Op 5 februari had de Vlaamse rechter zijn kostuum aangetrokken om uitspraak te doen. Zaak in kwestie: Peter Vereecke versus de Belgische overheid. David versus Goliath, zo u wilt. Wij kennen de beklaagde in kwestie nog het best als de Chemtrailburgemeester. Toch is de beste man niet alleen bezig met mysterieus en schadelijk vliegtuigsproeisel. Hij spant zich ook in tegen de massale baby-vaccinaties. Volgens Vereecke en een trits wetenschappers bevatten die spuitjes namelijk viezigheid en moeten we onze kinderen daar tegen beschermen. Dat is natuurlijk tegen het zere been van de Vlaamse minister van volksgezondheid Jo van Deurzen die net heel erg pro vaccinaties is. Of eigenlijk is het kabinetsmedewerker Geert Top die vooral problemen heeft met de aanpak van Peter Vereecke, want hij ontvang zoveel e-mails dat het ander werk blijft liggen. Daarom ziet hij zich gedwongen om via de rechtbank schadevergoeding te eisen.  

We kunnen er kort over zijn, kabinetsmedewerker Geert Top en minister Jo van Deurzen haalden hun eerste slag binnen. Vereecke werd grotendeels schuldig bevonden en volgens de rechter is de beste straf een hoop geld betalen. In totaal zo rond de 2700 euro. Er werd met geen woord gerept over wat zou gebeuren als Peter Vereecke nog eens een mail aan zijn minister zou sturen, hetgeen ongetwijfeld zal gebeuren, maar dat hoeft niet eens. Dit verhaal krijgt hoe dan ook nog een staartje; Vereecke gaat in beroep tegen de uitspraak.

In onze video-impressie ziet u oude getrouwen langskomen. Zowel Marcel Messing als Ad Broere bezochten de rechtszitting en lieten nadien hun gedachten vloeien. En natuurlijk Peter Vereecke zelf. Laatstgenoemde moet als beklaagde door de pers onherkenbaar in beeld worden gebracht, als een schuilende crimineel, maar wij zijn natuurlijk geen gewone media. Of beter gezegd: we hebben toestemming van Peter om hem wél herkenbaar in beeld te brengen. Scheelt weer een beetje pixels kijken.

stoerecurry: Tim
Most people do not listen with the intent to understand, they listen with the intent to reply.
Op 06-02-2014 10:36:41 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Christophe vdf P.: Het is duidelijk dat "de strafrechtbank" hier optreedt als zijnde een commerciële (overheids)instelling, die er slechts op aast om uit iedere mogelijke rechtzaak een financieel voordeel te bekomen ten aanzien van haar organisatie. De motivering van de rechter duidt enkel op het feit dat Peter Vereecke een boete moet betalen + de rechtsplegingkosten... over de grond van de zaak spreekt men zich niet uit want de rechtbank is in casu geen partij om daarover een uitspraak te doen.... niet bevoegd of niet bekwaam?? Nu weten wij als mensen die elke dag leven in de realiteit anno 2014 dat er in onze mailbox DAGELIJKS 10-tallen mails verschijnen die wij niet hebben gevraagd, waar wij geen intresse voor tonen, die wij derhalve dus ook niet openen en/of lezen.... maar gewoon met de rest van de SPAM verwijderen.... zullen wij het voorbeeld van Dhr. TOP dan maar volgen en iedere persoon of instantie die ons "ongewenste mail" stuurt dagvaarden voor een rechtbank wegens "belaging".... nee wij "normale mensen" houden ons niet bezig met zulke onbelangrijke items.... dit ruikt naar een poging om Peter Vereecke monddood te maken (waar de rechtbank en de rechter mooi in meespelen) Dit verhaal geeft me ook het gevoel dat het hier om een (politieke) afrekening gaat.... en helemaal niets heeft van gerechtigheid, rechtspraak voor iemand die ONRECHT werd aangedaan... maar dat is de dag van vandaag toch algemeen ver zoek binnen het justitieel apparaat in België.... maar daar zal de rechter niet van wakker liggen... die is toch benoemd voor het leven en zijn pré is vet genoeg om zich te blijven verschuilen achter het systeem dat hij om commerciële overwegingen zal blijven dienen.... Ik hoop van harte dat Peter Vereecke in zijn beroep wel een integere rechter mag ontmoeten...
Op 06-02-2014 14:30:39 | Kudos: 8 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
chriske: van mij krijgt hij alle steun, ik ga er over lezen in zijn blog onder
https://www.google.be/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CC8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.belfort-group.eu%2F&ei=DrTzUtOZK-SuygOhuYKoCA&usg=AFQjCNHCwBN3biFFtFFR2rwQNrEyku0ybQ&bvm=bv.60799247,d.bGQ

en dan nog "Het is geen teken van gezondheid, aangepast te zijn bij een volledig zieke samenleving." Yiddu Krishnamurti
Change the being by being the change
Op 06-02-2014 17:16:14 | Kudos: 5 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
satijn: http://www.earth-matters.nl/11/8933/verborgen-nieuws/bye-bye-blue-sky.html

op min 12 wordt het bijzonder, tien ton barium besteld door de Franse overheid.
Op 07-02-2014 13:08:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
DeSchaduw: Als wij verplicht zouden worden om elke spam mail aandachtig te lezen en te beantwoorden zouden wij ook vergoeding willen.
Daarnaast weet iedereen dat het bekleden van een ambt je niet uitsluit van zaken als winstbejag, luiheid en andere menselijke afwijkingen.
Ik zeg wat ik denk. Daarom ben ik vaak stil.
Op 08-02-2014 10:30:07 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
hugo: Ik dacht wel dat het proces over spammen ging, niet over chemtrails.
Leek me vooraf wel duidelijk.
En het aanpakken van spam(mers) vind ik goed.
Idem voor stalking.

Heeft verder niet te maken met vrije meningsuiting of chemtrail, info,..
DansFans: je dance, donc je suis.
Op 08-02-2014 11:22:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden