De heilige graal is geen fysiek iets, neen, het is niets meer dan inzicht en bewustzijn. Dat beweert Laurence Gardner, ex-vrijmetselaar, in de lezing die we nu brengen. Op basis van diverse punten en aanwijzingen in de geschiedenis vertelt Gardner over een ander groot geheim uit de oudheid: exotische materie met helende werking, een soort wit goud met magische eigenschappen dat nog een onvoorstelbare invloed op de mensheid zal hebben. Klinkt goed...

Een voorstelling van de arkIn antieke verhalen over de wijze koning Salomo komt deze goud-achtige stof ter sprake in de context van de Ark des Verbonds. De mythes verhalen over een zwevende Ark en volgens Gardner is de anti-gravitatie-eigenschap van deze eeuwenoude substantie daar verantwoordelijk voor. Hij bespreekt de onderzoeken die zeggen dat, door het poeder voldoende te verhitten, het gewicht lichter en lichter wordt totdat het gaat leviteren! Het gaat nog een stapje verder: de substantie werd in een pan opgewarmd en ook het gewicht van de pan nam af!

Men vond tonnen van dit poeder in een Egyptische tempel uit de vierde dynastie, waardoor Gardner speculeert dat de massieve stenen van de piramides door dit anti-gravitatiepoeder op hun plaats zijn gezet. We weten overigens niet over welke tempel hij het heeft en waar die tonnen toverpoeder gebleven zijn.

Nicholas FlamelHet blijft niet bij mythes uit de verre oudheid. U heeft vast al van de Steen der Wijzen gehoord, tegenwoordig nog het meest bekend vanuit de Harry Potter-films. De vermeende ontdekker/maker van deze steen zou Nicholas Flamel zijn geweest. In de volkse overlevering circuleert de mening dat deze steen metalen kon transformeren in goud. Zoals wel vaker het geval heeft het volk en diens mening het bij het verkeerde eind. Flamel schreef in 1416 op dat de steen zelf gemaakt was van goud, een fijne poederachtige substantie die zelf goddelijk wordt genoemd.
Rond het midden van de 17e eeuw ging Eirenaeus Philalethes, wiens echte naam Thomas Vaughan was, verder met onderzoek naar de Steen der Wijzen. Ook hij tekende op dat het poeder de steen wordt genoemd. Hij noemde het goud, maar noteerde de nuance dat het geen gewoon goud was. Het had een vaste aard en was vuurbestendig, in tegenstelling tot goud dat relatief snel smelt. Naar het schijnt zou een vrijmetselarijloge uit Oxford zich lang, tot op de dag van heden, bezighouden met dit leviteerpoeder dat sinds de oudheid bekend staat om het getart van de zwaartekracht...

Hoe valt deze levitatie wetenschappelijk te verklaren?
Gardner brengt zelf het antwoord. De wetenschappers bleven de substantie onderzoeken en keken voorbij de goudstructuur. Volgens hem bleken zelfs de atomen niet solide te zijn maar eerder gasvormig. Hoe meer ze gekoeld werden, hoe zwaarder de stof en omgekeerd. Aan deze elementaire eigenschap koppelt hij de levitatie. Niet eens gek als de onderzoeksresultaten uitwijzen dat externe elektriciteit, magnetisme noch zwaartekracht invloed uitoefenen op de samenhang van de structuur, dan staat de deur naar hogere mogelijkheden wijd open. Omdat het goudpoeder geen echt goud is en tegen de normale wetten van materie in lijkt te druisen noemt men het tegenwoordig exotische materie.

Supergeleider
De magische eigenschappen houden niet op. De onderzoekers brachten een elektrische lading op het spul om de elektrische geleiding te meten. In eerste instantie dacht men dat het helemaal niet geleidend was, maar verder onderzoek wees uit dat ze met een supergeleider te maken hadden. Als elektriciteit door een koperdraad reist dan warmt de draad op, dat is verlies. Bij deze vreemde materie treedt er geen verlies op, vandaar ook de naam supergeleider.

Reizen naar andere dimensies
Tijdens het verhitten kwam men een andere eigenschap vanhet spul tegen. Het heeft een bepaald kantelpunt waardoor 44% van de substantie letterlijk verdwijnt. Men heeft geen flauw idee hoe dit kan, al brengt onderzoek uit de jaren 60 uitkomst. Toen deed Hal Puthoff onderzoek naar naar nulpunt- en vacuümenergie. Dit alles in het kader van een zwaartekrachttheorie waar hij samen met Andrei Sakharov aan werkte. Puthoff deed hoofdzakelijk de wiskunde ervan en bewees op die manier de mogelijkheid dat materie in andere dimensies dan de onze kon resoneren. Hij maakte volledige consistentie modellen waar toch een vreemde onverklaarbare eis aan vast zat. Om tussen dimensies te kunnen resoneren moest een massa 4/9 van zijn gewicht verliezen.

Gardner vertelt dat dit experimenteel kan worden onderbouwd. Men deed de substantie resoneren waardoor de 44% van de massa afnam. Toen men stopte met het rommelen aan de materietrilling kwam de stof weer terug in identiek dezelfde staat. Het was dus niet onzichtbaar geworden maar bevond zich, zo letterlijk als maar kan, in een andere dimensie.
Een van de meest recente wiskundige modellen die fysici gebruiken noemt de M-theorie. Die vertelt dat zwaartekracht een lekkende kracht is, afkomstig uit een andere dimensie. Is er een direct verband? Volgens Gardner alleszins wel.

Hij legt uit dat NASA actief met deze theorieën werkt om zo de ruimtetijd te beïnvloeden. Die ruimtetijd zou 44% van iets anders zijn en gemanipuleerd kunnen worden zoals dat met iedere soort gewone materie kan. Aangezien men niet sneller dan het licht kan reizen moest men dus een alternatief verzinnen. Buigen van de ruimtetijd is daar een oplossing voor. Gardner meent dat er reeds praktische toepassingen zijn.
Spock gebrek aan berichtgeving zou ook dat reeds in ver gevorderd stadium verkeren, net zoals men druk bezig is warp-motoren te ontwikkelen op basis Ook teleportatie, zoals in Star-Trek, is een praktische toepassing. Ondanks hetvan dit principe. Dat zijn motoren waarmee de ruimtetijd gebogen wordt en men dus extreem snel gelijk welke afstand kan overbruggen. Van Schiphol naar New-York in luttele seconden of nog minder. Dé oplossing voor het fileprobleem en de vele vliegtuigen die nu nog boven ons hoofd uitgebrand gif spuwen. 

Kankers en ziektes genezen
Onderzoek schijnt ook te hebben aangetoond dat de substantie helende eigenschappen heeft. Waar het brein werkt volgens een overwicht van één der helften, zorgt inname van dit poeder ervoor dat er naar een balans wordt gezocht. Laurence Gardner presenteert in deze lezing enkele grafieken met daarop resultaten van dit onderzoek. Naarmate de tijd verstreek zag men bij de proefpersonen dat linker- en rechterhersenhelft meer harmonieus presteerden.

Een andere basiseigenschap van de substantie is DNA-heling. Het is dus geen stof anti-kanker of anti-wat-dat-ook, maar eerder pro structuur. Net zoals de film The Secret terecht verkondigt gelooft Gardner dat een anti-instelling eerder het probleem versterkt.
geheugen Volgens hem staat inname van deze stof garant voor een herstructurering van het DNA. Dit verklaart hij door hetvan DNA. Iedere lichaamscel, of dieper: iedere DNA-streng of -atoom, weet hoe het eruit moet zien. Er is dus sprake van een soort geheugen. Kanker is wildgroei van cellen en dus een verstoring. Het toverpoeder zou het basisgeheugen in het lichaam met een factor 10.000 (!) verbeteren en zodoende o.a. kanker helen. Een sterke uitspraak en we zijn dan ook benieuwd naar vervolgonderzoek of praktische toepassingen. Ook hormonale problemen zouden met dit middel gebaat zijn. 

U leest het, er valt veel over te vertellen. Eigenlijk moet u gewoon de lezing bekijken, maar om offline halen voor te zijn leek bovenstaande samenvatting wel handig. Daarnaast hebben we hier en daar wat informatie uit de boeken van Garner verwerkt. Wij zullen na de komkommertijd een flesje van dit wonderpoeder bestellen en komen er dan op terug. Iemand die dit reeds heeft besteld en de bevindingen wil delen? Die horen we graag...

 

Clark Kendt:
Joseph:

In esotherisch kringen wordt het veelal gebruikt. Maar of er echte resultaten te ondervinden zijn....?


Welke esotherische kringen?

:S
Op 05-07-2007 13:00:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Joseph:

In esotherisch kringen wordt het veelal gebruikt. Maar of er echte resultaten te ondervinden zijn....?


In mijn Esoterische kring lacht men er gewoon om, net als ieder ander gezond mens

Er is niets buiten jou zelf.
Wat deze "poeder" kan, kan je zelf ook.
Waarom zoekt de mens het toch zo vaak buiten zichzelf?
Er is er maar 1 die jou realiteit maakt en dat ben jij zelf.
Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 06-07-2007 8:45:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RF:
Lanoe:

Joseph:

In esotherisch kringen wordt het veelal gebruikt. Maar of er echte resultaten te ondervinden zijn....?


In mijn Esoterische kring lacht men er gewoon om, net als ieder ander gezond mens

Er is niets buiten jou zelf.
Wat deze "poeder" kan, kan je zelf ook.
Waarom zoekt de mens het toch zo vaak buiten zichzelf?
Er is er maar 1 die jou realiteit maakt en dat ben jij zelf.
Carpe diem homo universalis

dus volgens jou bestaat er geen enkele stof die een positieve/negatieve invloed kan hebben op lichaam of geest?
(bericht gewijzigd op 6-7-2007 11:01:40)
blaat het niet dan schaapt het niet
Op 06-07-2007 11:01:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: @ Ron

Lichaam ja, geest nee.
Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 06-07-2007 15:42:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Vladimir:
Ron Brandstichter:

toch kan ik mij situaties herinneren waarbij mijn geest ook nogal beneveld was

Omdat het lichaam geintoxiceerd was.

Moeilijke grens tussen lichaam en geest.
Op 06-07-2007 17:17:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Ron Brandstichter:

Lanoe:

@ Ron

Lichaam ja, geest nee.
Carpe diem homo universalis

toch kan ik mij situaties herinneren waarbij mijn geest ook nogal beneveld was


Omdat je je identificeerde met je lichaam en niet je geest en je benevelde toestand maakte het daar juist niet makkelijker op, want dat is een stof en die bereikt de geest niet en zal er juist tussenin gaan staan

Carpe diem homo universalis
(bericht gewijzigd op 6-7-2007 17:31:50)
Carpe diem homo universalis
Op 06-07-2007 17:30:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RF:
Lanoe:

Ron Brandstichter:

Lanoe:

@ Ron

Lichaam ja, geest nee.
Carpe diem homo universalis

toch kan ik mij situaties herinneren waarbij mijn geest ook nogal beneveld was


Omdat je je identificeerde met je lichaam en niet je geest en je benevelde toestand maakte het daar juist niet makkelijker op, want dat is een stof en die bereikt de geest niet en zal er juist tussenin gaan staan

Carpe diem homo universalis

je hebt geen idee hoe ik mij indentificeer (geintje) maar even serieus, er zijn middelen die kunnen helpen om uit te treden, er zijn diverse verhalen van contact met de goden door hallucinerende middelen, vooral bij natuurvolken zoals indianen.
middelen als peyotl en salvia zijn voor mij toch echt twijfelgevalletjes, maar ik zal niet ontkennen dat het overgrote deel geestvernauwers zijn, en misschien een enkele geestverruimer.
(bericht gewijzigd op 6-7-2007 19:08:08)
blaat het niet dan schaapt het niet
Op 06-07-2007 19:08:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Ron Brandstichter:

Lanoe:

Ron Brandstichter:

Lanoe:

@ Ron

Lichaam ja, geest nee.
Carpe diem homo universalis

toch kan ik mij situaties herinneren waarbij mijn geest ook nogal beneveld was


Omdat je je identificeerde met je lichaam en niet je geest en je benevelde toestand maakte het daar juist niet makkelijker op, want dat is een stof en die bereikt de geest niet en zal er juist tussenin gaan staan

Carpe diem homo universalis

je hebt geen idee hoe ik mij indentificeer (geintje) maar even serieus, er zijn middelen die kunnen helpen om uit te treden, er zijn diverse verhalen van contact met de goden door hallucinerende middelen, vooral bij natuurvolken zoals indianen.
middelen als peyotl en salvia zijn voor mij toch echt twijfelgevalletjes, maar ik zal niet ontkennen dat het overgrote deel geestvernauwers zijn, en misschien een enkele geestverruimer.


Dat is astraal en heel soms mentaal (net als in dromenland het heeft geen invloed op de geest.
In de geest heeft je lichaam geen invloed meer op de geest.
Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 06-07-2007 22:28:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
GoA:
Lanoe:

Ron Brandstichter:

Lanoe:

Ron Brandstichter:

Lanoe:

@ Ron

Lichaam ja, geest nee.
Carpe diem homo universalis

toch kan ik mij situaties herinneren waarbij mijn geest ook nogal beneveld was


Omdat je je identificeerde met je lichaam en niet je geest en je benevelde toestand maakte het daar juist niet makkelijker op, want dat is een stof en die bereikt de geest niet en zal er juist tussenin gaan staan

Carpe diem homo universalis

je hebt geen idee hoe ik mij indentificeer (geintje) maar even serieus, er zijn middelen die kunnen helpen om uit te treden, er zijn diverse verhalen van contact met de goden door hallucinerende middelen, vooral bij natuurvolken zoals indianen.
middelen als peyotl en salvia zijn voor mij toch echt twijfelgevalletjes, maar ik zal niet ontkennen dat het overgrote deel geestvernauwers zijn, en misschien een enkele geestverruimer.


Dat is astraal en heel soms mentaal (net als in dromenland het heeft geen invloed op de geest.
In de geest heeft je lichaam geen invloed meer op de geest.
Carpe diem homo universalis

Ik ben het ermee eens dat het geen invloed heeft op de geest zelf. het voelt bij echter alsof mijn lichaam ergens in mijn hersenen juist een soort blokkade voor de geest opheffen waardoor je zintuigen de realiteit anders ervaren, en dan zie ik de hersenen als niets anders dan een besturingsorgaan welke door de geest word aangestuurd. de geest ervaart dus een andere interpretatie van de realiteit.
Op 12-08-2007 14:56:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
de echte sjaak: Gedaan en thanks!
Op 19-06-2008 14:54:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Edmund: Nu nog een avatar want wie weet noemen diverse ouders hun kinderen wel 'de echte sjaak'.
I've got a plan so cunning, you could put a tail on it and call it a weasel
Op 19-06-2008 15:00:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk: 5-7-2008 staat er in dit artikel:
"Wij zullen na de komkommertijd een flesje van dit wonderpoeder bestellen en komen er dan op terug."

Is daar nog iets van gekomen?

Of hebben jullie net die 44% die verdwenen is gekregen?
Of te warm bewaard?

:-)
(bericht gewijzigd op 20-8-2008 23:22:39)
Nvdr: Het spul is binnen. We doen er niets mee zolang we geen direct contact krijgen met de makers.
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 20-08-2008 23:20:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Feniks: Volgens het Oude Testament (boek Exodus, hoofdstuk 25:10) gaf God in 1200 voor Christus, tijdens de Exodus uit Egypte, opdracht aan de Joden om de Ark des Verbonds te maken.

Volgens het boek Exodus was de Ark des Verbonds een draagbare, acacia-houten kist, waarin de twee stenen tafelen, met daarop de Tien geboden, bewaard werden.

Daar het bestaan van God, zoals hij wordt voorgesteld in het Oude Testament, niet bewezen is, is het dus uiterst twijfelachtig of de Ark des Verbonds daadwerkelijk ooit gemaakt werd.

Dus, al eeuwen zoekt men naar iets dat niet bestaat.

Volgens mij is de Ark des Verbonds gewoon een cultureel, rooms-katholiek kernsymbool, zoals God zélf nog een ander kernsymbool is van dezelfde cultuur.

God is niet nauw definieerbaar en is voor ieder individu anders.
(bericht gewijzigd op 21-8-2008 20:45:09)
Op 21-08-2008 20:40:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RF:
Feniks:

Volgens het Oude Testament (boek Exodus, hoofdstuk 25:10) gaf God in 1200 voor Christus, tijdens de Exodus uit Egypte, opdracht aan de Joden om de Ark des Verbonds te maken.

Volgens het boek Exodus was de Ark des Verbonds een draagbare, acacia-houten kist, waarin de twee stenen tafelen, met daarop de Tien geboden, bewaard werden.

Daar het bestaan van God, zoals hij wordt voorgesteld in het Oude Testament, niet bewezen is, is het dus uiterst twijfelachtig of de Ark des Verbonds daadwerkelijk ooit gemaakt werd.

Dus, al eeuwen zoekt men naar iets dat niet bestaat.

Volgens mij is de Ark des Verbonds gewoon een cultureel, rooms-katholiek kernsymbool, zoals God zélf nog een ander kernsymbool is van dezelfde cultuur.

God is niet nauw definieerbaar en is voor ieder individu anders.

heb je het artikel wel gelezen, ik heb het idee van niet
(bericht gewijzigd op 21-8-2008 21:31:21)
blaat het niet dan schaapt het niet
Op 21-08-2008 21:31:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
redaxie:

Redaxie: Het spul is binnen. We doen er niets mee zolang we geen direct contact krijgen met de makers.


Dat lijkt me erg slim !

Maar verwachten dat "ze" (wie zijn "ze" eigenlijk) gaan antwoorden lijkt me een beetje naïef eigenlijk.
Ik denk dat "ze" liever niet rechtuit zeggen dat hun poeder gekleurd keukenzout (met wat coke of rattengif of weet ik veel wat) is.

Kunnen jullie geen oproep doen aan de lezers of er chemici tussenzitten die het poeder kunnen ontleden? Of iemand van de douane die een drugs-scan-machine tot zijn beschikking heeft?

Ook al siert vooringenomenheid niet, ik heb er in deze toch ook last van hoor.
(bericht gewijzigd op 22-8-2008 16:14:01)
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 22-08-2008 16:12:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
redaxie:

Redaxie: Geduld is een schone deugd. Wat in de vriezer ligt verzuurt niet.


Dat lijk van die Bigfoot kunnen jullie er alvast terug uithalen. Dat blijkt een hoax te zijn he :-)

(Oh no, not the H-word AGAIN !)
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 25-08-2008 16:16:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Edmund:
Luk:

(Oh no, not the H-word AGAIN !)

Heb je een neurose rondom het woord hoax ofzo?
I've got a plan so cunning, you could put a tail on it and call it a weasel
Op 25-08-2008 18:52:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Strijder: Tegenwoordig zijn er ook in Nederland mensen die Mstate Monoatomic Elements, Ormus aan de man proberen te brengen. In het commerciële Nederland echter lijkt het enkel te gaan om een homeopatische verdunning.

http://www.shamballashop.com/nl/productdetails.php?productid=18

http://home.planet.nl/~sarne023/06z.html

http://www.ecohealing.nl/prijzen.htm

http://www.1shoppingcart.com/app/?af=839005

Die laatste is zptech, geen Nederlanders, wel een waarbij je kan betalen met paypal en welke doorgaans binnen 14 dagen ook echt leveren.

Daarnaast heb je ook de Etherium Gold Ormus soorten, op internet is daar van alles al over te vinden, deze laatste zijn onderworpen aan verschillende tests, die uitwijzen dat wat wordt geclaimt ook wordt waargemaakt. Zelf heb ik erg veel baat bij de Etherium Gold.

Probeer het zelf ook eens zou ik willen aanraden. Zelfstandig proberen is eigenlijk de enige manier om iets met zekerheid te weten te komen, tot die tijd is het van horen zeggen..

Groet,
Strijder
Op 15-11-2008 0:31:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Firefox: De 'steen der wijzen' en de 'ark des verbonds' hebben nooit bestaan. Er is niet het minste archeologisch bewijs.
Op 16-11-2008 11:47:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
Firefox:

De 'steen der wijzen' en de 'ark des verbonds' hebben nooit bestaan. Er is niet het minste archeologisch bewijs.

huil jij ook nog steeds mee met de wolven in het bos?
totaal nutteloze mededeling, jij kan evenzogoed niet bewijzen dat het niet bestaan heeft, resultaat = eindeloze discussie...
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 16-11-2008 19:11:48 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Firefox:

De 'steen der wijzen' en de 'ark des verbonds' hebben nooit bestaan. Er is niet het minste archeologisch bewijs.

Wél boeken. Heilige boeken .
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 16-11-2008 22:39:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Firefox:
Ron B.:

Firefox:

De 'steen der wijzen' en de 'ark des verbonds' hebben nooit bestaan. Er is niet het minste archeologisch bewijs.

huil jij ook nog steeds mee met de wolven in het bos?
totaal nutteloze mededeling, jij kan evenzogoed niet bewijzen dat het niet bestaan heeft, resultaat = eindeloze discussie...


Ik maak geen fantastische claims, zoals het ondersteunen van het bestaan van 'de steen der wijzen' en 'de ark des verbonds', dus ik hoef niets te bewijzen. Beweert men dat iets bestaan heeft, zeker iets spectaculairs, dan dient men dat onomstotelijk te bewijzen. Eisen van non-believers te bewijzen dat iets niét bestaat, is de zaken omdraaien. De bewijslast ligt bij de claimers.

Bewijzen dat iets niet bestaat is onbelangrijk en irrelevant.

Bewijzen dat dingen zoals de 'steen der wijzen' en de 'ark des verbonds' bestaan hebben, is wel be
Op 16-11-2008 23:10:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Firefox:

Ik maak geen fantastische claims, zoals het ondersteunen van het bestaan van 'de steen der wijzen' en 'de ark des verbonds', dus ik hoef niets te bewijzen. Beweert men dat iets bestaan heeft, zeker iets spectaculairs, dan dient men dat onomstotelijk te bewijzen. Eisen van non-believers te bewijzen dat iets niét bestaat, is de zaken omdraaien. De bewijslast ligt bij de claimers.

Bewijzen dat iets niet bestaat is onbelangrijk en irrelevant.

Bewijzen dat dingen zoals de 'steen der wijzen' en de 'ark des verbonds' bestaan hebben, is wel be

"Als ik het niet kan zien, dan bestaat het niet," begint afgezaagd te worden.
United as one. Divided by zero.
Op 17-11-2008 3:13:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clavius: Eerlijk is eerlijk. Er is een mogelijk bewijs aanwezig. Als je het artikel & alle reacties leest, dan zul je zien dat de redaxie de hand heeft kunnen leggen op "monoatomisch goud". Echter, deze onderzoeken het niet, of willen hun bevindingen hier niet kwijt.
I might just be saying that to get you mad...
Op 17-11-2008 9:55:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
randell:
Strijder:

Tegenwoordig zijn er ook in Nederland mensen die Mstate Monoatomic Elements, Ormus aan de man proberen te brengen. In het commerciële Nederland echter lijkt het enkel te gaan om een homeopatische verdunning.

http://www.shamballashop.com/nl/productdetails.php?productid=18

http://home.planet.nl/~sarne023/06z.html

http://www.ecohealing.nl/prijzen.htm

http://www.1shoppingcart.com/app/?af=839005

Die laatste is zptech, geen Nederlanders, wel een waarbij je kan betalen met paypal en welke doorgaans binnen 14 dagen ook echt leveren.

Daarnaast heb je ook de Etherium Gold Ormus soorten, op internet is daar van alles al over te vinden, deze laatste zijn onderworpen aan verschillende tests, die uitwijzen dat wat wordt geclaimt ook wordt waargemaakt. Zelf heb ik erg veel baat bij de Etherium Gold.

Probeer het zelf ook eens zou ik willen aanraden. Zelfstandig proberen is eigenlijk de enige manier om iets met zekerheid te weten te komen, tot die tijd is het van horen zeggen..

Groet,
Strijder


Het is wel aardig dat je naar mijn artikel verwijst,
( http://home.planet.nl/~sarne023/06z.html ) maar wil er over zeggen dat er geen commerciële bedoelingen achter zitten, althans zeker niet in de betekenis die tegenwoordig aan de term commercie wordt gehecht; namelijk het nastreven van grof winstbejag door zoveel mogelijk mensen te bereiken.
Zelfs gewoon veel mensen proberen te bereiken (dus zonder dat financiële streven) heeft niet mijn bewuste aandacht maar hoop ik desalniettemin wel.

Verder heeft de tijd het artikel alweer enigzins ingehaald. Het graancirkelpoeder kan voor wat het stoffelijke aspekt als magnesium carbonaat doorgaan, maar van heel veel wezenlijker belang is de energetische verbinding die het heeft met een lastig te specificeren kracht die ik daarom meestal gewoon maar graancirkelenergie noem. De effekten lijken op die van monatomic gold.
Op 17-11-2008 0:58:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Strijder: Hoi Randell, ik dacht dat EcoHealing de Ormus van jouw verkocht op homeopatische basis toch maar dat is niet zo als ik goed begrijp?
Op 06-01-2009 19:46:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Strijder: BTW ik denk niet dat de tijd het artikel heeft ingehaald want het ORMUS gehalte is niet zonder speciale apparatuur te meten. Vandaar dat men meestal niet verder komt dan bv magnesium carbonaat of silicium.

Met een vergrootglas zien we immers ook niet de microscopische deeltjes die we wel met een microscoop waar kunnen nemen.

Zo ook met het graancirkelpoeder en de ORMUS.
Op 06-01-2009 19:50:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
randell:
Strijder:

Hoi Randell, ik dacht dat EcoHealing de Ormus van jouw verkocht op homeopatische basis toch maar dat is niet zo als ik goed begrijp?


Ecohealing beschikt over dezelfde graancirkelpoeder als ik om de simpele reden dat we gelijktijdig daar waren. Ik heb niet alle poeder meegenomen, Peter van EcoHealing evenmin. Er is ook nog een dame uit Amsterdam die een dag na ons gekomen is en het poeder in bezit heeft. Ze had me verteld er eveneens homeopathische verdunningen van te laten maken, maar misschien is dat wel weer in samenwerking met Peter gegaan. Weet ik verder niet. Misschien zijn er nog wel meer trotse mensen in het bezit ervan.
Op 07-01-2009 0:22:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
randell:
Strijder:

BTW ik denk niet dat de tijd het artikel heeft ingehaald want het ORMUS gehalte is niet zonder speciale apparatuur te meten. Vandaar dat men meestal niet verder komt dan bv magnesium carbonaat of silicium.

Met een vergrootglas zien we immers ook niet de microscopische deeltjes die we wel met een microscoop waar kunnen nemen.

Zo ook met het graancirkelpoeder en de ORMUS.


Waarmee je zegt dat de ORMUS nog net wel een materiele substantie betreft alleen minder zichtbaar of aantoonbaar dan de magnesium carbonaat of de silicium? Interessant.

Waar woon je eigenlijk? Vraag dit omdat ik uit je belangstelling proef dat je er misschien wel voor voelt om met onze groep kennis te maken en met het poeder te werken? We komen op wekelijkse basis bijeen in Bergen Noord Holland.
E-mail me maar indien zo, of als je meer wilt weten. Mocht ik niet direct reageren dan komt het omdat ik mijn pc aan het herinstalleren ben.
Op 07-01-2009 0:50:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
st.gast: ''De heilige graal is geen fysiek iets, neen, het is niets meer dan inzicht en bewustzijn. Dat beweert Laurence Gardner, ex-vrijmetselaar, in de lezing die we nu brengen.''

een boute uitspraak,in het licht van ''the body knows'' waardeloze troep dus,''inzicht en bewustzijn'',brrrr.

Op 07-01-2009 19:38:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
st.gast: en dan zou je b.v. fysieke signalen moeten ontlopen om die ''inzichten & bewustzijn'' te verkrijgen,da's dan mooi richting geven en dus ''wijzen'',hierbij kan inderdaad de dual core de richting aangeven.noem die maar de schaduw van de steen der wijzen.

begrijp ik toch ineens die speciale positie van die metsel rite.
Op 07-01-2009 19:47:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Strijder: Hoi Randell, Volgens mij hebben we in het verleden al een contact gehad. Je hebt me toen het aanbod eveneens gedaan. Ik ben trouwens woonachtig in Noord Brabant, afhankelijk van de manier waarop deze sessies gedaan worden heb ik daar wel interesse in ja.

@ st Gast, het is juist sir L Gardner die met veel lof spreekt over Ormus ofwel het mfkzt. Zie zijn boek over het geheim van de ark des verbonds, het gaat bijna over niets anders dan de 'magische krachten'van het Ormus.

Harte groet,

Strijder
Op 07-01-2009 21:26:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
st.gast: hey strijder ,het ormus rep ik hier ook niet over,als je er plezier in hebt zonder schuld is het toch oke ?leuk spul.

de uitspraak van de exvrijmets. was wat mij opviel ,wellicht bepaalt die graal zelf wel wat /of /wie/hoe/waar/etc. het is ,dat is de essentie ervan anders zou het de macht van pakweg een plastic le cafe bekertje bezitten.of van een trekpopje ,juist de onafhankelijkheid van dat ''inzicht'' en ''bewustzijn'' en de meningen van (x)vrijmetsen,,is nu juist wat de kwaliteit van ''HET'' BEPAALT.

groetjes terug.
Op 07-01-2009 22:12:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
goudvis: Revererend op het artikel, het geheim van de Ark des Verbonds uit 2007, beetje laat ik weet het. De auteur Laurence Gardner, is in augustus 2010 overleden. Ik had nog graag dat filmpje willen zien of een link daar naar toe willen hebben, daar de orginele film het niet meer doet. Interressant onderwerp, men spreekt in bedekte vormen over nulpunt energie, tachyon energie, doet bijna hetzelfde als dit poeder.
Op --0 23:25:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden