Kan je aan iemands gezicht zien wat voor persoon het is? Veel mensen zeggen over veel mensenkennis te beschikken. Één blik op iemands gelaat is volgens sommigen al voldoende om een oordeel te vellen. Vooroordelen hebben we natuurlijk allemaal, maar wat zeggen gezichten eigenlijk? Hieronder tonen we afbeeldingen van zes personen. Natuurlijk zijn ze niet willekeurig gekozen. Deze zes personen hebben allemaal iets gemeen met elkaar. Kunt u aan het gelaat zien wat?

Om een tipje van de sluier op te lichten... Wat deze zes personen met elkaar gemeen hebben onderscheidt hen van het overgrote deel van de wereldbevolking. Meer zeggen we niet. Bekijk de tronies maar eens goed en plaats het antwoord hieronder. Volgende week vertellen we u de uitslag.

Mocht u toevallig een of meer van deze personen herkennen verraad dit dan niet. 

UPDATE

Deze mensen zijn:

Roman Abramovich
Mikhail Fridman
Hans Rausing
George Soros
Stanley Ho
Johanna Quandt 

Wat ze gemeen hebben is dat ze volgens het blad Forbes tot de 100 rijkste mensen der aarde behoren. Kan je dat aan het gezicht aflezen? Nee, vermoedelijk niet. Opvallend is wel dat deze lieden weinig tekenen van vreugde in hun gelaat hebben. Lachrimpels en kraaiepootjes zijn schaars. Of het één met het andere te maken heeft weet ik niet.

 

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden