Er lopen heel wat mafketels rond op deze aardkloot. Neem bijvoorbeeld mafketels zoals Harlan Girard. Girard is er volledig van overtuigd dat Amerikaanse geheime diensten verantwoordelijk zijn voor de stemmen die hij in zijn hoofd hoort. Girard staat niet alleen want mensen met dezelfde klachten kan je tegenwoordig over de hele wereld tegenkomen. Ik heb het dus niet over de categorie mensen die om andere reden stemmen in hun hoofd kunnen horen. Mensen die denken dat geheime diensten stemmen in hun hoofden stopt vinden steun bij elkaar via het Internet. Samen proberen ze een vuist te maken tegen een onzichtbare vijand die aan het rotzooien is in hun hoofden. En terwijl het meerdendeel van de bevolking lacherig doet deze groeiende groep "mafketels" stellen wij ons de vraag: "kan men van buiten af stemmen in iemands hoofd planten?"

( zo zou een programma eruit kunnen zien waarmee engerds ons kunnen besturen )


Misschien ligt de oorsprong van het hele verhaal in de jaren '60 van de vorige eeuw. Amerikanen kwamen er toen achter dat de Amerikaanse ambassade in Moskou vreemd genoeg bestookt werd door low-level elektromagnetische straling. Natuurlijk vroeg men zich af wat de Russen in hun schild voerden en in 1965 zag CIA project "Pandora" het levenslicht. Het doel van dit project was om te achterhalen of het mogelijk was om met microgolf stralingen controle te krijgen over het menselijke gedrag. De eerste proefjes op chimpansees waren bemoedigend en al gauw waren proefpersonen de klos. In hun enthousiasme vertakte project "Pandora" en sub project "Bizarre" werd een feit. We weten inmiddels dat de resultaten van dit project nogal wisselend waren en dat wetenschappers onderling het niet met elkaar eens konden worden. Tegen die tijd bracht men ook naar buiten dat het Russische signaal iets te maken gehad moest hebben met afluisteren en niets met 'mind control" Project "Pandora" werd pas in 1970 voor het publieke oog stop gezet.

In het midden van de jaren '90 lekte er echter documenten naar buiten waaruit bleek dat de Amerikaanse luchtmacht een wens had om een wapen in handen te krijgen die het mogelijk zou maken om woorden in iemands hoofd te stoppen."The signal can be a 'message from God' that can warn the enemy of impending doom, or encourage the enemy to surrender," aldus de auteur van het bewuste document.

V2K

V2K staat voor "voice to skull" en zou slaan op de techniek van schimmige (met name Amerikaanse) overheidsdiensten waarmee ze op afstand "stemmen" in iemands hoofd kunnen planten.

In 2002 vroeg het Air Force Research Laboratory een patent aan op precies zo een soort wapen. Het apparaat zou via microgolven woorden in iemands hoofd kunnen laten klinken. Woordvoerder Rich Garcia van het Air Force Research Laboratory kon, zo bleek uit een artikel uit de Washington Post, geen mededelingen doen over dit wapen of het patent omdat het beleid van het laboratorium is om geen uitspraken te doen over hun microgolf projecten. Maar dankzij de Freedom of Information Act kwamen onderzoekers er toch achter dat het patent was gebaseerd op experimenten met mensen in 1994 waarbij het mogelijk bleek om complete zinnen in iemands hoofd te kunnen laten klinken.

Maar ze kunnen meer. Het schijnt dat men met dezelfde techniek ook mensen op afstand pijnprikkels kunnen toedienen. Onverklaarbare pijnen die niet te traceren zijn. Toevallig zegt een deel van de "mafketels" ervaringen te hebben met deze mysterieuze pijnen.

Natuurlijk kan je de verhalen van mensen zoals Girard eenvoudig in twijfel terkken. Schizofreen is meestal het eerste etiket wat men plakt om de geloofwaardigheid onderuit te trappen. Maar uit onderzoek van Sharon Weinberger (1) blijkt dat Girard niet schizofreen is, Hij heeft geen gespleten persoonlijkheid of achtervolgingswaanzin en heeft zelfs geen borderline syndroom. Psychologen achten hem 'normaal'.

Het verhaal is veel breder dan ik in dit simpele blogje kan weergeven en ik kan u, mits u interesse heeft, aanbevelen de linkjes in het verhaal te volgen. Op de website van Daanspeak kan je nog veel meer vinden. Nog meer weten kijk hier eens.


(1) Sharon Weinberger is a Washington writer and author of Imaginary Weapons: A Journey Through the Pentagon's Scientific Underworld.

Pandora: Electromagnetic Pollution: A Little Known Health Hazard. A new means of control?" by Kim Besley, Great Britain, p 14. Research from Woody Blue

 

Benjamin S.: Hallo,
Ik verzette voor stalkers voor drie jaar met elektromagnetische wapens door een groep nazi's in Wallonië, zijn we veel slachtoffers in België en elders. Er pest...

Benjamin

Ik verzette voor stalkers, met elektromagnetische wapens voor drie jaar, door een groep nazi's in Wallonië, zijn we veel slachtoffers in België en elders. Er pest...

Het onderwerp is taboe in Wallonië, geen informatie, de politie en de overheid zijn een afschuwelijke traagheid terwijl deze klootzakken zijn verkiesbare. Deze misdaden zijn zo ernstig, gruwelijk, gratis overdekte dodelijk en onmenselijke ze maken mensen gemakkelijk ongelovigen. Meer beangstigt de censuur, de basis van de mensheid vergeten zijn, worden fouten veroorzaakt en met dramatische gevolgen. De Verenigde Staten zijn trèsgravement geïnfecteerd, andere continenten zijn niet bespaard. De worm is in onze groenten en indien de autoriteiten verplaatst in plaats te masturberen in falseflag, zal er minder kak zijn om te overdenken.
Benjamin Simon
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2007/01/10/AR2007011001399.html

[url]http://gangstalkingbelgium.wordpress.com/presse/[/url]
http://peacepink.ning.com/profile/bsimon
http://www.scribd.com/bensim24
http://fr.gravatar.com/bensim23
http://www.chauffage-indusriel.be/
http://gangstalkingenwallonie.blogspot.be/
http://gangstalkingbelgium.wordpress.com
http://gangstalkingbelgique.blogs.dhnet.be/
http://www.gang-stalking.be/
http://www.linkedin.com/pub/simon-benjamin/50/337/5a1
Op 07-11-2012 1:09:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tunnelforce9: Volgens mij heeft dit gewoon een psychische oorzaak.
heb er wel eens wat over gelezen in DSM.

dit is een goed gedocumenteerd verschijnsel niks mysterieus aan dunkt mij

Wiki:

Wanen - Denkbeelden die niet overeenkomen met algemeen geaccepteerde opvattingen en of ideeën waarvan de patiënt niet af te brengen is met logisch redeneren. Vaak, maar niet altijd, is er ook sprake van paranoia; overmatige achterdocht die bijvoorbeeld leidt tot de inbeelding dat overal camera's of microfoons verstopt zijn, dat er complotten zijn, of dat de persoon in kwestie gezocht wordt door de politie of door internationale veiligheidsdiensten.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Psychose

(bericht gewijzigd op 7/11/2012 1:23)
Op 07-11-2012 1:19:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Benjamin S.: cursus...Ben jij een politieagent?

http://fr.scribd.com/doc/97582308/Benjamin-SIMON-CV-Gang-Stalking-Cover-up

http://www.petermooring.nl/blog/
(bericht gewijzigd op 7/11/2012 2:24)
Op 07-11-2012 2:18:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Op 07-11-2012 2:21:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tunnelforce9: @benjamin S :
2bad u can't write in Dutch and use a webtranslator ,your reaction and the links really don't make any sense.

Vertel me anders eerst eens hoe ze precies jou kunnen onderscheiden van alle miljoenen andere mensen ?
(bericht gewijzigd op 7/11/2012 13:13)
Op 07-11-2012 2:28:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gas: en in welke mate ben jij zo belangrijk dat ze stemmen in je hoofd zouden willen planten?
Op 07-11-2012 10:10:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden