Nu is meneer T. van een wereldberoemde site helemaal door Sheldan Niddle besnuffeld, heeft hij te lang naar de chemtrails staan staren, zijn cloudbuster vergeten te installeren (helaas uitverkocht). Of is zijn 12 strengs DNA al vroegtijdig de 5e dimansie binnen getreden, hem raaskallend achterlatend?

Op zijn eigen 'n site, waar deze baas al dan niet baas van is (afhankelijk van wie je het vraagt), schrijft hij een bewustmakend en onthullend pamflet, waar ik graag een paar puntjes voor u uit wil plukken...

 • Laten we beginnen met de openingszin: “Niburu.nl is een veel bezochte nieuws-site. Met name door….en wetenschappelijk zeer toonaangevende instituten uit de gehele wereld.” (Behoeft dit toelichting? red.)
 • Met de meer dan 100.000 bezoekers per week (= 14.286 bezoekers per dag. red.) en meer dan 500 Miljoen pageviews vanaf 08-08-2003 (= 556.793 views per dag = 39 views per bezoeker per dag. Volgens webstats4u.com, dat voor hun de statistieken verzorgt haalt men de 6000 views per dag nog niet eens. Bijna een factor 100 verschil…red.).
 • Miljoenen malen is bij overheden aangedrongen om daadkrachtig te werk te gaan… (Dat zij dus sinds 08-08-2003: -tig maal 1114 aandringingen per dag……WOW!!! En ik dacht dat ík het druk had. red.)
 • Omdat de wereldbevolking niet meer bij machte is om het zelf op te lossen is de interventie van de Galactische Federatie AANSTAANDE om de mensheid
  uit zijn benarde situatie te bevrijden. Veel van de Niburu lezers en Honderdduizenden wereldwijd zijn hiervan op de hoogte en volgen dagelijks de berichten op de vele duizenden sites (tja je mist wat, als je even niet oplet. Red).
 • UFO's laten zich steeds meer zien en WORDEN VOLOP GESPOT BOVEN ALLE WERELDDELEN. Ze zijn met name vlak voor de Tsunami ……, waarover wij uitvoerig hebben bericht (Vriend Remkes heeft ze gespot. Was waarschijnlijk te druk met zijn jonge … om kiekjes te schieten. Red.).
 • De mensheid wordt massaal misleid en in staat van angst gebracht. Hiervoor waren voldoende trucjes en ambtenaren aanwezig (waarom zou je je ge-orakel ook onderbouwen. Red).
 • Eindelijk is het einde van de al deze manipulaties in zicht,
  FIRST CONTACT VINDT PLAATS IN 2006. (is hier niet sprake van een serieuze vorm van het Syndrome du Pantalon? Red).

Ach, het is vroeger al eens gezegd: De humor leg op straat, meneer Sonneberg. Meer wetenswaardigheden over A.T.? lees hier..

 

Updeet:

Gaat u allen maar weer gerust slapen: het blijkt hier slechts op een PR-actie te gaan voor het bewustmakende en onthullende rondje Nederland. En u weet, in reclame geldt: Het gaat om de aandacht, positief of negatief. Als het maar aandacht trekt. En dat lukt, getuige dit stukje.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden