Worden Wij Wakker?” is de titel van het laatste boek van Marcel Messing. Nou kende ik Marcel Messing niet en op basis van de titel en voorkant van het boek zou ik er normaliter met een grote boog omheen gelopen zijn. Maar goed, vooroordelen zijn niet goed en dus dwong ik mijzelf de inleidende tekst over het boek op de site van Amerigo te lezen...

Mijn angstige vermoedens leken bevestigd te worden toen ik las; “Dit boek laat op schokkende wijze zien hoe de eens gevallen engelen, bekend als "wachters", de verborgen krachten zijn achter de huidige wereldsituatie. Door inzicht, bewustwording, licht en liefde kunnen we een tegenwicht vormen tegen deze duistere krachten en zo misschien een wereldcatastrofe voorkomen”.

Op basis van de deze prachtige volzinnen meende ik mijn vooroordelen bevestigd te zien. “Worden Wij Wakker” moest het zoveelste zweverige mumbo jumbo humbug boekje zijn van een goedbedoelende “lichtwerker” of “astraal hippie”. Nog nooit eerder zat ik zo fout.


Orson Wells wist het al...
( Niet dat de duizenden camera's in Londen de aanslagen konden voorkomen, toch is deze officiele Britse propaganda poster overal te zien in de stad. Big Brother in optima forma, Orwell kreeg gelijk, Messing ziet het en nu moet u nog even wakker worden! )

Gelukkig voor mij kwam onlangs ook een interview met de auteur Messing on -line en ik besloot om het 5 minuten te aanschouwen. De “astrale hippie” bleek een heel serieuze meneer te zijn die, zijn woorden goed afwegend, een traag maar naar meer smakend verhaal afstak. Ik werd benieuwd naar zijn boek en besloot de 17 euro 50 naar uitgeverij Ankh-Hermes over te maken om het 180 bladzijden tellende boekwerkje in mijn bezit te krijgen.


( don't judge a book by the cover )

Worden Wij Wakker.

Het eerste wat opvalt als je het boek leest is het hoge tempo waarmee Messing die ziel van ‘big brother’ blootlegt. Er is geen spoortje van vage verdachtmakingen te vinden, ieder uitspraak is onderbouwd en al gauw word je je bewust van het huidige elektronische vangnet waarin wij allemaal gevangen worden. Man en paard worden genoemd. Ik wist dat na de door Bush afgekondigde ‘War on Terror’ onze privacy steeds meer in het geding was gekomen... maar dat het al zó erg was?!.

In rap tempo legt Messing uit wie de hoofdrolspelers zijn, wat hun onderlinge verbintenissen zijn en aan welke snode plannen ze werken. Er is geen spelt tussen te krijgen. Voorkennis is niet nodig, zonder franje neemt Messing de lezer mee achter de coulissen van het wereldtoneel. Een griezelig en beangstigend toekomstbeeld.

In tegenstelling tot wat men op de site van Amerigo zegt bevat mijn exemplaar 242 pagina’s plus voetnoten en verwijzingen. Zweverig is het boek zeker niet. Pas ver over de 200 pagina’s brengt de auteur de kracht van liefde en het licht naar voren, en ook dan is het nog steeds niet zweverig maar eerder logisch.

Worden Wij Wakker? Kan gelezen worden als een naslagwerk, een bewustwordingsboek of een visionair werk. De keuze is aan u. De boodschap van de auteur is duidelijk. We moeten wakker worden en eindelijk eens gaan inzien wat er werkelijk speelt in de wereld van informatie en controle en welke kant we opgaan. Tenminste… als we niet wakker worden.

Messing laat niets aan het toeval over, van moderne technologieën zoals nanochips tot geheime operaties zoals HAARP Van het getal van het beest 666 tot oude indiaanse overleveringen. Alles lijkt in elkaar te grijpen en Messing legt de puzzelstukjes op een zeer aannemelijke manier neer. Maar ook de Maya eindtijd in 2012 krijgt een plaats naast de huidige ontwikkelingen die de machthebbers voor ons in petto hebben.

Voor 17 euro 50 krijgt u een geweldige wekker, aanrader dus. Het boek Worden Wij Wakker is onder anderen hier te bestellen. Onder dit blog treft u een anderhalf uur durend interview aan met Marcel Messing en een kortere video met zijn visie over mindcontrol. Meer video vindt u hier.


( Interview met Marcel Messing)


( Marcel Messing over Mindcontrol )
Lanoe: Deze man is al een tijdje wakker.

Mooie bijkomstigheid.....hij doet ook nog mee aan de presidents verkiezingen in de USA.

http://kucinich.us/
Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 04-06-2007 10:14:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Anatolij: Beste Medemens,
Hier nog wat meer over de “wetenschappelijke effecten”:
http://freedomfchs.com/ffchsmessages/viewtopic.php?t=563 en hier: Psychotronic Mind Control Weapons: http://bellaciao.org/en/article.php3?id_article=6205 en hier: http://mindjustice.org/index.htm en hier: Resources / Other Sites : http://www.mindcontrolforums.com/resrc-hm.htm
Hoogachtend.
Ubi ius, ibi actio.
Op 30-06-2007 17:00:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: Hoi.

Ik kwam op deze site nog een boek tegen van Marcel Messing:

http://www.yayabla.nl/nieuws.asp?article=13100

Ik vond dit een meer praktisch boek hoe je zelf om kunt leren gaan met je proces van "wakker worden" en het loslaten van het dialectisch/dualistische denken.

Wat me het meest trof waren de woorden sterf voordat je sterft, wat ik ken van de esoterie en gnostiek.
Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 21-07-2007 18:39:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: Nog een interview met Marcel Messing van spiritueel cafe:

http://www.spiritueelcafetv.com/films/op_locatie_marcel_messing.htm

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 20-06-2008 9:55:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Anatolij: Worden Wij Wakker?
Beste @Medemens,
"Ik heb toch niets te verbergen", ook mijn DNA?
http://www.volksopstand2008.nl/forum.html?func=view&catid=18&id=2299
Hoogachtend.
Ubi ius, ibi actio.
Op 01-02-2009 14:24:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden