Als een beroemd persoon sterft, dan weet iedereen dat sterren nooit zomaar dood gaan. Daar moet altijd iets achter zitten. Kan niet anders. Bij voorkeur een supermeesterplan van de Illuminati, want die gasten doen niets anders dan beroemdheden vermoorden. Vooral als de celebreties rond de 27 jaar oud zijn, want 2+7 is 9 en ieder zingt zijn eigen lied.
Het scenario is niet anders bij de bekende acteur Philip Seymour Hoffman. Al moet gezegd dat hij zo'n 19 jaar te laat kwam voor de 27-club. Maakt niet uit, 1+9 is 10 en dat is weer 1, dus we stiften verder. De reeds jarenlang aan drugs verslaafde acteur werd gevonden met een stevige voorraad aan heroïne-envelopjes. Daarnaast nog eens tig spuiten om bijvoorbeeld in de arm te planten. U hoort ons komen, zelfs met een schuimbekkend lijk ernaast is zoiets natuurlijk to-taal geen bewijs van een overdosis. We volgen even voor het gemak de scherpe heren van de Illuminati-watchers, natuurlijk. Integendeel, dit is een setup! Komt namelijk omdat de naam Philip Seymour Hoffman véél meer betekent dan op het eerste zicht te zien is. Philip betekent namelijk 'iemand die van paarden houdt'. Het engelse 'horse' is dan weer straattaal voor heroïne. Voelt u hoe snel het net zich sluit? Wacht dan maar tot de ridders van de Apocalyps er ook nog eens bij worden gesleurd. En dit alles gebeurde rond de Superbowl. Kan niet anders, hier zitten de Illuminati achter. De rakkers...

Luk: Hans Teeuwen is beter.
Wat een BS.
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 03-02-2014 21:11:47 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ThoTh:


ALLES IS WAAR
Op 04-02-2014 12:57:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ThoTh: Toch blijf ik me verbazen over de verbanden die gevonden worden...wat het uiteraard niet gelijk waar maakt...

http://merovee.wordpress.com/2014/02/02/the-death-of-philip-seymour-hoffman/
ALLES IS WAAR
Op 04-02-2014 13:18:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
michael:
ThoTh:
Toch blijf ik me verbazen over de verbanden die gevonden worden...wat het uiteraard niet gelijk waar maakt...

http://merovee.wordpress.com/2014/02/02/the-death-of-philip-seymour-hoffman/

Of het om oorzakelijke verbanden gaat is niet aantoonbaar.
Er lopen ook heel veel mensen springlevend rond die ook behoorlijke kritiek hebben op de gang van zaken in de wereld.
Dat de CIA in verband kan worden gebracht met de moord op JFK vind ik stukken aannemelijker dan het "verband" tussen de dood van beroemdheden en de illuminati, voor zover ze uberhaupt bestaan (ik gok er meer op dat mensen met geld, en dus macht, er alles aan zullen doen om die macht te behouden. Dat ze daarbij over lijken gaan is niets nieuws onder de zon, zo is het altijd geweest).
the more things change, the more they stay the same
Op 04-02-2014 14:01:12 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
JaccoV: My 2 cents: Er zijn zeker illuminati, nwo, freemasons, dragon, Triades, BIZ, Bilderberg, CIA, Bankiers, Rothschilds, Rockefellers en ga maar door achtige organen, families, banken, bedrijven en schaduwoverheden die een groot aandeel spelen in de machtspelletjes op deze blauwe aardbol. Deze organen zetten op hoog niveau de lijnen uit(economisch, strategisch, politiek, militair e.d.) en bepalen hoe ze het slavenvolk(oftewel u) verder kunnen uitknijpen(meer schuld, langer werken e.d.) om hun eigen bestaan veilig te stellen en beter en stabieler te maken. Dit gebeurd namelijk al eeuwen. En ja dit gebeurd grotendeels in het geheim. Waarom? Heeft u wel eens een lynching, heksenverbranding of boze menigte gezien op tv? Dit is wat er met deze mensen gebeurd als de massa er oor van krijgt. Maar door verdeel en heers, manipulatie en propaganda houden ze het huidige paradigma aardig stand.

Tevens beschikken de elite over technieken die over 25-50 jaar pas op de consumenten markten komen of helemaal nooit de consumentenmarkt zal zien. Kunt u voorstellen wat daar allemaal mee mogelijk is?

Toch heeft het internet voor deze machthebbers voor problemen gezorgd gezien veel informatie nu vrijelijk te vinden is als u bereid bent te zoeken. Maar daadwerkelijk vrij zijn we absoluut niet ook al wordt dit u wel voorgehouden.
Homo sapiens non urinat in ventum
Op 05-02-2014 10:28:05 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ThoTh:
JaccoV:
My 2 cents...

Klinkt allemaal goed mogelijk, maar wat zegt dat over dit gerucht volgens jou?
ALLES IS WAAR
Op 05-02-2014 13:00:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden