Persoonlijk ben ik een roker van menthol sigaretten. Smaakt lekker en geeft me enigszins de illusie dat mijn adem niet helemaal naar uitgewoonde asbak ruikt.
Stoppen met roken is een gedachte die dagelijks door mijn hoofd gaat en helaas voel ik me niet zo snel een loser dus ik vind het prima als roken mijn leven wat verkort. Het geeft me een zeker genot en tenslotte zijn de laatste levensjaren toch niet de prettigste; die mogen er gerust vanaf...


Lekkah!
Lekkah!
( Kuch... )

Maar toch... Je sterft niet altijd van die sigaretten of de tabak. Soms brengen ze gewoon schade aan waar je een leven lang mee zit. Persoonlijk sta ik daar heel weinig bij stil tijdens het genotvol krullen van de tenen onderwijl rook door de longen te pompen. Misschien... is dat een gebrek aan besef of teveel genot. Wie zal het zeggen?
Zeker als u onderstaande kerel in de video mag geloven. Die pepert het nog eens goed in dat roken verre van alleen dodelijk effecten heeft.

Of ik door filmpjes als dit ga stoppen? Vast niet, misschien wel; zoals altijd. Toch deed het zien van de video me afvragen hoeveel rokers er onder de vaste GW-bezoekers zijn? Ben ik de enige die al jaren van plan is om ooit eens een keertje te stoppen maar nu nog niet?

Ivory^: haha een kwartier op die weg staan te wachten staat vast ong. gelijk aan vier sigaretten roken, ja nee de ideale plek voor een infomercial xD
Op 14-11-2007 20:02:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Ik rook zware brandaris en ook van een djonkoo ben ik niet vies
(bericht gewijzigd op 15-11-2007 3:24:34)
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 15-11-2007 3:23:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden