Krijgt Erich von Daniken gelijk? Een groep wetenschappers die aan het Human Genome Project werken, zeggen een verbijsterende ontdekking te hebben gedaan. Wat we eerder kenden als Junk-DNA is volgens hen van buitenaardse makelij.

Professor Sam Chang en een teamlid van het Human Genome ProjectOnder leiding van professor Sam Chang werden wiskundige modellen op het onbekende DNA-gebied losgelaten. Daarbij werden ze bijgestaan door computerprogrammeurs en natuurlijk mathematici. De eindconclusie deed een 'buitenaardse programmeur' vermoeden; dat is ook wat Zechariah Sitchin vertelt in zijn op kleitabletten gebaseerde boeken over de goddelijke Elohim die de mens op basis van een aap in elkaar hebben gezet. Is de onderste steen aan het boven komen?

"De buitenaardse stukjes die zich in ons DNA bevinden bevatten hun eigen structuur. Ze hebben een eigen netwerk en immuunsysteem dat al onze anti-kanker medicijnen weerstaat," aldus Chang die werkzaam is aan het Vanderbilt-Ingram kankercentrum

Gevraagd om zijn hypothese toe te lichten antwoordt hij: "Onze theorie is dat een hogere buitenaardse levensvorm betrokken was bij het maken van nieuw leven en dit mogelijk op meerdere planeten heeft gedaan. De Aarde is slechts één planeet. Misschien kweekten onze scheppers de mens, net zoals wij bacterieen behandelen. Over hun motieven kunnen we alleen maar raden; of het een wetenschappelijk experiment was, of een manier om nieuwe planeten te koloniseren, of een durende taak om het universum te beplanten met leven."

De professor gaat in op de scheppende programmeur en zijn manier van werken: "Als we er in menselijke thermen over denken dan waren de buitenaardse scheppers waarschijnlijk bezig om één universele code die meerdere soorten leven kan brengen te schrijven. Ze hebben diverse methodes geprobeerd en die herhaaldelijk aangepast waar nodig, telkens opnieuw en opnieuw." 

Over het eindresultaat is Sam Chang niet geheel positief. "De vermoedelijke buitenaardse programmeurs hebben hun idealistische plannen moeten verlaten wegens een te krappe deadline. Met een haastige spoed werd de code teruggebracht naar de basis die ons mensen maakt tot wie we zijn. Wat we zien is dat ons DNA bestaat uit twee versies, een grote code en een basiscode.
Het eerste feit is dat het complete 'programma' zeker niet op onze Aarde is geschreven; dat is nu een geverifieerd gegeven. Het tweede feit is dat genen an sich niet voldoende zijn om evolutie te verklaren. Er moet dus meer in het spel betrokken zijn. Vroeg of laat zullen we moeten inzien dat al het leven op aarde de genetische code heeft van hun buitenaardse neefjes en dat evolutie helemaal niet is wat we denken." 

Update: dankzij een oplettende reageerder kwamen we tot de conclusie dat dit mogelijk een hoax betreft. We komen hier nog op terug...

Lanoe: Kwam dit ergens op het net tegen:

http://www.soulsofdistortion.nl/dutch/dna6.html

Misschien interessant voor de Sitchin mensen?

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 02-08-2007 11:02:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden