Welja, nu we toch bezig zijn met sleutelen aan de achterkant van GW kunnen we net zo goed ons nieuwste kindje online zetten: de GW-webshop. Op deze helemaal te gekke shop, gniffel, kunt u via internet unieke of interessante spullen aanschaffen; zoveel u wilt, 24 op vierentwintig, zeven op 7. Onze software slaapt nooit; althans zelden.

Welke spullen, vraagt u zich mogelijk gretig en kooplustig af? Wel, we beginnen klein met een summier aanbod maar kunnen u toch zaken aanbieden die voor iedere gelegenheid mooie cadeaus zouden vormen. Of u het geschenk aan uzelf geeft, of aan iemand anders; het zal ons spreekwoordelijke bratwurst wezen wie wordt verwend.

Op weg naar de shop van Grenswetenschap.nl
Op weg naar de shop van Grenswetenschap.nl
( Op weg naar de shop van Grenswetenschap.nl )

Denk bij ons aanbod bijvoorbeeld aan mooie unieke juwelen die we rechtstreeks vanuit Mexico importeren. Handgemaakt en geheel conform een lange familietraditie. Alvast iets dat u op geen enkele andere webwinkel zult tegenkomen.

Voor de 2012-liefhebbers hebben we ook gesigneerde DVD's van John Major Jenkins op de plank. Kopen van deze handel zorgt ervoor dat u een vlijtig auteur en onderzoeker steunt in zijn levenswerk, altijd mooi meegenomen.
In zowel onze boeken- als 2e handscategorie vindt u dan weer ander leeswerk. Voldoende om menige uurtjes mee zoet te zijn als de onderwerpen u aantrekken. Voelt u zichzelf al kooplustiger worden? Zelfs een heuse Star Wars-flipperkast kunt u reeds bij ons vinden.

Onze insteek? De shop moet niet alleen een plek voor consumenten zijn, maar ook een etalage waar u lekker kan rondsnuffelen. We gaan ons uiterste best doen om in de komende tijd ook de wat vreemdere zaken aan te bieden; heb geduld want het blog blijft onze prioriteit. We hopen er een grenswinkel van te maken; een plek dat het midden houdt tussen een winkel en een verzameling van bekijkenswaardige zaken. Kopen hoeft niet altijd het leukste te zijn.

Om te vieren dat onze webshop de deuren opent geven wij aan de eerste tien klanten GRATIS een speciaal voor Grenswetenschap.nl ontworpen T shirt cadeau!!!

We hopen dat u de GW-webshop tot een succes zal maken. Eerste intentie is kosten dekken; daarna investeren. Dan weet u ook meteen welk goed doel u steunt.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden