Beetje per beetje komt de informatie over de nieuwe Nederlandstalige 2012-docu 2012 Are You Ready naar buiten. Zo ook wat meer gegevens over de makers: de gebroeders de Kok.Dan de Kok

De oudste van de twee is Dan de Kok, rechts op foto te zien. Hij begon zijn carriere als akteur en speelde diverse rollen in het theater, t.v.-series en films. Ook volgde hij cursussen als scenarioschrijver. In 2004 regisseerde hij, samen met vriend Peter Post, een korte 21 minuten durende fictiefilm. Deze film won de juryprijs op het Filmfrontfestival. 2012-are you ready is zijn eerste documentaire waarvan hij het scenario geschreven heeft en de regie op zich nam.

Mano de Kok

Mano de Kok (hierboven in actie) is podotherapeut, maar heeft altijd een passie gehad voor film. Toen zijn broer hem vroeg om camera en produktie te doen voor deze cinematografische reis, zei hij gelijk ja tegen dit avontuur. 2012-are you ready? Is zijn eerste film.

Een reactie geven aan de broers? Dat kan door te reageren op dit blog, Dan en Mano zijn natuurlijk vaste GW-bezoekers.

Marsepars: Na 5 jaar nog geen reactie?
Dan doet Mars het maar...

Vermakelijke docu, al is het wel een heel persoonlijk verhaal.
Niet eens zozeer informatief, al kunnen sommigen er toch wel dingen uitpikken waar ze wat mee kunnen of wat hun interesse heeft gewekt.
Al met al niet onaardig!
Cannot kill the Battery!!!
Op 06-08-2012 7:50:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden