Langdurig op het internet rondsurfen, zoekend naar het laatste nieuws is niet meer nodig. Op de nieuwe Nederlandse nieuwssite OriginalSignal.nl wordt in 12 verschillende categorieën een overzicht gegeven van het laatste nieuws, afkomstig van een aantal gespecialiseerde sites over het desbetreffende onderwerp. Door de eenvoudige en gestructureerde opzet van de website kan op deze manier veel tijd worden bespaard.

Eén oogopslag

Voor de internetter van vandaag de dag wordt het steeds tijdrovender om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Door het ruime aanbod van websites en weblogs is het soms moeilijk om een selectie te maken, vooral als de tijd beperkt is. RSS kan hiervoor een oplossing bieden maar deze techniek is voor veel mensen nog onbekend en daarbij vaak te ingewikkeld. Met OriginalSignal.nl behoren deze problemen tot het verleden: in één oogopslag is daar het meest actuele nieuws van een groot aantal sites te bekijken. Bovendien garandeert de hoge kwaliteit van de gekozen websites altijd dat het meest belangrijke nieuws is vertegenwoordigd. Dat OriginalSignal.nl ook GW aan hun lijstje heeft toegevoegd stemt ons natuurlijk extra tevreden, en was voor ons een reden om het nieuwe initiatief te belichten.

Handige extra’s

OriginalSignal.nl is eenvoudig en supersnel in gebruik, gratis en 24 uur per dag actueel. Daarnaast biedt de site handige extra’s zoals een zoekmachine,  een versie voor de mobiele telefoon, statistieken en de mogelijkheid om het laatste nieuws op een eigen site te plaatsen.

Dutch Bloggies

OriginalSignal.nl gaat van start met een samenwerking met de Dutch Bloggies, de verkiezingen voor de beste Nederlandse weblogs van het jaar 2006. De kanshebbers voor de drie belangrijkste Nederlandse weblogprijzen waarop het publiek kan meestemmen worden op OriginalSignal.nl weergegeven.

OriginalSignal.nl is een onafhankelijke uitgave van Stillpoint Media, uitgever van onder andere FilmTotaal.nl, de grootste filmsite van Nederland, en eKudos, de eerste democratische nieuwssite. Dat u het even weet...

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden