Even voor uw vermaak een paar opmerkelijke foto’s uit het voorbije jaar 2006. Een verdere inleiding lijkt me niet nodig, kijk en verwonder u.

Manoharam is een wel heel opvallende slangenbezweeder die zijn kunst heel serieus neemt. De Indiase Manoharam uit Chennai laat op de foto zien hoe hij twee bruine boomslangen door zijn neus en uit zijn mond laat kruipen. Met de strapatsen hoopt Manoharam een plekje in het Guinness book of records te bemachtigen:

Manoharam
Manoharam
( Manoharam, bedreven in slangen en slangen in hem )

Medewerkers van het NASA's Marshall Space Flight Center kregen het zwaar te verduren toen er beelden naar buiten werden gebracht van slapende en spelletjes spelende collegas. De betrokken medewerkers zijn verbonden aan de door NASA ingehuurde Teledyne Brown Engineering Inc. en werken in het space center's Payload Operations Center, een afdeling die verantwoordelijk is  voor de wetenschappelijke operaties van het ISS (international space station.)

Actrice Miley Cyrus staat hier naast sumo worstelaar Manny Yarbrough tijdens een uitzending van MTV's Total Request Live. De vraag rijst hoeveel Miley's je uit één Manny zou kunnen halen?

Het is natuurlijk niet toegestaan dat gevangen in bezit zijn van een mobiele telefoon. Medewerkers van een extra beveiligde gevangenis in El Salvador keken dan ook vreemd op toe ze op een röntgenfoto van één van de gevangen toch een mobieltje ontdekte. Uiteindelijk werden er op deze wijze negen mobieltjes en één oplader gevonden. Kom maar op met de grapjes over de trilfunctie.

Paranormale onderzoekers wisten in een huis in Flordia deze opmerkelijke beelden te maken. Er is duidelijk te zien hoe een vreemd object rondzweeft en vreemde geluiden werden opgenomen. Tot op heden kunnen de onderzoekers niet verklaren wat het is dat op de beelden te zien is.

In Lubbock Texas werd deze vreemde vis gevangen. De vis heeft een opmerkelijk gebit dat aardig overeenkomt met menselijke tanden. Lokale bewoners hadden tot op heden nog nooit eerder zo'n vreemde vis gezien. Men vermoedt dat het om een Zuid Amerikaanse 'Pacu' gaat. Hoe het beest in Texas terecht is gekomen is een volslagen raadsel en officials hebben inmiddels 100 dollar uitgelooft voor degene die nog zo'n vis weet te vangen.


Vladimir: Leuke foto's
Op 25-07-2007 11:47:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden