling gemoord en verkracht worden terwijl de galactische heersers rustig achterover hooveren in hun zweefzetel.

Een aparte manier van redeneren want oorlogen, (kunstmatige) ziektes en genocides zijn qua dodental stukken effectiever dan een atoombom, wat op zijn beurt zo'n typische naoorlogse dreiging is. Toevallig onstonden de openbaringen van Ashtar ook rond die periode, op de redactie hebben we nog een exemplaar uit de jaren '50 die inhoudelijk exact lijken van wat er nu nog steeds wordt gepubliceerd van de galactische vloot. Aankomstaankondiging na Aankomstaankondiging en The Bomb was daarin het ultieme moment. Sindsdien is in de Ashtar-kringen de atoombom het ergste gebleven wat er maar kon gebeuren.

De dreiging van ons mensenbeestje zo laag inschatten is niet verstandig van Ashtar Sheran. Onze soort is namelijk gespecialiseerd in het scheppen van sluipende dreigingen. En vooral het negeren ervan totdat er een oplossing noodzakelijk is. Ik kan uberhaupt niet begrijpen waarom Tha Bomb zo gewichtig is in het buitenaards verhaal omdat het me gedateerd lijkt. Maar ach weet ik veel; slechts 2 strengen-DNA... Gelukkig zal de komst van Ashtar het mysterie deze maand oplossen.

De grey
( The Grey - of zij deze maand ook meedoen is nog niet onthuld )
Sommige delen van Ashtar Sherans plan zijn al bekend. In 2012, het Maya-eindtijdjaar, zal de galactische federatie met miljoenen ruimteschepen komen om de wereld in 15 minuten te evacueren. Zij kunnen dat. Helaas zijn de ruimteschepen onzichtbaar voor het menselijke oog, maar wie een goede ziel heeft mag mee. Beetje zoals in het christendom, maar dan anders en -zo schijnt- beter. Tot zover dit bericht waarvan de media, lees: veel mensen, zeker op de hoogte moeten zijn. Medio december, be there, they'll be!

Dat gezegd zijnde rest het me slechts om héle grote vraagtekens te plaatsen bij al het bovenstaande waarmee lichtwerkerssites soms op de proppen komen. Niets in dit stuk is verzonnen, de informatie wordt als echt en feitelijk verkocht en hebben we van Ashtar-georienteerde sites. Het klinkt zo mesjogge als de alienheerser Xenu bij de Scientology en toch... wordt ook dit geslikt. Wat snap ik niet? Slikt u? Of ik te weinig?

Eva: Ah mooi, joepiedepoepie, 't is weer zover!!

Anton heeft z'n feestbroek al aangetrokken..?!
Of heeft 'ie 'm nog steeds aan.. *-)

A. Teuben:
Eindelijk is het einde van de al deze manipulaties in zicht,
FIRST CONTACT VINDT PLAATS IN 2006.


Op 18-05-2008 18:28:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eva:
artikel:
Maar voorspellingen zijn niet voorbehouden tot geloofsgemeenschappen. De New Age beweging wekt ook verwachtingen. Vijftig jaar lang is al een ophanden zijnde landing van vliegende schotels voorspeld. Verschillende UFO groeperingen hebben zich opgeworpen als eerste kontaktpersonen voor buitenaardse wezens.

Sociologen hebben de gevolgen van het niet in vervulling gaan van voorspellingen bij een UFO groep bestudeerd. Tegen de verwachting in leidde dat in den beginne tot versterking van de onderlinge band. Het uitblijven van een gebeurtenis werd geweten aan een misverstand, onvolledige inzet, of gebrek aan geloof van de leden. Om het hoongelach van de vijandige buitenwereld te ontlopen bouwden ze een nog hechtere muur om zich heen. Maar als een voorspelling ook de derde keer niet uitkwam sloeg teleurstelling toe en zette verloop in.


http://www.xs4all.nl/~wichm/psygeest.html

Op 18-05-2008 18:32:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden