Het team van UFO Balloons.com was zo vriendelijk om 3 UFO Ballons pakketten ter beschikking te stellen voor de lezers van Grenswetenschap.nl. Het enige wat men hoefde te doen is te bedenken welke boodschap men via een UFO BALLOON naar de goden zou sturen.

Inmiddels heeft het team van UFO BALLOONS na veel wikken en wegen de drie beste/leukste/vreemdste reacties uitgekozen en we gaan nu de winnaars bekend maken. (Alle reacties kan je hier nog eens nalezen.) And the winners are.........(tromgeroffel):

UFO Balloons
UFO Balloons
Ourobouros met deze boodschap:


Geachte scheppers, indien dit bericht u bereikt heb ik een UFO-ballon gewonnen op de site van uw spionnenvereniging op aarde. Indien u in uw goedertierendheid beslist terug te komen, hou er dan rekening mee dat niet alle mensen even stout geweest zijn tijdens uw afwezigheid. Ikzelf volgde heel angstvallig en plichtsgetrouw uw voorschriften, en hou nu al de hele 21 jaren lang die ik bewust leefde een lijstje bij met de namen van alle slechterikken, opdat u zou weten wie u moet straffen eens u terug bent gekomen. Vooral mijne buurman heeft zich erg zondig opgesteld tegenover uw wetten aangaande naastenliefde en "gij zult uw oprit niet in dezelfde stenen aanleggen als uw naaste" en zo. In ruil voor deze info ben ik al gauw tevreden met één of ander functietje in het bestuur van uw nieuwe wereld orde. Een klein pyramideke op de kop van mijne buurman zou ook geen lelijk zicht zijn. Dank u bij voorbaat.
Hoogachtend,
Uw nederige en enige welmenende en trouwe dienaar, Ourobouros

RF met deze korte maar krachtige;

ontstijging en verlichting verzekerd, aub zelf harem meebrengen...

RF

And last but not least Zennie;

Lieve, lieve God...
U heeft zolang niets van u laten horen...
...dat men hier inmiddels denkt dat we niet door U geschapen zijn..
...maar door Aliens...!?
Wilt u ons alstublieft snel het verlossende woord geven...

Zennie.

Ps. Ik geloof nog steeds in u, maar ja...ik was dan ook reeds 24 toen ik begreep dat Sinterklaas niet bestaat...

Respect. Zennie


De winnaars worden verzocht hun naam en postadres naar de redactie van Grenswetenschap te mailen zodat wij tot verzending van de prijzen kunnen overgaan. Voor diegene die naast de prijzen zijn gevallen is er altijd nog de website van UFO BALLOONS van waar u ze in grote getale kunt bestellen.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden