De dagen van het strooien met rijst bij bruiloften of het uitrollen van serpentine tijdens verjaardagen zijn voorgoed voorbij. Eindelijk zijn, dankzij UFO Balloons.com, de originele UFO BALLOONS in Nederland te verkrijgen!

Het gebruik van deze balloons vindt zijn oorsprong in het Boeddhisme. Het oplaten van de balloons gebeurt op het feest van Loy Kratong, bij volle maan in november. De nachtelijke hemel wordt dan verlicht door duizenden ballonnen. Dit spectaculaire schouwspel kan dankzij GW nu ook een extra dimensie geven aan ùw festiviteiten.

Een UFO BALLOON werkt volgens hetzelfde principe als een heteluchtballon. De warme lucht die vrijkomt door de brander onder aan de balloon laat deze tot vaak grote hoogte stijgen. Als de brander op is blijft de balloon nog even zweven voordat de daling wordt ingezet, het gebruik is daarom veilig. De balloons zijn gemaakt van biologisch afbreekbare materialen zoals rijstpapier en bamboe en brengen daarom geen schade toe aan het milieu.

Voor mensen die een UFO BALLOON overdag op willen laten, zijn er ook gekleurde versies (geel, groen, rood, paars, roze en oranje.) Alle UFO BALLOONS zijn te verkrijgen in de maten medium (115 cm x 50 cm) en large (175 cm x 80 cm).

UFO BALLOON PAKKET OP GW WINNEN!

Speciaal voor de lezers van Grenswetenschap.nl hebben de importeurs 3 pakketten van 5 UFO BALLOONS ter beschikking gesteld. En ù kunt op een heel simpele manier kans maken op zo’n fantastisch pakket.

UFO BALLOONS kunnen meer dan alleen feestelijkheden opleuken. Ze kunnen nabestaanden bij een definitief afscheid van een dierbare, persoonlijke boodschap of gedachte in de hemel voorzien. Symbolisch kan dit tellen, u krijgt het gratis van ons.

Wat moet u doen?

Stel dat ù met een UFO BALLOON de goden in de hemel een boodschap zou kunnen sturen,
wat zou u ze dan willen zeggen, vragen of vertellen?

Plaats uw reactie onder deze blog en de 3 beste, leukste, treurigste, liefste, ontroerendste of helderste boodschappen aan de goden worden beloond met een gratis UFO BALLOON pakket.

Meermaals deelnemen is toegestaan. De winnaar wordt op deze pagina bekend gemaakt.

Natuurlijk kunt u UFO BALLOONS  ook gewoon op deze pagina bestellen, zoals onze redacteuren die niet aan deze wedstrijd mogen deelnemen.
Als u wilt weten hoe de UFO BALLOON werkt en welke veiligheidsmaatregelen men in acht moet nemen kunt u hier een kijkje nemen. Wees maar zeker, u wilt 'em hebben!

UPDATE

Tot nu toe hebben we al aardig wat leuke of vreemde reacties maar het kan altijd beter.  Kom op, laat de hersens eens kraken. Maak het de jury zo moeilijk mogelijk.  

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden