Soms wil je graag een belangrijk, informatief en actueel artikel schrijven. Je wil enigszins overbrengen wat er allemaal gebeurt, of sowieso wat er lijkt te gebeuren. Je wil weten hoe andere mensen hierover denken en meningen lezen die misschien een aanvulling zijn op je eigen observaties. Soms wil je echter wel, maar komt het er maar niet uit. Je schrijft drie zinnen, haalt ze weer weg en uiteindelijk eindig je met niets.


Dit artikel is geschreven in zo'n moment. Maar in deze drukke, hectische en spannende tijd is er meer dan genoeg om over te schrijven. Waarom lijkt er dan niets concreets uit te komen? Misschien dat de informatie in deze tijd allemaal zo overweldigend is dat je eigen mening niet goed genoeg gevormd kan worden omtrent recente gebeurtenissen.

We leven nu immers in een tijd waar zoveel gebeurt dat we pas over een langere tijd er op terug kunnen kijken en allerlei conclusies zullen gaan trekken. Het is makkelijk om in deze tijd het overzicht even kwijt te raken van wat er allemaal gaande is. Een financiële crisis, een grote nucleaire ramp waar Cherenobyl nog een puntje aan kan zuigen, de opstand/onrust in het Midden-Oosten, de grote (maatschappelijke) problemen in het Westen, vele natuurrampen en zo kan ik nog wel even doorgaan.

De laatste jaren is er veel veranderd in de manier van het brengen van enigszins openbarende informatie. Voorheen wilde je mensen 'wakker' schudden over bijvoorbeeld het feit dat de wereldeconomie niet kan blijven bestaan zoals deze nu is. Of het feit dat de westerse wereld zoals deze momenteel werkt, niet langer door kan blijven gaan. Grote kans dat je dan werd uitgelachen, een aluhoedje aangeboden kreeg of gewoon genegeerd werd. Momenteel is deze kennis echter algemeen bekend. De mainstream nieuwskanalen melden vrijwel iedere dag over de financiële crisis en de impact hiervan. En gelukkig is er in ieder geval 1 belangrijk politiek figuur in Amerika die enigszins oprecht is over alles dat momenteel aan de gang is.Maar deze verandering geldt bijvoorbeeld ook voor een grenswetenschappelijk onderwerp als UFO's. Wilde je vroeger mensen overtuigen van het overweldigende materiaal wat bewijst dat het UFO fenomeen echt is, kon je ook rekenen op een pak aluminiumfolie, gelach of pijnlijke stiltes. Tegenwoordig zie je echter dat heel veel mensen een stuk beter op de hoogte zijn van het UFO fenomeen. Er is immers steeds meer openheid en het is geen onderwerp meer dat door de meeste meteen als fictief wordt beschouwd. Nu veel overheden een kleine inkijk geven in hun eigen onderzoeken, de mainstream-media het onderwerp steeds serieuzer behandelen, staan veel mensen er simpelweg voor open. En als men verder kijkt dan de mainstream-media en zich verdiept in het onderwerp gaat er meestal een wereld voor ze open die niet meer makkelijk af te sluiten is.Het komt er op neer dat je deze voorheen redelijk controversiële kwesties tegenwoordig gewoon kunt voorleggen zonder dat men je meteen veroordeelt en uiteindelijk niet meer serieus neemt. Sterker nog, in veel gevallen zijn de mensen het nog met je eens ook.

Het wantrouwen jegens overheden en corporaties is groter dan ooit. Er zijn nog maar weinig mensen die volledig geloven in de werkelijkheid die regeringen hun voorlegt. Soms loopt dit misschien enigszins uit de hand. Wanneer je in iedere politicus een buitenaardse reptiel ziet of in ieder incident een wereldomvattend complot, doe je er niet onverstandig aan om even wat gas terug te nemen. Maar dat de burger veel kritischer is, is op zijn zachts gezegd een positieve verandering.

Wat ons allemaal nog te wachten staat zal misschien niemand precies weten. Wat wel opvalt is dat veel mensen toeleven naar een grote alles-veranderende gebeurtenis. Op discussiefora op internet is de toon betreft de toekomst doorgaans erg negatief of zelfs catastrofaal. Maar ook in mijn directe omgeving vraag ik bijvoorbeeld hoe men denkt dat de wereld er over 10 jaar uit al zien. Weinig mensen die tot nu toe positief zijn. Van politiestaten, wereldoorlogen tot en met de complete uitroeiing van de mensheid.

Misschien moeten we allemaal toch maar wat meer naar Niburu.nl luisteren die naast het praten met dolfijnen in de holle aarde, ook mensen oproept om wat positiever te worden over de toekomst, ongeacht de grote potentie dat het voor de komende tijd erg negatief zal zijn.

Hetero Sapiens: Kom kom, niet zo negatief. kijk eens naar buiten, het is prachtig weer!
De vingers van de handschoen denken dat ze los van de anderen staan. De handschoen weet beter.
Op 29-09-2011 9:37:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bramsan: "Misschien moeten we allemaal toch maar wat meer naar Niburu.nl luisteren"

...een echt vattende 'conclusie' laat dus nog effe op zich wachten...

(ik gaat ook maar eens naar buiten)
(bericht gewijzigd op 29-9-2011 13:33:16)
Op 29-09-2011 13:32:45 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Einstone: Het verheugt me thans al enigszins om een 'stapje' in de goede richting te kunnen geven, bij de waarneming van het fenomeen, een vliegend lichtverschijnsel te hebben waargenomen, waarvan ik in een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving heb getracht, die waarneming
te reconstrueren met de hulp van 'Tim de Enchanter' als waarheidsgetrouwe vertolker, d.d 6 September j.l. onder de titel;
"UFO in Oosterbeek".
Het 'stapje' betreft hier de aanvulling op mijn waarneming dat in het bijgaande filmpje wordt getoond v.a 1.00 min- en v.v. ergens boven Jeruzalem, en de Ufo foto van de NASA camera.
De form- en lichtuitstraling van het object boven Jerusalem komt
zeer sterk overeen met mijn waarneming, en de form van de NASA foto eveneens. Die daarmee een aanvulling geven op mijn waarneming, en komt het daardoor een 'stapje' dichterbij.
Wel heb ik het fenomeen in voor-onder-en achteraanzicht kunnen aanschouwen, om van die Ufo een zo juist mogelijke weergave te kunnen geven.

Ik weiger me onder de 'vleugels van Niburu.nl' te begeven, omdat naar mijn vertwijfelde mening daar allerlei fantasie, sciënce fiction, en al datgeen wat er meer aan wordt toegevoegd, om daarmee de publieke acceptatie voor die ontstane waarschijnlijkheid te kunnen overtuigen, etc-.
En daar... doe ik niet aan mee.
Daarom houd ik mij voorlopig aan de relativiteitstheorie van Einstein vast, als basis voor de feiten van heden- en toekomst.
De wetenschappelijke puzzelstukjes zullen dan in de toekomst wel op zijn plaats vallen, en daar ben ik wel van overtuigd.
Het verbaast me, tot heden, dat niemand dit fenomeen ook heeft waargenomen. Maar wie weet- of kan voorspellen,...wat het volgende 'stapje' zal zijn. (edit:correctie drukfoutjes.)
(bericht gewijzigd op 29-9-2011 23:14:34)
De domste boer,heeft toch de grootste aardappelen.
Op 29-09-2011 18:09:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plato: Mensen moeten eens leren meer voor zichzelf te zorgen. De afhankelijkheid ten opzichte van het land waar je woont, de mensen waarmee je omgaat, je financiele positie die afhankelijk is van anderen bepalen veel te veel je stemming en je blik in en op de wereld.

Hoe onafhankelijker hoe minder stemmingsgedrag en een wijzen met het vingertje naar anderen.

Het kost alleen wat meer energie en doorzettingsvermogen alsmede de vraag: wanneer begin je ermee ?

I am just looking for the edge...
Op 29-09-2011 18:14:33 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bontevogel: Heel herkenbaar. Ik begin ook vaak iets te schrijven, maar als ik het dan terug lees, dan lijkt het me helemaal niets, Ik loop ook tegen een muur van onbegrip op, het niet willen weten niet willen zien, dat soort.

Ben er ook maar mee gestopt.
Op 29-09-2011 20:47:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Triggernl:
Bontevogel:

Heel herkenbaar. Ik begin ook vaak iets te schrijven, maar als ik het dan terug lees, dan lijkt het me helemaal niets, Ik loop ook tegen een muur van onbegrip op, het niet willen weten niet willen zien, dat soort.

Ben er ook maar mee gestopt.

Begrijp het helemaal hoe het voelt als je dingen kwijt wilt maar niet kan vertellen omdat je bang moet zijn dat je daarop verkeerd beoordeelt wordt. Gelukkig kan het ook mee vallen.
Een collega van mij wist nog niet dat ik regelmatig ufo's zie.
Ik vertelde hem dat afgelopen zaterdagavond ongeveer 25 tot zo'n 30 onverlichte ufo's samen met mijn twee broers heb gezien.
Hij reageerde zeer ongeloofwaardig en zei dat ik gek was.
Eenmaal tussen de andere collega's vertelt hij het gelijk hardop aan wie het wil horen. Ik schrok daarvan maar mijn andere collega's, waarvan vele weten dat ik regelmatig vreemde vogels zie, reageerden onverschillig en gaven hem verder geen aandacht of enig antwoord op deze vraag. Wat het betekent weet ik niet of ze me ook geloven of niet. Maar ze willen me in elk geval niet openlijk voor schut zetten.

Edit: verkeerde dag van de week
(bericht gewijzigd op 29-9-2011 22:35:33)
Op 29-09-2011 22:23:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
marianne: Dag Triggernl, hoe zou jij voor schut kunnen staan, wanneer je over iets vertelt dat je toch echt gezien hebt? Dat mensen weigeren je te geloven of te weinig voorstellingsvermogen hebben om je verhaal in ieder geval te overwegen zegt vooral iets over die mensen zelf.
De enige die zich voor schut voelt staan is je ego - maar dat is niet je ware zelf!
Op 29-09-2011 22:59:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Veteo:
Triggernl:

Bontevogel:

Heel herkenbaar. Ik begin ook vaak iets te schrijven, maar als ik het dan terug lees, dan lijkt het me helemaal niets, Ik loop ook tegen een muur van onbegrip op, het niet willen weten niet willen zien, dat soort.

Ben er ook maar mee gestopt.

Begrijp het helemaal hoe het voelt als je dingen kwijt wilt maar niet kan vertellen omdat je bang moet zijn dat je daarop verkeerd beoordeelt wordt. Gelukkig kan het ook mee vallen.
Een collega van mij wist nog niet dat ik regelmatig ufo's zie.
Ik vertelde hem dat afgelopen zaterdagavond ongeveer 25 tot zo'n 30 onverlichte ufo's samen met mijn twee broers heb gezien.
Hij reageerde zeer ongeloofwaardig en zei dat ik gek was.
Eenmaal tussen de andere collega's vertelt hij het gelijk hardop aan wie het wil horen. Ik schrok daarvan maar mijn andere collega's, waarvan vele weten dat ik regelmatig vreemde vogels zie, reageerden onverschillig en gaven hem verder geen aandacht of enig antwoord op deze vraag. Wat het betekent weet ik niet of ze me ook geloven of niet. Maar ze willen me in elk geval niet openlijk voor schut zetten.

Edit: verkeerde dag van de week

Ik denk dat je gewoon meer krediet hebt in de groep dan je collega.
Wees er blij om, je hebt dat krediet zelf verkregen door je doen en laten. Het zegt niks over de vraag of ze je verhaal geloven, ze willen je gewoon niet laten vallen ter wille van die andere collega.
Wacht gewoon af of ze je er persoonlijk naar vragen.
Maar ga niet 'overtuigen' en al zeker niet in een groep want dan kan de stemming zomaar omslaan.

Ik had ooit een collega die ook van alles zag en was voorzien van een ongebreidelde fantasie. Die was onaantastbaar in de groep;
"Ach ja, Wallie, haha schitterend figuur."
You don't know what you've got until it's gone...
Op 29-09-2011 23:35:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
C.: Mooi blog DDK. Dank u!

We hoeven helemaal niet naar iets of iemand te luisteren om positiever te zijn/worden/blijven. Dat kunnen we gewoon zelf.

Het is zonde van je tijd om negatief te zijn of negatief te denken. Je voelt je er geen haar beter van, de wereld en je wereldbeeld wordt er alleen zwart(er) van en je verandert er niets mee.


(bericht gewijzigd op 30-9-2011 13:43:12)
Op 30-09-2011 13:42:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Deinhout:
C.:


We hoeven helemaal niet naar iets of iemand te luisteren om positiever te zijn/worden/blijven. Dat kunnen we gewoon zelf.

Het is zonde van je tijd om negatief te zijn of negatief te denken. Je voelt je er geen haar beter van, de wereld en je wereldbeeld wordt er alleen zwart(er) van en je verandert er niets mee.


lang leve de dromers, weg met de onheilsprofeten
Op 30-09-2011 14:18:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
stoner: denver airport baart mij zorgen.
Op 30-09-2011 19:43:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
stoner:

denver airport baart mij zorgen.


Vind ik idd ook een vreemd geval.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 30-09-2011 20:50:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol:
Bramsan:

"Misschien moeten we allemaal toch maar wat meer naar Niburu.nl luisteren"

Inderdaad, er is een groot verschil tussen positief en naief. Ondanks dat ze allebei met 'ief' eindigen.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 30-09-2011 21:15:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter:
Tetzmol:

Bramsan:

"Misschien moeten we allemaal toch maar wat meer naar Niburu.nl luisteren"

Inderdaad, er is een groot verschil tussen positief en naief. Ondanks dat ze allebei met 'ief' eindigen.


Naïef eindigt op ïef

(vergrote letter, anders is het niet te zien)
No shit, Sherlock
Op 30-09-2011 21:45:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol:
Pieter:

Tetzmol:

Bramsan:

"Misschien moeten we allemaal toch maar wat meer naar Niburu.nl luisteren"

Inderdaad, er is een groot verschil tussen positief en naief. Ondanks dat ze allebei met 'ief' eindigen.


Naïef eindigt op ïef

(vergrote letter, anders is het niet te zien)

Ja Pïeter.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 30-09-2011 22:16:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Tetzmol:

Pieter:

Tetzmol:

Bramsan:

"Misschien moeten we allemaal toch maar wat meer naar Niburu.nl luisteren"

Inderdaad, er is een groot verschil tussen positief en naief. Ondanks dat ze allebei met 'ief' eindigen.


Naïef eindigt op ïef

(vergrote letter, anders is het niet te zien)

Ja Pïeter.


Vroeger was het Piëter.
Op 30-09-2011 22:29:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter:
Tetzmol:

Pieter:

Tetzmol:

Bramsan:

"Misschien moeten we allemaal toch maar wat meer naar Niburu.nl luisteren"

Inderdaad, er is een groot verschil tussen positief en naief. Ondanks dat ze allebei met 'ief' eindigen.


Naïef eindigt op ïef

(vergrote letter, anders is het niet te zien)

Ja Pïeter.


No shit, Sherlock
Op 30-09-2011 22:29:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter:
Socrates:

Tetzmol:

Pieter:

Tetzmol:

Bramsan:

"Misschien moeten we allemaal toch maar wat meer naar Niburu.nl luisteren"

Inderdaad, er is een groot verschil tussen positief en naief. Ondanks dat ze allebei met 'ief' eindigen.


Naïef eindigt op ïef

(vergrote letter, anders is het niet te zien)

Ja Pïeter.


Vroeger was het Piëter.


Jij onthou...
O nee, laat maar.
Het was trouwens Pi-eter
No shit, Sherlock
Op 30-09-2011 22:30:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Pieter:

Socrates:

Tetzmol:

Pieter:

Tetzmol:

Bramsan:

"Misschien moeten we allemaal toch maar wat meer naar Niburu.nl luisteren"

Inderdaad, er is een groot verschil tussen positief en naief. Ondanks dat ze allebei met 'ief' eindigen.


Naïef eindigt op ïef

(vergrote letter, anders is het niet te zien)

Ja Pïeter.


Vroeger was het Piëter.


Jij onthou...
O nee, laat maar.
Het was trouwens Pi-eter

Weet ik wel, ik wist niet hoe je dat nou schrijft
Maar je snapt me dus wel hè?

edit typo
(bericht gewijzigd op 30-9-2011 22:46:29)
Op 30-09-2011 22:45:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Veteo: @Socrates.
Wat een fraaie avatar.
Hele irritante gifjes die block ik, maar deze mag blijven.
(die van Pïëtër ook.)
You don't know what you've got until it's gone...
Op 30-09-2011 23:17:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
Cannot kill the Battery!!!
Op 01-10-2011 8:14:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Veteo:

@Socrates.
Wat een fraaie avatar.
Hele irritante gifjes die block ik, maar deze mag blijven.
(die van Pïëtër ook.)

Thank You!
Op 01-10-2011 15:40:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter:
Socrates:

Veteo:

@Socrates.
Wat een fraaie avatar.
Hele irritante gifjes die block ik, maar deze mag blijven.
(die van Pïëtër ook.)

Thank You!

Spanx!
No shit, Sherlock
Op 01-10-2011 15:50:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden