Intelligente aliens hebben volgens een nieuwe studie van Thomas Hair, een wiskundige bij de Florida Gulf Coast University in Fort Myers, een overvloed van tijd gehad om ons te bereiken. Hair zegt in een artikel van Discovery News dat, rekenkundig gezien, intelligente buitenaardse wezens - als ze al überhaupt bestaan - ons allang gevonden moeten hebben, tenzij we om de een of andere manier bewust gemeden of genegeerd worden.

Hair baseert zijn benadering op uiterst conservatieve ramingen van hoelang het voor een ras zou duren om de nodige technologische kennis en bekwaamheid te verwerven om zijn thuisplaneet te verlaten en koers te zetten naar een andere ster. Zelfs met een gematigde snelheid van 1 procent van de lichtsnelheid zouden aliens hun dichtstbijgelegen ster in circa 500 jaar bereiken. Doe daar 500 jaar bij om nieuwe ruimtevaartschepen te bouwen en opnieuw koers te zetten naar een ster, enzoverder, enzoverder.

Uit bovenstaande Hair-logica blijkt dat andere beschavingen die leven op de oudste planeten van onze Melkweg al ruim voldoende tijd hadden om ons te bereiken. Hair vraagt zich af waar ze gebleven zijn, maar antwoordt zelf dat de buitenaardsen de aarde ofwel voorbij vlogen, ofwel dat de aliens in de omgeving van hun eigen ster zitten te navelstaren.

Er zijn volgens Hair verschillende redenen waarom we niet opgenomen worden in het intergalactisch archief van intelligente beschavingen: "De belangrijkste reden zou het feit kunnen zijn dat we niets te bieden hebben. Iedere oude buitenaardse beschaving heeft waarschijnlijk niets aan onze aarde. Ze hoeven niet langs te komen om ons water te stelen, er is een overvloed aan water in de buitenste rand van ons zonnestelsel. De zwaartekracht is er niet zo groot; ze kunnen zoveel nemen als ze willen. Of misschien volgen hedendaagse buitenaardsen bepaalde routes die al heel lang geleden gevolgd werden; routes waarvan er geen enkele in de omgeving van de aarde komt."

Wat de reden ook mag zijn dat we genegeerd worden, volgens Hair weten buitenaardsen - als ze bestaan - heel goed dat we er zijn. Hij verwijst daarbij naar de ruimtetelescoop aan boord van het Kepler Space Observatory, die planeten rond andere sterren kan ontdekken.

Als er intelligente buitenaardse wezens leven op een planeet, die ruwweg 5 miljard jaar oud is, en ze gebruikmaken van gelijkaardige technologieën als het Kepler Space Observatory, dan zou een nog andere buitenaardse beschaving met 10 miljoen jaar meer ervaring nog veel verder geëvolueerd zijn. Hair is er van overtuigd dat die beschaving makkelijk zou kunnen ontdekken dat er leven is op onze planeet. Alleen al de hoeveelheid aan CFK's in onze atmosfeer zou ons onmiddellijk verraden.

Woods Halley, een natuurkundige bij de universiteit van Minnesota, schrijft in zijn net gepubliceerde boek "How Likely is Extraterrestial Life? (SpringerBriefs in Astronomy) over de perspectieven van buitenaards leven. Hij zegt dat we te weinig weten over hoe het leven op aarde ontstond om buitenaards leven te herkennen, zelfs al staren ze ons regelrecht in de ogen aan. Halley besluit daarom dat intelligent leven in ons universum met redelijke waarschijnlijkheid een zeldzaamheid of misschien wel een unicum is.

Obnoxious: En we gaan er voor het gemak maar vanuit dat buitenaardsen hier nog nooit geweest zijn of regelmatig een bezoek brengen al dan niet met weet van bepaalde regeringen? Of in een andere dimensie?
A fairytale called 'life'.
Op 10-02-2012 8:14:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Earth Matters: Wie zegt dat ze iets met ons te maken willen hebben? Beetje een erg arrogante studie.
Op 10-02-2012 8:52:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard: Werkelijk intelligente wezens hebben al lang uitgevonden hoe ze op hun eigen planeet goed met elkaar moeten leven en hebben absoluut geen behoefte om enkele van hun de ruimte in te sturen, ze zijn elkaar te dierbaar. Verder willen ze geen risico lopen om contact te leggen met de aardbewoners, het risico is voor hun te groot.
'Don't forget rule number 6'
Op 10-02-2012 8:55:22 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
DaVince:
Earth Matters:
Wie zegt dat ze iets met ons te maken willen hebben? Beetje een erg arrogante studie.


Heb je het stukje wel gelezen?
Religion, a placebo which causes damage.
Op 10-02-2012 9:09:08 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4: Zoals wij hier op aarde natuurreservaten hebben zou het wel eens zo kunnen zijn dat wijzelf in een soort intergalactisch natuurreservaat leven. De eventuele veel intelligentere buitenaardsen beschouwen ons als een soort oervolk en laten ons met rust zoals wij de indianenstammen in de jungle van Brazilië met rust laten.

It's all a figment of imagination!
Op 10-02-2012 9:28:21 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
satijn: Twee vissen, een vader en zijn zoon , zwemmen vrolijk door de vijver waar zij en hun voorouders al generatie's lang leven. Zegt de zoon, terwijl naar boven wenkt, "Pa, daarboven, de blinkende hemel, wat is daar achter?" Vader kijkt bedenkelijk naar zijn zoon en zegt: "Daar stopt onze wereld." " Ja, maar wat ligt er achter?" , wil de zoon weten. Fluisterend en schichtig omkijkend antwoord pa :" Sommige zeggen dat daar andere wezens leven. En weet je nog toen jouw oom verdween? Die zou zijn meegenomen door zo'n wezen! Al honderden zijn er verdwenen naar die andere wereld! Maar spreekt er met niemand over, want ze lachen je uit!"
Op 10-02-2012 9:46:37 | Kudos: 5 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Wat wij van het universum waarnemen is 3d, maar het universum is multidimensionaal en hoog intelligente beschavingen komen uit de 5e dimensie of hoger. Wij kunnen welliswaar zoeken naar een speld in een hooiberg, maar hoog intelligente beschavingen zul je never nooit niet aantreffen in het universum. Hooguit dat je soortgelijke beschavingen tegen komt als je goed zoekt.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 10-02-2012 11:33:27 | Kudos: -1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
vailixi: Aliens hebben ons niet gevonden maar ze hebben ons gemaakt en ik neem aan dat ze nog wel eens een kijkje nemen bij hun creatie.
Niemand buiten onszelf kan over ons innerlijk heersen. Wanneer we dit weten worden we vrij.
Op 10-02-2012 12:11:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
vailixi:
Aliens hebben ons niet gevonden maar ze hebben ons gemaakt en ik neem aan dat ze nog wel eens een kijkje nemen bij hun creatie.

Ze hebben de mens ten eerste genetisch gemodificeerd om precies te zijn en ten tweede wordt de mens als eeuwen en eeuwen doelbewust dom gehouden door o.a. een hoop van dat slappe entertainment op tv en andere dom houdende spelen, foutief dom houdend onderwijs en andere zaken, ook deze praktijken komen voort uit datzelfde complexe plan wat afkomstig is van een hoog intelligente beschaving en wat een doorsnee dom gehouden kuddedier mens toch nooit zal begrijpen.

Overigens ga ik me hier niet verder in verdiepen, zodra ik me hier echt in gaat verdiepen en mijn hersens aan het werk zet gaat dat ten koste van mijn energie terwijl ik juist een paar dagen vrij heb genomen om energie op te laden.
Zeer serieuze constatering en misschien dat iemand daar een onderwerp aan wil wijden(ik ben niet echt een schrijver, meer een spreker): Een avondje deep out of the box denken vreet veel meer energie op als een week fysiek keihard buffelen en dat terwijl ik alleen maar op een stoel zit!!!
Eigenlijk vind ik het mysterie van hoe het kan dat denken meer energie vreet als zware lichamelijke inspanning interessanter als waar wij vandaan komen. Want als je het brein met een centrale verwerkings eenheid van een computer vergelijkt kun je de conclusie wel trekken dat rekenkracht energie kost.

(bericht gewijzigd op 2/10/2012 12:38:35 PM)
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 10-02-2012 12:26:07 | Kudos: -1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Jaya: Er zijn op internet boodschappen te vinden van entiteiten en die claimen 'Aliens' te zijn, deze entiteiten beloven ons o.a. toekomstige hulp en technologische vooruitgang; soms klinkt het allemaal als 'te mooi en om waar te zijn' en zijn er mensen die daar wel en ook niet in geloven.
Als daar behoefte naar is(?) kan ik wel van hen een enkele boodschap copiëren.
Op 10-02-2012 12:45:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gas: Heb je niet al genoeg gekopieerd Jaya?

Denk eens zelf na, ipv te koppie/peesten
(bericht gewijzigd op 2/10/2012 12:49:19 PM)
Op 10-02-2012 12:48:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
CCRider:
Jaya:
Er zijn op internet boodschappen te vinden van entiteiten en die claimen 'Aliens' te zijn, deze entiteiten beloven ons o.a. toekomstige hulp en technologische vooruitgang; soms klinkt het allemaal als 'te mooi en om waar te zijn' en zijn er mensen die daar wel en ook niet in geloven.
Als daar behoefte naar is(?) kan ik wel van hen een enkele boodschap copiëren.

Hoe weet je dat het entiteiten zijn?

My dentist told me I need a crown. I was like I KNOW, RIGHT?
Op 10-02-2012 12:48:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Jaya:
CCRider:
Jaya:
Er zijn op internet boodschappen te vinden van entiteiten en die claimen 'Aliens' te zijn, deze entiteiten beloven ons o.a. toekomstige hulp en technologische vooruitgang; soms klinkt het allemaal als 'te mooi en om waar te zijn' en zijn er mensen die daar wel en ook niet in geloven.
Als daar behoefte naar is(?) kan ik wel van hen een enkele boodschap copiëren.

Hoe weet je dat het entiteiten zijn?


Ze spreken o.a. via 'channelers' en hun boodschappen van hoop etc. staan op internet. Nu zijn ze op GW niet erg populair, dus informeer ik eerst voorzichtig of daar behoefte naar is.
Op 10-02-2012 12:56:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter:
Jaya:
CCRider:
Jaya:
Er zijn op internet boodschappen te vinden van entiteiten en die claimen 'Aliens' te zijn, deze entiteiten beloven ons o.a. toekomstige hulp en technologische vooruitgang; soms klinkt het allemaal als 'te mooi en om waar te zijn' en zijn er mensen die daar wel en ook niet in geloven.
Als daar behoefte naar is(?) kan ik wel van hen een enkele boodschap copiëren.

Hoe weet je dat het entiteiten zijn?


Ze spreken o.a. via 'channelers' en hun boodschappen van hoop etc. staan op internet. Nu zijn ze op GW niet erg populair, dus informeer ik eerst voorzichtig of daar behoefte naar is.

Jaya, je hebt al een ander plekje om je eieren te leggen. Laat het hier een beetje schoon, alsjeblieft.
No shit, Sherlock
Op 10-02-2012 13:12:07 | Kudos: -2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter: Je zou bovenstaand verhaal artikel ook op de verre planeet AaargH!! kunnen schrijven. Die zitten daar misschien ook zo te redeneren.
(bericht gewijzigd op 2/10/2012 1:19:14 PM)
No shit, Sherlock
Op 10-02-2012 13:13:31 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Jaya:
Pieter:
Je zou bovenstaand verhaal ook op de verre planeet AaargH!! kunnen schrijven. Die zitten daar misschien ook zo te redeneren.


Wat bedoel je?; mijn posting of het begin artikel(?), je bent niet duidelijk genoeg.
Op 10-02-2012 13:17:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
avondwandelaar:
Jaya:
CCRider:
Jaya:
Er zijn op internet boodschappen te vinden van entiteiten en die claimen 'Aliens' te zijn, deze entiteiten beloven ons o.a. toekomstige hulp en technologische vooruitgang; soms klinkt het allemaal als 'te mooi en om waar te zijn' en zijn er mensen die daar wel en ook niet in geloven.
Als daar behoefte naar is(?) kan ik wel van hen een enkele boodschap copiëren.

Hoe weet je dat het entiteiten zijn?


Ze spreken o.a. via 'channelers' en hun boodschappen van hoop etc. staan op internet. Nu zijn ze op GW niet erg populair, dus informeer ik eerst voorzichtig of daar behoefte naar is.

Zoals je al aangeeft, ze staan op internet, en volgens mij weet iedereen die er behoefte aan heeft ze wel te vinden, dus ik geloof dat de noodzaak om ze hier nog eens te herhalen niet bijster groot is.
we vliegen er weer eens lekker in
Op 10-02-2012 13:18:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter:
Jaya:
Pieter:
Je zou bovenstaand verhaal ook op de verre planeet AaargH!! kunnen schrijven. Die zitten daar misschien ook zo te redeneren.


Wat bedoel je?; mijn posting of het begin artikel(?), je bent niet duidelijk genoeg.

Het artikel, bedoel ik.
Tnx, ik zal mijn commentaar verbeteren.
No shit, Sherlock
Op 10-02-2012 13:18:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
avondwandelaar:
Jaya:
Er zijn op internet boodschappen te vinden van entiteiten en die claimen 'Aliens' te zijn, deze entiteiten beloven ons o.a. toekomstige hulp en technologische vooruitgang; soms klinkt het allemaal als 'te mooi en om waar te zijn' en zijn er mensen die daar wel en ook niet in geloven.
Als daar behoefte naar is(?) kan ik wel van hen een enkele boodschap copiëren.

Ik krijg dagelijks aanbiedingen in mijn mailbox de 'te mooi klinken om waar te zijn'. Dat noem ik Spam.
we vliegen er weer eens lekker in
Op 10-02-2012 13:23:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Och kom...: Het is uit historische bronnen wel duidelijk dat er regelmatig bezoek is. De vraag is van wie ? Engelen ?

Wikipedia : Een engel is een bovennatuurlijk, verstandelijk wezen, dat wordt teruggevonden in verscheidene religies. Engelen treden op als bediendes of beschermers van de mens, gewoonlijk op als boodschappers van God, van wie ze duidelijk zijn onderscheiden, en beschikken over bovenmenselijke capaciteiten en eigenschappen.
(bericht gewijzigd op 2/10/2012 1:37:10 PM)
Zo lang er leven is, is er hoop...
Op 10-02-2012 13:36:31 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Jaya: Zouden 'Aliens' engelen kunnen zijn?
Op 10-02-2012 13:53:38 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
vailixi:
Jaya:
Zouden 'Aliens' engelen kunnen zijn?


Ze vliegen allebei, dus die overeenkomst hebben ze al
Niemand buiten onszelf kan over ons innerlijk heersen. Wanneer we dit weten worden we vrij.
Op 10-02-2012 14:19:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Radiation: We zijn inderdaad alleen in het universum (als het op intelligente wezens aankomt).

"...andere dimensies... - ...multidimensionaal... - ...entiteiten... - engelen... en intelligente aliens"

Van bovenstaande is geen enkel materieel, noch wetenschappelijk bewijs. Zelfs nog geen strohalm. Het zijn allemaal drogredenen om toch maar te kunnen verklaren/wensen/hopen dat wij niet de enige intelligente soort kunnen zijn.

Ik zeg niet dat buitenaards leven niet bestaat. Ik heb alleen heel, maar dan ook heel grote twijfels of er buiten de mensheid nog ergens buitenaards intelligent leven bestaat.
Ge kunt er uw haar mee kammen!
Op 10-02-2012 14:29:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Radiation:
We zijn inderdaad alleen in het universum (als het op intelligente wezens aankomt).

"...andere dimensies... - ...multidimensionaal... - ...entiteiten... - engelen... en intelligente aliens"

Van bovenstaande is geen enkel materieel, noch wetenschappelijk bewijs. Zelfs nog geen strohalm. Het zijn allemaal drogredenen om toch maar te kunnen verklaren/wensen/hopen dat wij niet de enige ]intelligente soort kunnen zijn.

Ik zeg niet dat buitenaards leven niet bestaat. Ik heb alleen heel, maar dan ook heel grote twijfels of er buiten de mensheid nog ergens intelligente wezens bestaan.

Volgens de eerste wet van Phoenix niet, want ze zijn nog niet aangetoond.
Ik heb er verschillende gedachtes over. Enerzijds is het heelal zo onvoorstelbaar groot dat het op basis van kansberekening niet waarschijnlijk is dat we alleen zijn. Anderzijds denk ik dat Chris een punt heeft met z'n dimensies. Het zou me niks verbazen als het overal, dus ook op aarde, stikt van de entiteiten die wij niet kunnen waarnemen, behalve als er iets hapert in de matrix (om het maar even beeldend te houden). Om nog maar te zwijgen over "geest". (Ahum.)
Is it electrickery?
Op 10-02-2012 14:36:50 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Dicit:
Jaya:
Zouden 'Aliens' engelen kunnen zijn?

Dat jij dit niet weet.

Nooit te oud om nog meer te leren.
Op 10-02-2012 14:51:58 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Jaya:
Dicit:
Jaya:
Zouden 'Aliens' engelen kunnen zijn?

Dat jij dit niet weet.


Natuurlijk weet ik dit; maar wilde ik voorzichtig zijn en een uitdagende vraag stellen. Mijn ervaringen met eerdere 'statements' was dat ik een lading kritiek over mij heen kreeg.
Op 10-02-2012 15:02:27 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Jaya:
Dicit:
Jaya:
Zouden 'Aliens' engelen kunnen zijn?

Dat jij dit niet weet.


Natuurlijk weet ik dit; maar wilde ik voorzichtig zijn en een uitdagende vraag stellen. Mijn ervaringen met eerdere 'statements' was dat ik een lading kritiek over mij heen kreeg.

Dat lag niet zozeer aan de statements als wel aan het indirect schofferen van de andere bezoekers.
Is it electrickery?
Op 10-02-2012 15:12:38 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol: Een onderzoeker bekijkt één druppel water uit de oceaan en ontdekt daarin geen leven. Conclusie: de oceaan is levenloos.

@ Radiation. Definieer intelligent. Wellicht zijn wij in de ogen van nog hoger ontwikkelde intelligenties ook maar een stel amoeben. Who knows?!
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 10-02-2012 15:14:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Dicit:
Jaya:
Dicit:
Jaya:
Zouden 'Aliens' engelen kunnen zijn?

Dat jij dit niet weet.


Natuurlijk weet ik dit; maar wilde ik voorzichtig zijn en een uitdagende vraag stellen. Mijn ervaringen met eerdere 'statements' was dat ik een lading kritiek over mij heen kreeg.

We weten hoe je er over denkt dus was het een beetje cynisch van mij.
Ga door met vragen stellen gaan we je misschien nog aardig vinden.

(bericht gewijzigd op 2/10/2012 3:17:42 PM)
Nooit te oud om nog meer te leren.
Op 10-02-2012 15:16:13 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Radiation:
Tetzmol:
Een onderzoeker bekijkt één druppel water uit de oceaan en ontdekt daarin geen leven. Conclusie: de oceaan is levenloos.

@ Radiation. Definieer intelligent. Wellicht zijn wij in de ogen van nog hoger ontwikkelde intelligenties ook maar een stel amoeben. Who knows?!


Het is onmogelijk om in de oceaan een druppel water te vinden waar geen leven in zit. Conclusie: levenloze waterdruppels bestaan niet.

So?
Ge kunt er uw haar mee kammen!
Op 10-02-2012 15:33:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol:
Radiation:

Het is onmogelijk om in de oceaan een druppel water te vinden waar geen leven in zit. Conclusie: levenloze waterdruppels bestaan niet.

So?

Mis!!! Het hangt ervan af welke gereedschappen deze wetenschapper voorhanden heeft. Een middeleeuwer had geen microscoop en zou derhalve de druppel als levenloos hebben bestempeld.
Kortom, alles is relatief mijn beste.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 10-02-2012 16:06:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter:
Tetzmol:
Radiation:

Het is onmogelijk om in de oceaan een druppel water te vinden waar geen leven in zit. Conclusie: levenloze waterdruppels bestaan niet.

So?

Mis!!! Het hangt ervan af welke gereedschappen deze wetenschapper voorhanden heeft. Een middeleeuwer had geen microscoop en zou derhalve de druppel als levenloos hebben bestempeld.
Kortom, alles is relatief mijn beste.

Ik denk dat die onderzoeker eerst zal moeten concluderen dat zijn gereedschap niet goed genoeg is. Want daarom worden er ook steeds grotere versnellers gebouwd.
No shit, Sherlock
Op 10-02-2012 16:24:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Pieter:
Je zou bovenstaand verhaal artikel ook op de verre planeet AaargH!! kunnen schrijven. Die zitten daar misschien ook zo te redeneren.

De "verre planeet AaargH!!" is niet aangetoond ... onzin ... bestaat alleen in uw fantasie ...

Graag gedaan Phoenix.
Is it electrickery?
Op 10-02-2012 16:32:16 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Radiation:
Tetzmol:
Radiation:

Het is onmogelijk om in de oceaan een druppel water te vinden waar geen leven in zit. Conclusie: levenloze waterdruppels bestaan niet.

So?

Mis!!! Het hangt ervan af welke gereedschappen deze wetenschapper voorhanden heeft. Een middeleeuwer had geen microscoop en zou derhalve de druppel als levenloos hebben bestempeld.
Kortom, alles is relatief mijn beste.


Mis!!! Je middeleeuwse wetenschapper zou dan in geen enkele druppel water van de oceaan leven vinden, en geen conclusies kunnen trekken.
Ge kunt er uw haar mee kammen!
Op 10-02-2012 16:34:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
vailixi:
Radiation:
We zijn inderdaad alleen in het universum (als het op intelligente wezens aankomt).

"...andere dimensies... - ...multidimensionaal... - ...entiteiten... - engelen... en intelligente aliens"

Van bovenstaande is geen enkel materieel, noch wetenschappelijk bewijs. Zelfs nog geen strohalm. Het zijn allemaal drogredenen om toch maar te kunnen verklaren/wensen/hopen dat wij niet de enige intelligente soort kunnen zijn.

Ik zeg niet dat buitenaards leven niet bestaat. Ik heb alleen heel, maar dan ook heel grote twijfels of er buiten de mensheid nog ergens buitenaards intelligent leven bestaat.


Zeker nog nooit deze opnames gehoord van NASA.

Niemand buiten onszelf kan over ons innerlijk heersen. Wanneer we dit weten worden we vrij.
Op 10-02-2012 16:42:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Radiation:
vailixi:
Radiation:
We zijn inderdaad alleen in het universum (als het op intelligente wezens aankomt).

"...andere dimensies... - ...multidimensionaal... - ...entiteiten... - engelen... en intelligente aliens"

Van bovenstaande is geen enkel materieel, noch wetenschappelijk bewijs. Zelfs nog geen strohalm. Het zijn allemaal drogredenen om toch maar te kunnen verklaren/wensen/hopen dat wij niet de enige intelligente soort kunnen zijn.

Ik zeg niet dat buitenaards leven niet bestaat. Ik heb alleen heel, maar dan ook heel grote twijfels of er buiten de mensheid nog ergens buitenaards intelligent leven bestaat.


Zeker nog nooit deze opnames gehoord van NASA.O, toch wel. En vele andere zelfs. Maar nog steeds geen enkel materieel, noch wetenschappelijk bewijs. Dat wil ik zien.
Ge kunt er uw haar mee kammen!
Op 10-02-2012 16:52:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : @vailixi: hoe weet je zeker dat die opnamen (deze en vele anderen op internet) niet fake zijn? Bewijsvoering wordt steeds moeilijker naarmate de AV-software beter en toegankelijker wordt. Zelfs met een ouderwetse bandrecorder kun je zulke opnames faken.
Wat Radiation al zegt: veel materiaal, nergens écht bewijs.
Is it electrickery?
Op 10-02-2012 16:54:03 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Jaya: Naast de bewijslevering van 'vailixi' is er nog zoveel[overtuigend, enorm veel] ander bewijs dat Coen Vermeeren o.a. met zijn bewijzen en getuigen verklaringen, gedurende zijn lezingen, er nog bleekjes bij af steekt.
Mensen moeten blijkbaar eerst overtuigend bewijs zien en kunnen niet logisch doorredeneren om de retoriek van 'eerst zien, dan geloven' te doorbreken - staan mensen niet open voor o.a. 'remote-viewing' en 'telepathie' - anders zouden de juiste inzichten wel doorbreken, jammer allemaal. Het is in feite zo simpel 'aliens/ufo's' bestaan in die mate dat ze zich vredevol willen aanmelden op aarde, alleen zo moeilijk is dit om door de mens erkend te worden, met als grote debet ........'ontbrekende informatie........'.

Nu willen 'aliens/ufo's' dit gaan neutraliseren/oplossen voor ons (hun boodschap)"Wij geloven dat het tijd is om de feiten over ons bekend te maken en door dichter bij jullie te komen kunnen we de......... ontbrekende informatie ........aanvullen.".
Op 10-02-2012 17:42:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Veteo:
Emie :
Radiation:
We zijn inderdaad alleen in het universum (als het op intelligente wezens aankomt).

"...andere dimensies... - ...multidimensionaal... - ...entiteiten... - engelen... en intelligente aliens"

Van bovenstaande is geen enkel materieel, noch wetenschappelijk bewijs. Zelfs nog geen strohalm. Het zijn allemaal drogredenen om toch maar te kunnen verklaren/wensen/hopen dat wij niet de enige ]intelligente soort kunnen zijn.

Ik zeg niet dat buitenaards leven niet bestaat. Ik heb alleen heel, maar dan ook heel grote twijfels of er buiten de mensheid nog ergens intelligente wezens bestaan.

Volgens de eerste wet van Phoenix niet, want ze zijn nog niet aangetoond.
Ik heb er verschillende gedachtes over. Enerzijds is het heelal zo onvoorstelbaar groot dat het op basis van kansberekening niet waarschijnlijk is dat we alleen zijn. Anderzijds denk ik dat Chris een punt heeft met z'n dimensies. Het zou me niks verbazen als het overal, dus ook op aarde, stikt van de entiteiten die wij niet kunnen waarnemen, behalve als er iets hapert in de matrix (om het maar even beeldend te houden). Om nog maar te zwijgen over "geest". (Ahum.)

Dat vermoeden heb ik ook wel.
Het is wel heel opvallend hoeveel van dat soort figuren in de historie genoemd worden.
Trollen, elfen, gnomen, duivels, elementalen, engelen, goden, geesten, spoken, kabouters, bondgenoten, orks, deva, en nog ontelbaar meer soorten. Een comlete dierentuin vol.
Wel een beetje veel om met één zwiep van tafel te maaien.
Temeer omdat mensen er soms duidelijk psychisch door beïnvloed worden.
Maar ja, als ze niet fysiek zijn kun je ze ook niet bewijzen.
Ik weet het niet, maar sluit ze niet uit.
You don't know what you've got until it's gone...
Op 10-02-2012 17:44:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Troy: We zijn alleen!!!!! Tenzij ze ons om 1 of andere reden mijden...... Tja
God is an imaginary friend for adults
Op 10-02-2012 19:11:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Troy:
We zijn alleen!!!!! Tenzij ze ons om 1 of andere reden mijden...... Tja

Da's dan buiten Jaya gerekend.
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 10-02-2012 20:12:34 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
Veteo:
Emie :
Radiation:
We zijn inderdaad alleen in het universum (als het op intelligente wezens aankomt).

"...andere dimensies... - ...multidimensionaal... - ...entiteiten... - engelen... en intelligente aliens"

Van bovenstaande is geen enkel materieel, noch wetenschappelijk bewijs. Zelfs nog geen strohalm. Het zijn allemaal drogredenen om toch maar te kunnen verklaren/wensen/hopen dat wij niet de enige ]intelligente soort kunnen zijn.

Ik zeg niet dat buitenaards leven niet bestaat. Ik heb alleen heel, maar dan ook heel grote twijfels of er buiten de mensheid nog ergens intelligente wezens bestaan.

Volgens de eerste wet van Phoenix niet, want ze zijn nog niet aangetoond.
Ik heb er verschillende gedachtes over. Enerzijds is het heelal zo onvoorstelbaar groot dat het op basis van kansberekening niet waarschijnlijk is dat we alleen zijn. Anderzijds denk ik dat Chris een punt heeft met z'n dimensies. Het zou me niks verbazen als het overal, dus ook op aarde, stikt van de entiteiten die wij niet kunnen waarnemen, behalve als er iets hapert in de matrix (om het maar even beeldend te houden). Om nog maar te zwijgen over "geest". (Ahum.)

Dat vermoeden heb ik ook wel.
Het is wel heel opvallend hoeveel van dat soort figuren in de historie genoemd worden.
Trollen, elfen, gnomen, duivels, elementalen, engelen, goden, geesten, spoken, kabouters, bondgenoten, orks, deva, en nog ontelbaar meer soorten. Een comlete dierentuin vol.
Wel een beetje veel om met één zwiep van tafel te maaien.
Temeer omdat mensen er soms duidelijk psychisch door beïnvloed worden.
Maar ja, als ze niet fysiek zijn kun je ze ook niet bewijzen.
Ik weet het niet, maar sluit ze niet uit.


De staat van bewustzijn bepaald in welke dimensie je zich begeeft en dus wat je waarneemt.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 10-02-2012 20:40:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
vailixi:
Jaya:
Zouden 'Aliens' engelen kunnen zijn?


Ze vliegen allebei, dus die overeenkomst hebben ze al

Dan bestaat het heelal uit energydrinks.
RedBull geeft je vleugels!!!
(bericht gewijzigd op 2/10/2012 8:42:35 PM)
It's all a figment of imagination!
Op 10-02-2012 20:42:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
Emie :
Radiation:
We zijn inderdaad alleen in het universum (als het op intelligente wezens aankomt).

"...andere dimensies... - ...multidimensionaal... - ...entiteiten... - engelen... en intelligente aliens"

Van bovenstaande is geen enkel materieel, noch wetenschappelijk bewijs. Zelfs nog geen strohalm. Het zijn allemaal drogredenen om toch maar te kunnen verklaren/wensen/hopen dat wij niet de enige ]intelligente soort kunnen zijn.

Ik zeg niet dat buitenaards leven niet bestaat. Ik heb alleen heel, maar dan ook heel grote twijfels of er buiten de mensheid nog ergens intelligente wezens bestaan.

Volgens de eerste wet van Phoenix niet, want ze zijn nog niet aangetoond.
Ik heb er verschillende gedachtes over. Enerzijds is het heelal zo onvoorstelbaar groot dat het op basis van kansberekening niet waarschijnlijk is dat we alleen zijn. Anderzijds denk ik dat Chris een punt heeft met z'n dimensies. Het zou me niks verbazen als het overal, dus ook op aarde, stikt van de entiteiten die wij niet kunnen waarnemen, behalve als er iets hapert in de matrix (om het maar even beeldend te houden). Om nog maar te zwijgen over "geest". (Ahum.)


Ik ga een heel eind met je mee en idd kan er als er iets hapert in de matrix het tot gekke dingen lijden(denk maar aan het Philedelphia experiment), maar hogere entiteiten(lees meer ervaren) hebben het vermogen zich te manifesteren in een lagere dimensie, maar lagere minder ervaren entiteiten zoals wij dus hebben niet standaard het vermogen om ons in een hogere dimensie te manifesteren.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 10-02-2012 20:47:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Chris de Boden:
Emie :
Radiation:
We zijn inderdaad alleen in het universum (als het op intelligente wezens aankomt).

"...andere dimensies... - ...multidimensionaal... - ...entiteiten... - engelen... en intelligente aliens"

Van bovenstaande is geen enkel materieel, noch wetenschappelijk bewijs. Zelfs nog geen strohalm. Het zijn allemaal drogredenen om toch maar te kunnen verklaren/wensen/hopen dat wij niet de enige ]intelligente soort kunnen zijn.

Ik zeg niet dat buitenaards leven niet bestaat. Ik heb alleen heel, maar dan ook heel grote twijfels of er buiten de mensheid nog ergens intelligente wezens bestaan.

Volgens de eerste wet van Phoenix niet, want ze zijn nog niet aangetoond.
Ik heb er verschillende gedachtes over. Enerzijds is het heelal zo onvoorstelbaar groot dat het op basis van kansberekening niet waarschijnlijk is dat we alleen zijn. Anderzijds denk ik dat Chris een punt heeft met z'n dimensies. Het zou me niks verbazen als het overal, dus ook op aarde, stikt van de entiteiten die wij niet kunnen waarnemen, behalve als er iets hapert in de matrix (om het maar even beeldend te houden). Om nog maar te zwijgen over "geest". (Ahum.)


Ik ga een heel eind met je mee en idd kan er als er iets hapert in de matrix het tot gekke dingen lijden(denk maar aan het Philedelphia experiment), maar hogere entiteiten(lees meer ervaren) hebben het vermogen zich te manifesteren in een lagere dimensie, maar lagere minder ervaren entiteiten zoals wij dus hebben niet standaard het vermogen om ons in een hogere dimensie te manifesteren.

Het blijft zoeken naar de juiste woorden, maar zoiets ja.
Wat ik in elk geval zelf ervaar (lacht u maar vast, sceptici) is dat overledenen, dus mensen/geesten/zielen (taal is niet geschikt voor dit soort dingen) uit een andere dimensie, contact maken, maar dat er ook wel degelijk interactie is.
(Dit lees ik straks nog even na, haastig getypt.)
Is it electrickery?
Op 10-02-2012 20:52:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Veteo:
Emie :

Het blijft zoeken naar de juiste woorden, maar zoiets ja.
Wat ik in elk geval zelf ervaar (lacht u maar vast, sceptici) is dat overledenen, dus mensen/geesten/zielen (taal is niet geschikt voor dit soort dingen) uit een andere dimensie, contact maken, maar dat er ook wel degelijk interactie is.
(Dit lees ik straks nog even na, haastig getypt.)

Die mentale interactie die zie ik ook wel zitten, maar denk je dat echte fysieke interactie ook kan? Dus zonder mediums?
(Jaya suggereert van wel.)
You don't know what you've got until it's gone...
Op 10-02-2012 21:09:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Veteo:
Emie :

Het blijft zoeken naar de juiste woorden, maar zoiets ja.
Wat ik in elk geval zelf ervaar (lacht u maar vast, sceptici) is dat overledenen, dus mensen/geesten/zielen (taal is niet geschikt voor dit soort dingen) uit een andere dimensie, contact maken, maar dat er ook wel degelijk interactie is.
(Dit lees ik straks nog even na, haastig getypt.)

Die mentale interactie die zie ik ook wel zitten, maar denk je dat echte fysieke interactie ook kan? Dus zonder mediums?
(Jaya suggereert van wel.)

Fysiek niet, nee. Hoogstens astraal.
De ultieme vraag is of die grenzen überhaupt bestaan. Is een natte droom fysiek?
Is it electrickery?
Op 10-02-2012 21:14:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: @Emie:
Woorden zijn ook niet zo belangrijk, zolang het maar begrepen wordt.

Interactie is zeker wel mogelijk

Ik zoek het echter niet zelf doelbewust op, iets in me zegt me dat ik eerst letterlijk bij mezelf, mijn eigen geest te raden moet gaan en dat het antwoord wat ik zoek daar ook te vinden is.

Als een positief gestemde entiteit contact met mij zoekt, dan is daar een reden voor, normaal zoekt een entiteit jou niet op evenals entiteiten het prettig vinden om met rust gelaten te worden.

Net als met het glaasje draaien:
Stel je voor dat ik dood ben en in een hogere dimensie verkeer zonder de beperkingen van een menselijk lichaam, heb om elke vinger 10 naakte dames zonder menselijk lichaam en zit heerlijk te genieten in het hemelse bubbelbad en dan gaat mijn hemelse gsm af met een oproep vanuit de derde dimensie om wat vragen te beantwoorden op een ouja boord. Dat vind ik een keer wel leuk, een uitstapje, ja want die dames lopen niet weg, tijd genoeg dus. Maar een 2e keer wordt het al minder en de 3e keer wordt ik er schijtziek van en laat het ook ff merken door de lamp ff flink heen en weer te slingeren om me daarna niet meer te laten zien.

Maar ik had ook een entiteit kunnen zijn die niet zo positief gestemd was, en als ik in het kokende lava bubbelbad, helemaal uitgeput gestoord wordt, want ik als negatieve entiteit geniet daar van en ik manifesteer me dan op aarde, zuig ik ook heel veel energie op en maakt het de leven van de glazendraaier ff heel zuur en als ik echt kwaad wil kan dat zelfs diegene zijn leven kosten!!!. Alle energie door mij opgezogen en ik als entiteit wordt daardoor veel krachtiger en machtiger.

De positieve entiteit haalt de energie vanuit de hogere dimensie waar de positieve 'woont' en kan die energie(want is onuitputtelijk) ook overdragen en mensen genezen.

Dit spel is maar een fractie van het geheel.

Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 10-02-2012 21:15:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Veteo: Prachtig gesproken Chris.
You don't know what you've got until it's gone...
Op 10-02-2012 21:18:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Vergat er nog aan toe te voegen:
Glaasje draaien, begin er NOOIT aan.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 10-02-2012 21:19:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Veteo:
Prachtig gesproken Chris.

Vind ik ook.
Maar ik vind het ook vreemd dat ik Chris perfect volg, terwijl ik het verhaal dat Jaya brengt volstrekte onzin vind. Terwijl het allemaal even ongrijpbaar is.
Is it electrickery?
Op 10-02-2012 21:20:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
Emie :
Veteo:
Prachtig gesproken Chris.

Vind ik ook.
Maar ik vind het ook vreemd dat ik Chris perfect volg, terwijl ik het verhaal dat Jaya brengt volstrekte onzin vind. Terwijl het allemaal even ongrijpbaar is.


Dat komt omdat ik mijn best probeer te doen om het in normale mensentaal over te dragen. Maar ik zeg al, ik ben meer een spreker dan een schrijver.
Ik kan zo een avondje vol beppen terwijl de ander de gehele avond geboeid zit te luisteren en na afloop het verhaal ook begrijpt.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 10-02-2012 21:25:37 | Kudos: -1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol:
Radiation:
Tetzmol:
Radiation:

Het is onmogelijk om in de oceaan een druppel water te vinden waar geen leven in zit. Conclusie: levenloze waterdruppels bestaan niet.

So?

Mis!!! Het hangt ervan af welke gereedschappen deze wetenschapper voorhanden heeft. Een middeleeuwer had geen microscoop en zou derhalve de druppel als levenloos hebben bestempeld.
Kortom, alles is relatief mijn beste.


Mis!!! Je middeleeuwse wetenschapper zou dan in geen enkele druppel water van de oceaan leven vinden, en geen conclusies kunnen trekken.

Precies, zo staan wij er nu als mensheid ook voor. We hebben simpelweg bij lange na niet de techniek om voorbarig conclusies te trekken. Dus het antwoord op de vraag staat gewoon open, alhoewel de waarschijnlijkheid van (intelligent) leven zeer waarschijnlijk is.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 10-02-2012 21:26:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Chris de Boden:
Emie :
Veteo:
Prachtig gesproken Chris.

Vind ik ook.
Maar ik vind het ook vreemd dat ik Chris perfect volg, terwijl ik het verhaal dat Jaya brengt volstrekte onzin vind. Terwijl het allemaal even ongrijpbaar is.


Dat komt omdat ik mijn best probeer te doen om het in normale mensentaal over te dragen. Maar ik zeg al, ik ben meer een spreker dan een schrijver.
Ik kan zo een avondje vol beppen terwijl de ander de gehele avond geboeid zit te luisteren en na afloop het verhaal ook begrijpt.

Tijd om een verse accu in de GW-camera te steken dus!
Is it electrickery?
Op 10-02-2012 21:29:05 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
Emie :
Chris de Boden:
Emie :
Veteo:
Prachtig gesproken Chris.

Vind ik ook.
Maar ik vind het ook vreemd dat ik Chris perfect volg, terwijl ik het verhaal dat Jaya brengt volstrekte onzin vind. Terwijl het allemaal even ongrijpbaar is.


Dat komt omdat ik mijn best probeer te doen om het in normale mensentaal over te dragen. Maar ik zeg al, ik ben meer een spreker dan een schrijver.
Ik kan zo een avondje vol beppen terwijl de ander de gehele avond geboeid zit te luisteren en na afloop het verhaal ook begrijpt.

Tijd om een verse accu in de GW-camera te steken dus!


Ik zat te denken aan een mooie voorjaarsdag tijdens een strandwandeling(dan ben ik op mijn best), heb je gelijk een mooie achtergrond ook.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 10-02-2012 21:30:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
avondwandelaar:
Chris de Boden:
@Emie:
Woorden zijn ook niet zo belangrijk, zolang het maar begrepen wordt.

Interactie is zeker wel mogelijk

(...)
Maar ik had ook een entiteit kunnen zijn die niet zo positief gestemd was, en als ik in het kokende lava bubbelbad, helemaal uitgeput gestoord wordt, want ik als negatieve entiteit geniet daar van en ik manifesteer me dan op aarde, zuig ik ook heel veel energie op en maakt het de leven van de glazendraaier ff heel zuur en als ik echt kwaad wil kan dat zelfs diegene zijn leven kosten!!!. Alle energie door mij opgezogen en ik als entiteit wordt daardoor veel krachtiger en machtiger.

De positieve entiteit haalt de energie vanuit de hogere dimensie waar de positieve 'woont' en kan die energie(want is onuitputtelijk) ook overdragen en mensen genezen.

Dit spel is maar een fractie van het geheel.


Hoop niet dat de vraag lullig overkomt, want zeker niet zo bedoeld;
Zou de Schepper/Bron/hogere macht niet ontzettend moe worden van alle onbenullige zaken waar door de mens in een gebed om gevraagd wordt?
we vliegen er weer eens lekker in
Op 10-02-2012 21:39:01 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
avondwandelaar:
Chris de Boden:
@Emie:
Woorden zijn ook niet zo belangrijk, zolang het maar begrepen wordt.

Interactie is zeker wel mogelijk

(...)
Maar ik had ook een entiteit kunnen zijn die niet zo positief gestemd was, en als ik in het kokende lava bubbelbad, helemaal uitgeput gestoord wordt, want ik als negatieve entiteit geniet daar van en ik manifesteer me dan op aarde, zuig ik ook heel veel energie op en maakt het de leven van de glazendraaier ff heel zuur en als ik echt kwaad wil kan dat zelfs diegene zijn leven kosten!!!. Alle energie door mij opgezogen en ik als entiteit wordt daardoor veel krachtiger en machtiger.

De positieve entiteit haalt de energie vanuit de hogere dimensie waar de positieve 'woont' en kan die energie(want is onuitputtelijk) ook overdragen en mensen genezen.

Dit spel is maar een fractie van het geheel.


Hoop niet dat de vraag lullig overkomt, want zeker niet zo bedoeld;
Zou de Schepper/Bron/hogere macht niet ontzettend moe worden van alle onbenullige zaken waar door de mens in een gebed om gevraagd wordt?


Neen , want aan het einde van de grote spirituele reis ben je zelf één met de bron.

Een klein kind zeurt toch ook altijd de oren van je kop af
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 10-02-2012 21:47:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol:
avondwandelaar:

Hoop niet dat de vraag lullig overkomt, want zeker niet zo bedoeld;
Zou de Schepper/Bron/hogere macht niet ontzettend moe worden van alle onbenullige zaken waar door de mens in een gebed om gevraagd wordt?

Ik denk het niet, 'hij' wist alle vragen die gesteld gaan worden voordat het universum zich ging ontvouwen. Niets is verborgen voor 'hem'.
Je kan G-d vragen wat je wil, hij verkoopt toch meestal 'nee'.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 10-02-2012 21:49:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Overigens een mooie hint wat paragnosten betreft, goed bedoeld.

Een goede paragnost die er niet op uit is om zakken te vullen zoek je niet op!!!, de juiste paragnost kom je indien het het nodig is vanzelf op je pad tegen. Je weet gewoon op dat moment dat het een echte paragnost is.

Ik heb zelf het nodige meegemaakt waarvan ik niet weet of het wel zo verstandig is om het in het openbaar te posten.

Laten we het daarop houden dat ik onbewust talent schijnt te hebben.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 10-02-2012 21:58:20 | Kudos: -1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Chris de Boden:
Emie :
Chris de Boden:
Emie :
Veteo:
Prachtig gesproken Chris.

Vind ik ook.
Maar ik vind het ook vreemd dat ik Chris perfect volg, terwijl ik het verhaal dat Jaya brengt volstrekte onzin vind. Terwijl het allemaal even ongrijpbaar is.


Dat komt omdat ik mijn best probeer te doen om het in normale mensentaal over te dragen. Maar ik zeg al, ik ben meer een spreker dan een schrijver.
Ik kan zo een avondje vol beppen terwijl de ander de gehele avond geboeid zit te luisteren en na afloop het verhaal ook begrijpt.

Tijd om een verse accu in de GW-camera te steken dus!


Ik zat te denken aan een mooie voorjaarsdag tijdens een strandwandeling(dan ben ik op mijn best), heb je gelijk een mooie achtergrond ook.

We willen vooral veel tetten in beeld.
(edit: voor de zekerheid toch maar een smiley)
Is it electrickery?
Op 10-02-2012 22:06:18 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
Emie :
Chris de Boden:
Emie :
Chris de Boden:
Emie :
Veteo:
Prachtig gesproken Chris.

Vind ik ook.
Maar ik vind het ook vreemd dat ik Chris perfect volg, terwijl ik het verhaal dat Jaya brengt volstrekte onzin vind. Terwijl het allemaal even ongrijpbaar is.


Dat komt omdat ik mijn best probeer te doen om het in normale mensentaal over te dragen. Maar ik zeg al, ik ben meer een spreker dan een schrijver.
Ik kan zo een avondje vol beppen terwijl de ander de gehele avond geboeid zit te luisteren en na afloop het verhaal ook begrijpt.

Tijd om een verse accu in de GW-camera te steken dus!


Ik zat te denken aan een mooie voorjaarsdag tijdens een strandwandeling(dan ben ik op mijn best), heb je gelijk een mooie achtergrond ook.

We willen vooral veel tetten in beeld.
(edit: voor de zekerheid toch maar een smiley)


Wat ik te vertellen heb is boeiender
Enne idd, mooie tetten in beeld voor de mannen EN natuurlijk mijn eigen face zodat het voor de vrouwen ook leuk is om naar te kijken
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 10-02-2012 22:11:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Veteo:
Chris de Boden:
Overigens een mooie hint wat paragnosten betreft, goed bedoeld.

Een goede paragnost die er niet op uit is om zakken te vullen zoek je niet op!!!, de juiste paragnost kom je indien het het nodig is vanzelf op je pad tegen. Je weet gewoon op dat moment dat het een echte paragnost is.

Ik heb zelf het nodige meegemaakt waarvan ik niet weet of het wel zo verstandig is om het in het openbaar te posten.

Laten we het daarop houden dat ik onbewust talent schijnt te hebben.

Gelukkig praat je ook regelmatig bullshit.
Je moet er toch niet aan denken dat je altijd gelijk hebt, brrr.
You don't know what you've got until it's gone...
Op 10-02-2012 22:18:31 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Er is nog iets wat ik kwijt wil, een stukje eigen gedachtengoed.

Veel, heel veel mensen zijn op zoek naar het heilige graal en zoeken het in de meest uiteenlopende objecten, maar er is iets wat ik persoonlijk nog veel interessanter vind.

Ik ben geboren als mens en ik ben me ervan bewust dat mijn stoffelijke mensenlichaam een tijdelijk huis is voor een geest.

Maar als ik dood zou gaan, ga ik in principe naar het licht en reïncarneer weer na een tijd.
Nu vraag ik me af, wanneer is mijn geest ooit ontstaan??? Dan zeg ik nooit!!! Mijn geest heeft altijd al bestaan en zal altijd blijven bestaan, het maakt een spirituele reis van bron naar bron en je zou het als een eindeloze cyclus kunnen zien net als dat de bron wat we uiteindelijk ook zelf zijn geen begin heeft en geen einde, de bron is er altijd en zal altijd blijven bestaan en bedenk goed dat de kwade krachten die wij kennen slechts een fasé zijn van een spirituele reis die vele diepere indrukken achter zal laten, indrukken van een tijdelijke aard die weer wegvagen bij het weer een worden met de bron.

Ik hoop dat jullie mij nog begrijpen.
De kriebels heb ik op mijn hoofd en de rillingen lopen over mijn lijf wat ik als een bevestiging interpreteer, dit fenomeen had ik onlangs ook al beschreven en nog niet zo gek lang geleden ontdekt.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 10-02-2012 22:31:59 | Kudos: -1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
A3aan v.d.B.:
Denkt, aleer gij doende zijt, en doende, denkt dan nog. (Guido Gezelle)
Op 10-02-2012 22:38:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
Veteo:
Chris de Boden:
Overigens een mooie hint wat paragnosten betreft, goed bedoeld.

Een goede paragnost die er niet op uit is om zakken te vullen zoek je niet op!!!, de juiste paragnost kom je indien het het nodig is vanzelf op je pad tegen. Je weet gewoon op dat moment dat het een echte paragnost is.

Ik heb zelf het nodige meegemaakt waarvan ik niet weet of het wel zo verstandig is om het in het openbaar te posten.

Laten we het daarop houden dat ik onbewust talent schijnt te hebben.

Gelukkig praat je ook regelmatig bullshit.
Je moet er toch niet aan denken dat je altijd gelijk hebt, brrr.

Ik ben in een serieuze bui vandaag, idd gooi ik er ook een hoop nogal eigenzinnige humor tegen aan die lang niet iedereen begrijpt of waardeert. Als ik iets echt serieus bedoel merk je het wel aan de manier waarop ik iets schrijf.

Vaak zijn mijn reacties op sociaal getinte onderwerpen sarcastisch van aard, maar dat komt omdat ik niet zo'n hoge pet op heb van onze huidige samenleving.

Mijn specialiteit is mijn eigen visie over dimensies, tijd, bewustzijn enzo. Vooral de dingen die ik zelf ontdek en/of bedenk.

Wat er waar van is.... Tis een visie, door de ogen van mij gezien, maar mij hoor je ook niet zeggen dat het de waarheid is, maar mij hoor je wel zeggen dat het eventueel een mogelijkheid zou kunnen zijn.

Wie het interessant vind gaat er in mee, wie het onzin vind negeert het, simpel.

Ik wil mezelf dan ook met niemand vergelijken, ik ben gewoon Chris en ik heb zo mijn eigen verhaal en wie weet komt er wat uit voort, simpel
Een onderwerp
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 10-02-2012 22:44:26 | Kudos: -1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
avondwandelaar:
Chris de Boden:
Er is nog iets wat ik kwijt wil, een stukje eigen gedachtengoed.

Veel, heel veel mensen zijn op zoek naar het heilige graal en zoeken het in de meest uiteenlopende objecten, maar er is iets wat ik persoonlijk nog veel interessanter vind.

Ik ben geboren als mens en ik ben me ervan bewust dat mijn stoffelijke mensenlichaam een tijdelijk huis is voor een geest.

Maar als ik dood zou gaan, ga ik in principe naar het licht en reïncarneer weer na een tijd.
Nu vraag ik me af, wanneer is mijn geest ooit ontstaan??? Dan zeg ik nooit!!! Mijn geest heeft altijd al bestaan en zal altijd blijven bestaan, het maakt een spirituele reis van bron naar bron en je zou het als een eindeloze cyclus kunnen zien net als dat de bron wat we uiteindelijk ook zelf zijn geen begin heeft en geen einde, de bron is er altijd en zal altijd blijven bestaan en bedenk goed dat de kwade krachten die wij kennen slechts een fasé zijn van een spirituele reis die vele diepere indrukken achter zal laten, indrukken van een tijdelijke aard die weer wegvagen bij het weer een worden met de bron.

Ik hoop dat jullie mij nog begrijpen.
De kriebels heb ik op mijn hoofd en de rillingen lopen over mijn lijf wat ik als een bevestiging interpreteer, dit fenomeen had ik onlangs ook al beschreven en nog niet zo gek lang geleden ontdekt.

Ik kan je prima volgen, zo voel ik het denk ik ook wel ongeveer. Maar ik stel me altijd de vraag waarom de incarnatie. Zit daar toch een toegevoegde waarde in die in het onstoffelijke niet te bereiken is?
we vliegen er weer eens lekker in
Op 10-02-2012 22:45:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Je blijft net zo lang in een bepaalde dimensie reïncarneren totdat je er voldoende leer uit getrokken heb, pas dan incarneer je in een hogere dimensie.

Of ik het juist verwoord weet ik niet, ik hoop dat de essentie van mijn gedachten wel duidelijk wordt:
Vergeet een ding niet dimensies zijn een projectie vanuit je eigen geest, je zintuigen nemen dit vervolgens waar wat weer een beeld vormt waar je bewust van ben. In feite een illusie die zo krachtig is dat je vergeet dat je geest deze illusie zelf gecreëerd heeft. Mensen die een bde hebben gehad kunnen beamen dat ze via een zilverachtig koord door de tunnel naar het licht werden getrokken, dat koord zorgt ervoor dat het in verbinding blijft met de bron en dus ook met alle andere geesten en om die reden is het dus de normaalste zaak van de wereld dat je ook andere mensen tegen komt in de door je geest gecreëerde illusie en natuurlijk andersom, ze zien jou ook en je bent dus niet alleen.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 10-02-2012 23:05:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1: Door in de stof af te dalen, leert men zich zelf kennen als schepper en weer zich zelf te herinneren.
Men is geest en via de materiële wereld van de 3D ascendeert men weer terug naar de (geestes)Bron.
Op 10-02-2012 23:06:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : Oh, voor wie het nog niet wist: Kalki1=Jaya.
Is it electrickery?
Op 10-02-2012 23:09:44 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Veteo:
avondwandelaar:

Ik kan je prima volgen, zo voel ik het denk ik ook wel ongeveer. Maar ik stel me altijd de vraag waarom de incarnatie. Zit daar toch een toegevoegde waarde in die in het onstoffelijke niet te bereiken is?

Materie en tijd zijn inderdaad wel twee zaken met heel specifieke eigenschappen. Traagheid, afstand, oorzaak en gevolg, logica, en vooral veel beperkende natuurwetten.

Wel zaken die in een mentale wereld niet gelden, dus je kunt er veel van leren. Persoonlijk vind ik alle creatieve mogelijkheden die je hebt het mooist, iets creëren, scheppen. Voor anderen gelden weer andere uitdagingen, relaties, prestaties, kennis delen enz.

Ik vind wel dat je, nu je hier toch bent, je (reis)tijd nuttig dient te besteden. Wat dat dan ook inhoudt.
You don't know what you've got until it's gone...
Op 10-02-2012 23:22:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
denker:
Chris de Boden:
Vergat er nog aan toe te voegen:
Glaasje draaien, begin er NOOIT aan.


Nou doe ik dit al de hele avond en begin het steeds leuker te vinden.
Alleen die fles port word steeds leger, vreemd.
Op 10-02-2012 23:58:19 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1:
denker:
Chris de Boden:
Vergat er nog aan toe te voegen:
Glaasje draaien, begin er NOOIT aan.


Nou doe ik dit al de hele avond en begin het steeds leuker te vinden.
Alleen die fles port word steeds leger, vreemd.


Nu waren we al van het onderwerp behoorlijk afgedwaald, doe jij er nog een schepje bovenop, grapjas.
Op 11-02-2012 0:55:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1: Bron: http://info.sharenl.org/?p=806

Brazilië, Embu, São Paulo – Honderden mensen keken op 23 juli 2011 naar een ‘ufo’ boven de stad Embu. De Braziliaanse Web One Televisie (W1TV) maakte een compilatie van filmbeelden van de ufo die van verschillende ooggetuigen afkomstig waren. (Bron: W1TV)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat de ‘ufo’ Maitreya’s ‘ster’ was.)

Argentinië – Videobeelden gemaakt op 26 oktober 2011 boven Zarate tonen een intens helder, flikkerend licht dat van kleur en vorm verandert. (Bron: YouTube: SergioMarinero1)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat het voorwerp Maitreya’s ‘ster’ was.)

Mexico, Gualdarajara, Jalisco – Op 23 oktober 2011 werden om 17.53 uur honderden lichten gefilmd die zich in een reusachtige vloot door de lucht voortbewogen. (Bron: Youtube: Vimalor)
(Benjamin Creme’s Meester verklaart dat dit 1500 ruimtevaartuigen waren van Mars.)

(bericht gewijzigd op 2/11/2012 1:09:29 AM)
Op 11-02-2012 1:06:45 | Kudos: -1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
vailixi:
Emie :
@vailixi: hoe weet je zeker dat die opnamen (deze en vele anderen op internet) niet fake zijn? Bewijsvoering wordt steeds moeilijker naarmate de AV-software beter en toegankelijker wordt. Zelfs met een ouderwetse bandrecorder kun je zulke opnames faken.
Wat Radiation al zegt: veel materiaal, nergens écht bewijs.


Tja zo kun je alles afdoen als BS en gelul.

Kijk alleen maar eens naar deze twee astronauten die zeggen dit toch echt niet om zichzelf voor lul te zetten.

Astronaut Gordon Cooper


Astronaut Edgar Mitchell

Niemand buiten onszelf kan over ons innerlijk heersen. Wanneer we dit weten worden we vrij.
Op 11-02-2012 3:09:17 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1: Met soortgelijke overtuigende bewijsleveringen als hierboven van
' vailixi ' komt Coen Vermeeren ook naar buiten en weet hij daarmee steeds meer sceptici hun monden te snoeren.
Op 11-02-2012 12:23:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Vailixi:

Tja zo kun je alles afdoen als BS en gelul.

Dat kan inderdaad, al is het niet mijn bedoeling. Ik neem gewoon niet zomaar alles voor waar aan, da's iets anders.
Coen Vermeeren is soms heel stellig, maar ik hoor hem ook heel vaak zeggen: "Ik weet het niet, niemand weet het. Kijk maar wat je er zelf mee doet." Met dat laatste ben ik dus bezig.
Is it electrickery?
Op 11-02-2012 12:29:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sofia:
Chris de Boden:
Er is nog iets wat ik kwijt wil, een stukje eigen gedachtengoed.

Veel, heel veel mensen zijn op zoek naar het heilige graal en zoeken het in de meest uiteenlopende objecten, maar er is iets wat ik persoonlijk nog veel interessanter vind.

Ik ben geboren als mens en ik ben me ervan bewust dat mijn stoffelijke mensenlichaam een tijdelijk huis is voor een geest.

Maar als ik dood zou gaan, ga ik in principe naar het licht en reïncarneer weer na een tijd.
Nu vraag ik me af, wanneer is mijn geest ooit ontstaan??? Dan zeg ik nooit!!! Mijn geest heeft altijd al bestaan en zal altijd blijven bestaan, het maakt een spirituele reis van bron naar bron en je zou het als een eindeloze cyclus kunnen zien net als dat de bron wat we uiteindelijk ook zelf zijn geen begin heeft en geen einde, de bron is er altijd en zal altijd blijven bestaan en bedenk goed dat de kwade krachten die wij kennen slechts een fasé zijn van een spirituele reis die vele diepere indrukken achter zal laten, indrukken van een tijdelijke aard die weer wegvagen bij het weer een worden met de bron.

Ik hoop dat jullie mij nog begrijpen.
De kriebels heb ik op mijn hoofd en de rillingen lopen over mijn lijf wat ik als een bevestiging interpreteer, dit fenomeen had ik onlangs ook al beschreven en nog niet zo gek lang geleden ontdekt.


Even een vraagje, Chris: Je hebt het over 'het licht', heb je dat gezien? Ik heb namelijk drie keer in mijn leven een lichtervaring gehad, en daar precies dezelfde conclusies uit getrokken als jij.
Op 11-02-2012 13:12:33 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
vailixi:
Emie :
Vailixi:

Tja zo kun je alles afdoen als BS en gelul.

Dat kan inderdaad, al is het niet mijn bedoeling. Ik neem gewoon niet zomaar alles voor waar aan, da's iets anders.
Coen Vermeeren is soms heel stellig, maar ik hoor hem ook heel vaak zeggen: "Ik weet het niet, niemand weet het. Kijk maar wat je er zelf mee doet." Met dat laatste ben ik dus bezig.


Daar ben ik helemaal mee eens en ik probeer ook niet mijn mening bij je op te dringen

Ik vind alleen dat mensen niet meteen alles moeten afdoen van dat het niet echt is. Open your mind.
Oogkleppen af en kijk eens rond wat voor verbazingwekkende dingen allemaal wel niet gebeuren op deze wereld.
En hier bedoel ik ook niet weer mee dat je dan alles klakkeloos moet aannemen, maar denk er eens over na en kijk dan wat je er mee wil doen.
Niemand buiten onszelf kan over ons innerlijk heersen. Wanneer we dit weten worden we vrij.
Op 11-02-2012 14:53:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
sofia:
Chris de Boden:
<knip>


Even een vraagje, Chris: Je hebt het over 'het licht', heb je dat gezien? Ik heb namelijk drie keer in mijn leven een lichtervaring gehad, en daar precies dezelfde conclusies uit getrokken als jij.


Zeer interresant:
Yup, erg lang geleden als 5 a 6 jarig kind tijdens de 2e keer dat ik de ziekte roodvonk had(uiterst zeldzaam, roodvonk krijg je normaal maar 1x en als het niet op tijd behandeld wordt is het dodelijk) en leed aan een koortsstuip, ik werd dan ook afgevoerd naar het ziekenhuis, het was bijna kantje boord.

Het huis waar ik mijn eerste 8ste levensjaren in woonde was er een waar de geschiedenis en metname wat er zich in het verleden zich afspeelde goed liet merken en ik noem dat geheel terecht dan ook een spookhuis.
Recentelijk heb ik ontdekt dat ik het syndroom van Asperger heb, ik ben hier zeker van.
Je kunt je denk ik wel voorstellen dat ik de eerste 8 levensjaren letterlijk door de hel ben gegaan. Heel opmerkelijk is dat ik vlak voor die BDE tijdens die koortsstuip in een soort lagere dimensie verkeerde waarbij de huidige wetten der natuurkunde niet meer golden. Heel vreemd was een piepklein deeltje, zo klein als een korrel suiker, het was echter oneindig zwaar en het drong overal doorheen. Ik kon die kracht niet aan en raakte in een paniek toestand en toen trad die BDE op. Echter heb ik me over letterlijk alle faal en andere angsten heen gezet.

Dat deeltje blijft mij maar bezig houden en bij sommige omstandigheden denk ik er aan, krijg er een visioen van en dan voel ik die enge vreemde kracht weer.

Ik wil weten wat dit voor een deeltje is en wat alleen onder bepaalde omstandigheden is waar te nemen.
Wat zou dit zijn, ben ik de enigste met deze bizarre ervaring.

Als mijn vermoeden juist is zou dit weleens het godsdeeltje kunnen zijn en dan bevind het zich in een lagere dimensie!!!
Positieve entiteiten kunnen zich immers in een lagere dimensie manifesteren!!!

(bericht gewijzigd op 2/11/2012 2:57:11 PM)
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 11-02-2012 14:54:15 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sofia: OK. Asperger. Dat betekent dat ik soms niet helemaal zal kunnen begrijpen wat je bedoelt. Maar als dat gebeurt vraag ik je wel om nadere uitleg, goed?
Alleen moeten we nu even boodschappen doen, dus straks verder.
Op 11-02-2012 16:08:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
sofia:
OK. Asperger. Dat betekent dat ik soms niet helemaal zal kunnen begrijpen wat je bedoelt. Maar als dat gebeurt vraag ik je wel om nadere uitleg, goed?
Alleen moeten we nu even boodschappen doen, dus straks verder.

Ik werk er ook aan om het duidelijk over te brengen.
Maar een hoop boven natuurlijke zaken kun je pas begrijpen als je het zelf ervaren heb.
Ik probeer het dan ook in begrijpbare mensentaal over te brengen, maar met dit soort dingen heb ik wel vaak dat het voor mij duidelijk is en logisch terwijl de ander zich er moeilijk iets bij voor kan stellen en er moeilijk iets van begrijpt. Ik doe mijn uiterste best.

Ik verheug me dan ook op een beter weertype en dan wil ik het een en ander wel voor de lens vertellen op een mooie locatie.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 11-02-2012 16:28:01 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1: Het klinkt allemaal niet erg wetenschappelijk maar.....
God zou de mens moeten beschermen; doet God dat? Volgens mij weten we dat niet -is het allemaal zo enorm 'kantje boord' met deze planeet en mensheid- dat er velen zijn die regelmatig doodsangsten uitslaan.
Kunnen we alleen maar diep in gebed[meditatie] gaan en ' GOD de Bron ' vragen of GOD deze mensheid redt en spaart.

Veel Liefde en Wijsheid gewensd en voor iedereen!
Op 11-02-2012 17:31:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter:
Kalki1:

Veel Liefde en Wijsheid gewensd en voor iedereen!

En jij fijn Nederlands gewenst, hè?
No shit, Sherlock
Op 11-02-2012 17:46:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Kalki1:

(...)

Veel Liefde en Wijsheid gewensd en voor iedereen!

Je zit in t verkeerde topic, je moet hier zijn:
http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=8609
It's all a figment of imagination!
Op 11-02-2012 17:55:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Sorrie dat het allemaal een beetje off-topic is geraakt.
Misschien dat ik er beter een aparte blog over had moeten schrijven, maar ben daar niet zo handig in.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 11-02-2012 19:03:52 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1: Wordt het geen tijd en dat de mensheid gaat denken aan een 'Buitenaardse Ambassade' en om de 'Aliens' welkom te gaan heten?
Op 11-02-2012 19:13:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Neen. Laten we eerst ons zelf maar eens onder controle zien te krijgen.
(bericht gewijzigd op 2/11/2012 7:18:28 PM)
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 11-02-2012 19:15:51 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1: Dan moeten we wel grote wetenschappelijke en technologische sprongen vooruit gaan maken en weten om te gaan met o.a. natuur-, cosmische- rampen; http://home.deds.nl/~maitreyarampen/
Op 11-02-2012 19:21:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gas: en wat als dat goddelijke, die bron, nu eens geen externe zaak is, geen aliens die aan touwtjes trekken, geen externe goden die van bovenaf de boel beheren, maar dat je het goddelijke, de bron zo je wil, in jezelf moet zoeken???
Op 11-02-2012 20:10:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1:
Gas:
en wat als dat goddelijke, die bron, nu eens geen externe zaak is, geen aliens die aan touwtjes trekken, geen externe goden die van bovenaf de boel beheren, maar dat je het goddelijke, de bron zo je wil, in jezelf moet zoeken???

Dan bereik je de 'Verlichting' en ook wel 'Zelfrealisatie' genaamd.
Op 11-02-2012 20:25:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
avondwandelaar:
Chris de Boden:
Neen. Laten we eerst ons zelf maar eens onder controle zien te krijgen.

Helemaal waar. Zoeken naar het buitenaardse is zoiets als vluchten voor onze eigen problemen.
we vliegen er weer eens lekker in
Op 11-02-2012 20:38:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1: Als we onze eigen problemen kunnen oplossen, uitstekend!

Maar stel dat we onze eigen problemen niet kunnen oplossen, omdat we daar tot heden weinig van getuigen, zou positieve buitenaardse hulp dan niet welkom zijn en ook omdat zij, voor ons, betere technologie aanreiken?
Op 11-02-2012 20:51:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
avondwandelaar:
Kalki1:
Als we onze eigen problemen kunnen oplossen, uitstekend!

Maar stel dat we onze eigen problemen niet kunnen oplossen, omdat we daar tot heden weinig van getuigen, zou positieve buitenaardse hulp dan niet welkom zijn en ook omdat zij, voor ons, betere technologie aanreiken?

NEE! Waarom blijf je toch zo drammen om 'betere technologie die de aliens ons kunnen aanreiken'?
Als er aliens zijn die betere technologie hebben en ze zouden ons die willen geven dan zullen we toch eerst zelf moeten laten zien dat we dat waard zijn. Daarnaast vind ik dat je 'de mens' als vindingrijk en creatief wezen verschrikkelijk negatief benadert.
Je doet me denken aan een kind dat graag een computerspel wil spelen, maar meent dat íe cheats moet gebruiken om het tot een goed eind te brengen. Volgens mij is dat nou net niet de bedoeling van het spel van het leven.

we vliegen er weer eens lekker in
Op 11-02-2012 21:07:52 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates: Dit is dat wel weer zo'n fantastisch hilarisch verhaal. En altijd maar weer die baard en blote voeten! En hem dat een lift aanbieden, heerlijk!
Op 11-02-2012 21:11:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter:
avondwandelaar:
Kalki1:
Als we onze eigen problemen kunnen oplossen, uitstekend!

Maar stel dat we onze eigen problemen niet kunnen oplossen, omdat we daar tot heden weinig van getuigen, zou positieve buitenaardse hulp dan niet welkom zijn en ook omdat zij, voor ons, betere technologie aanreiken?

NEE! Waarom blijf je toch zo drammen om 'betere technologie die de aliens ons kunnen aanreiken'?
Als er aliens zijn die betere technologie hebben en ze zouden ons die willen geven dan zullen we toch eerst zelf moeten laten zien dat we dat waard zijn. Daarnaast vind ik dat je 'de mens' als vindingrijk en creatief wezen verschrikkelijk negatief benadert.
Je doet me denken aan een kind dat graag een computerspel wil spelen, maar meent dat íe cheats moet gebruiken om het tot een goed eind te brengen. Volgens mij is dat nou net niet de bedoeling van het spel van het leven.


Where were you toen Harrie en Antoon hier de boel versjteerden?
No shit, Sherlock
Op 11-02-2012 21:12:38 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Pieter:
avondwandelaar:
Kalki1:
Als we onze eigen problemen kunnen oplossen, uitstekend!

Maar stel dat we onze eigen problemen niet kunnen oplossen, omdat we daar tot heden weinig van getuigen, zou positieve buitenaardse hulp dan niet welkom zijn en ook omdat zij, voor ons, betere technologie aanreiken?

NEE! Waarom blijf je toch zo drammen om 'betere technologie die de aliens ons kunnen aanreiken'?
Als er aliens zijn die betere technologie hebben en ze zouden ons die willen geven dan zullen we toch eerst zelf moeten laten zien dat we dat waard zijn. Daarnaast vind ik dat je 'de mens' als vindingrijk en creatief wezen verschrikkelijk negatief benadert.
Je doet me denken aan een kind dat graag een computerspel wil spelen, maar meent dat íe cheats moet gebruiken om het tot een goed eind te brengen. Volgens mij is dat nou net niet de bedoeling van het spel van het leven.


Where were you toen Harrie en Antoon hier de boel versjteerden?

Denk je dat het toen verschil had gemaakt? Denk je dat het nu verschil maakt?
Forget it but!
Is it electrickery?
Op 11-02-2012 21:17:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter:
Emie :
Pieter:
avondwandelaar:
Kalki1:
Als we onze eigen problemen kunnen oplossen, uitstekend!

Maar stel dat we onze eigen problemen niet kunnen oplossen, omdat we daar tot heden weinig van getuigen, zou positieve buitenaardse hulp dan niet welkom zijn en ook omdat zij, voor ons, betere technologie aanreiken?

NEE! Waarom blijf je toch zo drammen om 'betere technologie die de aliens ons kunnen aanreiken'?
Als er aliens zijn die betere technologie hebben en ze zouden ons die willen geven dan zullen we toch eerst zelf moeten laten zien dat we dat waard zijn. Daarnaast vind ik dat je 'de mens' als vindingrijk en creatief wezen verschrikkelijk negatief benadert.
Je doet me denken aan een kind dat graag een computerspel wil spelen, maar meent dat íe cheats moet gebruiken om het tot een goed eind te brengen. Volgens mij is dat nou net niet de bedoeling van het spel van het leven.


Where were you toen Harrie en Antoon hier de boel versjteerden?

Denk je dat het toen verschil had gemaakt? Denk je dat het nu verschil maakt?
Forget it but!

Ik had het graag meegemaakt
No shit, Sherlock
Op 11-02-2012 21:21:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
avondwandelaar:
Socrates:
Dit is dat wel weer zo'n fantastisch hilarisch verhaal. En altijd maar weer die baard en blote voeten! En hem dat een lift aanbieden, heerlijk!

Fascinerend toch. Naar verluid kan de grote Maitreya elke gewenste vorm aannemen. Dus als hij verschijnt voor die arme simpele negertjes in Kenia, dan komt hij als de grote witte verlosser...
we vliegen er weer eens lekker in
Op 11-02-2012 21:24:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Pieter:
Emie :
Pieter:
avondwandelaar:
Kalki1:
Als we onze eigen problemen kunnen oplossen, uitstekend!

Maar stel dat we onze eigen problemen niet kunnen oplossen, omdat we daar tot heden weinig van getuigen, zou positieve buitenaardse hulp dan niet welkom zijn en ook omdat zij, voor ons, betere technologie aanreiken?

NEE! Waarom blijf je toch zo drammen om 'betere technologie die de aliens ons kunnen aanreiken'?
Als er aliens zijn die betere technologie hebben en ze zouden ons die willen geven dan zullen we toch eerst zelf moeten laten zien dat we dat waard zijn. Daarnaast vind ik dat je 'de mens' als vindingrijk en creatief wezen verschrikkelijk negatief benadert.
Je doet me denken aan een kind dat graag een computerspel wil spelen, maar meent dat íe cheats moet gebruiken om het tot een goed eind te brengen. Volgens mij is dat nou net niet de bedoeling van het spel van het leven.


Where were you toen Harrie en Antoon hier de boel versjteerden?

Denk je dat het toen verschil had gemaakt? Denk je dat het nu verschil maakt?
Forget it but!

Ik had het graag meegemaakt

It's all a figment of imagination!
Op 11-02-2012 21:27:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1: Ik stel gewoon 'samenwerking' voor met de buitenaardsen en zie ik niet in wat voor verkeerds daar aan is.
Op 11-02-2012 21:48:44 | Kudos: -1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Kalki1:
Ik stel gewoon 'samenwerking' voor met de buitenaardsen en zie ik niet in wat voor verkeerds daar aan is.

Ik stel samenwerking voor met elfjes en ik zie niet in wat voor verkeerds daar aan is.
Is it electrickery?
Op 11-02-2012 21:49:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
avondwandelaar:
Emie :
Kalki1:
Ik stel gewoon 'samenwerking' voor met de buitenaardsen en zie ik niet in wat voor verkeerds daar aan is.

Ik stel samenwerking voor met elfjes en ik zie niet in wat voor verkeerds daar aan is.

Nou Emie, da's toch simpel. Die elfjes hebben geen supergeavanceerde technologie om ons kado te geven, dus aan die suffe elfjes hebben we niets

(bericht gewijzigd op 2/11/2012 10:01:40 PM)
we vliegen er weer eens lekker in
Op 11-02-2012 22:00:52 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
avondwandelaar:
Emie :
Kalki1:
Ik stel gewoon 'samenwerking' voor met de buitenaardsen en zie ik niet in wat voor verkeerds daar aan is.

Ik stel samenwerking voor met elfjes en ik zie niet in wat voor verkeerds daar aan is.

Nou Emie, da's toch simpel. Die elfjes hebben geen supergeavanceerde technologie om ons kado te geven, dus aan die suffe elfjes hebben we niets

Van de mijne heb ik anders veel plezier. Soms word ik nerveus van dat gefladder, maar dat neem ik op de koop toe.
Is it electrickery?
Op 11-02-2012 22:06:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Kalki1:
Ik stel gewoon 'samenwerking' voor met de buitenaardsen en zie ik niet in wat voor verkeerds daar aan is.

Something like this?

It's all a figment of imagination!
Op 11-02-2012 22:32:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
psixty4:
Kalki1:
Ik stel gewoon 'samenwerking' voor met de buitenaardsen en zie ik niet in wat voor verkeerds daar aan is.

Something like this?


Lekker! Maar de Brian Ferry-versie (die maakte er 'let's stick' van) vind ik minstens zo lekker!
Is it electrickery?
Op 11-02-2012 22:44:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Meneer Glimlach:
Socrates:
Dit is dat wel weer zo'n fantastisch hilarisch verhaal. En altijd maar weer die baard en blote voeten! En hem dat een lift aanbieden, heerlijk!

Maitreya, had er nog nooit van gehoord, maar is wel interessant.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Maitreya

En Jaya / Kalki1 zal dat ook wel interessant vinden, aangezien Kalki avatar de Hindoe versier ervan is.
Wie weet tegenwoordig nog wat waar is?
Op 11-02-2012 22:45:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sofia:
sofia:
OK. Asperger. Dat betekent dat ik soms niet helemaal zal kunnen begrijpen wat je bedoelt. Maar als dat gebeurt vraag ik je wel om nadere uitleg, goed?
Alleen moeten we nu even boodschappen doen, dus straks verder.

Volle winkels, gesjouw met tassen, alles uitpakken en daarna koken... Ja, en daarna was ik er alleen nog maar aan toe om uitgezakt op de bank TV te kijken.
Morgen verder dus.
Op 11-02-2012 23:51:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
sofia:
sofia:
OK. Asperger. Dat betekent dat ik soms niet helemaal zal kunnen begrijpen wat je bedoelt. Maar als dat gebeurt vraag ik je wel om nadere uitleg, goed?
Alleen moeten we nu even boodschappen doen, dus straks verder.

Volle winkels, gesjouw met tassen, alles uitpakken en daarna koken... Ja, en daarna was ik er alleen nog maar aan toe om uitgezakt op de bank TV te kijken.
Morgen verder dus.


Zie Privé bericht
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 12-02-2012 0:40:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
mokum95: in plaats van denken zijn we alleen, is mn perceptie nu, op welke plekken wordt op dit moment deze vraag nog meer gesteld
Op 12-02-2012 1:13:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1:
mokum95:
in plaats van denken zijn we alleen, is mn perceptie nu, op welke plekken wordt op dit moment deze vraag nog meer gesteld


Wat is dit voor wartaal; ik begrijp er niets van.
Op 12-02-2012 12:18:03 | Kudos: -1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
vailixi:
avondwandelaar:
Kalki1:
Als we onze eigen problemen kunnen oplossen, uitstekend!

Maar stel dat we onze eigen problemen niet kunnen oplossen, omdat we daar tot heden weinig van getuigen, zou positieve buitenaardse hulp dan niet welkom zijn en ook omdat zij, voor ons, betere technologie aanreiken?

NEE! Waarom blijf je toch zo drammen om 'betere technologie die de aliens ons kunnen aanreiken'?
Als er aliens zijn die betere technologie hebben en ze zouden ons die willen geven dan zullen we toch eerst zelf moeten laten zien dat we dat waard zijn. Daarnaast vind ik dat je 'de mens' als vindingrijk en creatief wezen verschrikkelijk negatief benadert.
Je doet me denken aan een kind dat graag een computerspel wil spelen, maar meent dat íe cheats moet gebruiken om het tot een goed eind te brengen. Volgens mij is dat nou net niet de bedoeling van het spel van het leven.


O de mens is ook best wel vindingrijk maar als er niets mee gedaan wordt dan komen we nog nergens.
We hebben bv de technologie om die grote plastic berg in de oceaan op te ruimen maar we doen het niet omdat het teveel kost...
Dus zolang we nog geld boven de welfare van de aarde zetten dan komen we nog nergens.
Niemand buiten onszelf kan over ons innerlijk heersen. Wanneer we dit weten worden we vrij.
Op 12-02-2012 12:42:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1: vailixi: ' O de mens is ook best wel vindingrijk maar als er niets mee gedaan wordt dan komen we nog nergens.
We hebben bv de technologie om die grote plastic berg in de oceaan op te ruimen maar we doen het niet omdat het teveel kost...
Dus zolang we nog geld boven de welfare van de aarde zetten dan komen we nog nergens. '.

Dit noemt men in de esoterie Ahrimaanse- en Luciferische- krachten en die parten spelen om niet aan 'welfare' te werken.
Buitenaardsen kennen dit probleem en willen daarvoor wel aan oplossingen werken.
Op 12-02-2012 13:14:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Kalki1:
vailixi: ' O de mens is ook best wel vindingrijk maar als er niets mee gedaan wordt dan komen we nog nergens.
We hebben bv de technologie om die grote plastic berg in de oceaan op te ruimen maar we doen het niet omdat het teveel kost...
Dus zolang we nog geld boven de welfare van de aarde zetten dan komen we nog nergens. '.

Dit noemt men in de esoterie Ahrimaanse- en Luciferische- krachten en die parten spelen om niet aan 'welfare' te werken.
Buitenaardsen kennen dit probleem en willen daarvoor wel aan oplossingen werken.

Het is duidelijker als je de quote knop gebruikt.
Is it electrickery?
Op 12-02-2012 13:24:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Kalki1:

Dit noemt men in de esoterie Ahrimaanse- en Luciferische- krachten en die parten spelen om niet aan 'welfare' te werken.
Buitenaardsen kennen dit probleem en willen daarvoor wel aan oplossingen werken.

Wat voor oplossingen zouden die buitenaardsen dan voor ons in hun gedachten hebben? Wat denk jij?
It's all a figment of imagination!
Op 12-02-2012 13:28:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1:
psixty4:
Kalki1:

Dit noemt men in de esoterie Ahrimaanse- en Luciferische- krachten en die parten spelen om niet aan 'welfare' te werken.
Buitenaardsen kennen dit probleem en willen daarvoor wel aan oplossingen werken.

Wat voor oplossingen zouden die buitenaardsen dan voor ons in hun gedachten hebben? Wat denk jij?

Om te beginnen hebben ze Vrije Energie en als basis voor nog andere geavanceerde technologiën om de gehele planeet te zuiveren en als o.a.
" New energy transformations have been found using highly organized micron-sized clusters of electrons................"
Na wat speur werk kom je een aantal opties en thema's tegen en die het milieu_onderwerp behandelen vannuit hun innovatie-technologiën, op de volgende (Alien; 'starshipcapricorn' is een Ufo )site; http://www.starshipcapricorn.org/punb126/upload/index.php
Op 12-02-2012 13:58:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1: Uit http://www.starshipcapricorn.org/punb126/upload/index.php de volgende boodschap:
' as we will be part of the cleanup process. While they clean up our atmosphere, there is plenty we can do on land.'
Op 12-02-2012 14:15:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Kalki1:
Uit http://www.starshipcapricorn.org/punb126/upload/index.php de volgende boodschap:
' as we will be part of the cleanup process. While they clean up our atmosphere, there is plenty we can do on land.'

Dat laatste vind ik dan weer een beetje onnodig, heb je dit al gelezen?
It's all a figment of imagination!
Op 12-02-2012 14:20:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1:
psixty4:
Kalki1:
Uit http://www.starshipcapricorn.org/punb126/upload/index.php de volgende boodschap:
' as we will be part of the cleanup process. While they clean up our atmosphere, there is plenty we can do on land.'

Dat laatste vind ik dan weer een beetje onnodig, heb je dit al gelezen?


Neemt niet weg het feit dat onze aarde (in de oceanen o.a. bijvoorbeeld)aan bepaalde vervuilingen lijdt; nu over het algemeen hebben de meeste Ufo's veel meer geavanceerde- en snellere- computers aan boord, dan wij op aarde hebben; dus via hun meer ontwikkelde computers kunnen buitenaardsen meer efficiëntere oplossingen aanbieden.
Op 12-02-2012 14:27:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gas: vind je het niet wat gemakkelijk om het puinruimen over te laten aan buitenaardsen?
Voelt voor mij wat teveel als 'achteroverleunen in afwachting van een oplossing waar je geen moeite voor hoeft te doen'.
Op 12-02-2012 14:35:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1:
Gas:
vind je het niet wat gemakkelijk om het puinruimen over te laten aan buitenaardsen?
Voelt voor mij wat teveel als 'achteroverleunen in afwachting van een oplossing waar je geen moeite voor hoeft te doen'.


Ik pleit voor samenwerking; zie ik ook het liefst dat wij zelf het initiatief nemen..... maar als bijvoorbeeld op milieu nu al bezuinigd gaat worden, dan is buitenaardse-hulp best welkom.
(bericht gewijzigd op 2/12/2012 2:44:14 PM)
Op 12-02-2012 14:43:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gas: klinkt me echt allemaal veel te gemakkelijk... een ander je eigen zooi op laten ruimen.
Op 12-02-2012 14:48:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Socrates:
Dit is dat wel weer zo'n fantastisch hilarisch verhaal. En altijd maar weer die baard en blote voeten! En hem dat een lift aanbieden, heerlijk!


Daar staat o.a. :

Maitreya had het niet over een mand vol zegeningen, maar over een kruik vol zegeningen, een verwijzing naar zichzelf als de waterdrager, het symbool van het Aquarius-tijdperk.

Dit vind ik van zo'n lekker hilarisch 'Life of Brian' gehalte, grandioos!
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 12-02-2012 14:55:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1:
Gas:
klinkt me echt allemaal veel te gemakkelijk... een ander je eigen zooi op laten ruimen.


Ik wil wel beginnen met de schoonmaak-acties; waar kan ik mij aanmelden?
Op 12-02-2012 14:56:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Luk:
Socrates:
Dit is dat wel weer zo'n fantastisch hilarisch verhaal. En altijd maar weer die baard en blote voeten! En hem dat een lift aanbieden, heerlijk!


Daar staat o.a. :

Maitreya had het niet over een mand vol zegeningen, maar over een kruik vol zegeningen, een verwijzing naar zichzelf als de waterdrager, het symbool van het Aquarius-tijdperk.

Dit vind ik van zo'n lekker hilarisch 'Life of Brian' gehalte, grandioos!

Denk dat er geen water in die kruik zat. Ik heb ze ook wel staan: flessen vol zegeningen.
Is it electrickery?
Op 12-02-2012 15:00:31 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Kalki1:
Gas:
klinkt me echt allemaal veel te gemakkelijk... een ander je eigen zooi op laten ruimen.


Ik wil wel beginnen met de schoonmaak-acties; waar kan ik mij aanmelden?

Mocht je toevallig in R'dam wonen dan is dit misschien iets voor je?
It's all a figment of imagination!
Op 12-02-2012 15:34:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Kalki1:
psixty4:
Kalki1:
Uit http://www.starshipcapricorn.org/punb126/upload/index.php de volgende boodschap:
' as we will be part of the cleanup process. While they clean up our atmosphere, there is plenty we can do on land.'

Dat laatste vind ik dan weer een beetje onnodig, heb je dit al gelezen?


Neemt niet weg het feit dat onze aarde (in de oceanen o.a. bijvoorbeeld)aan bepaalde vervuilingen lijdt; nu over het algemeen hebben de meeste Ufo's veel meer geavanceerde- en snellere- computers aan boord, dan wij op aarde hebben; dus via hun meer ontwikkelde computers kunnen buitenaardsen meer efficiëntere oplossingen aanbieden.

Waarom vertrouw jij zo op buitenaardse computertechnologie?
En als ze zo vergevorderd zijn waarom maken ze dan nog gebruik van voor hun ouderwetse hulpmiddelen zoals computers?
It's all a figment of imagination!
Op 12-02-2012 15:54:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1:
psixty4:
Kalki1:
psixty4:
Kalki1:
Uit http://www.starshipcapricorn.org/punb126/upload/index.php de volgende boodschap:
' as we will be part of the cleanup process. While they clean up our atmosphere, there is plenty we can do on land.'

Dat laatste vind ik dan weer een beetje onnodig, heb je dit al gelezen?


Neemt niet weg het feit dat onze aarde (in de oceanen o.a. bijvoorbeeld)aan bepaalde vervuilingen lijdt; nu over het algemeen hebben de meeste Ufo's veel meer geavanceerde- en snellere- computers aan boord, dan wij op aarde hebben; dus via hun meer ontwikkelde computers kunnen buitenaardsen meer efficiëntere oplossingen aanbieden.

Waarom vertrouw jij zo op buitenaardse computertechnologie?
En als ze zo vergevorderd zijn waarom maken ze dan nog gebruik van voor hun ouderwetse hulpmiddelen zoals computers?


Computers zijn geen ouderwetse hulpmiddelen en zeker niet de computers en die van Buitenaardse-komaf zijn.
Op 12-02-2012 16:11:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gas:
Kalki1:
Gas:
klinkt me echt allemaal veel te gemakkelijk... een ander je eigen zooi op laten ruimen.


Ik wil wel beginnen met de schoonmaak-acties; waar kan ik mij aanmelden?


tjongejonge, wat dacht je van eigen initiatief, waarom moeten anderen nu toch alles voor jou regelen voordat je in actie komt?
Op 12-02-2012 16:19:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1:
Gas:
Kalki1:
Gas:
klinkt me echt allemaal veel te gemakkelijk... een ander je eigen zooi op laten ruimen.


Ik wil wel beginnen met de schoonmaak-acties; waar kan ik mij aanmelden?


tjongejonge, wat dacht je van eigen initiatief, waarom moeten anderen nu toch alles voor jou regelen voordat je in actie komt?


Ik heb de technische 'know how' niet, moet ik eerst de nodige technieken ontwikkelen en om op te kunnen starten; dan zijn we weer een tijdje verder.
Op 12-02-2012 16:39:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Kalki1:
Gas:
Kalki1:
Gas:
klinkt me echt allemaal veel te gemakkelijk... een ander je eigen zooi op laten ruimen.


Ik wil wel beginnen met de schoonmaak-acties; waar kan ik mij aanmelden?


tjongejonge, wat dacht je van eigen initiatief, waarom moeten anderen nu toch alles voor jou regelen voordat je in actie komt?


Ik heb de technische 'know how' niet, moet ik eerst de nodige technieken ontwikkelen en om op te kunnen starten; dan zijn we weer een tijdje verder.


Beetje Tesla, GEET en nulpunt-energie. Je alien-vriendjes zullen je daarbij toch wel helpen neem ik aan. Vergeet ook de waterstof niet. (Wel beetje voorzichtig mee zijn).
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 12-02-2012 16:41:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1:
Luk:
Kalki1:
Gas:
Kalki1:
Gas:
klinkt me echt allemaal veel te gemakkelijk... een ander je eigen zooi op laten ruimen.


Ik wil wel beginnen met de schoonmaak-acties; waar kan ik mij aanmelden?


tjongejonge, wat dacht je van eigen initiatief, waarom moeten anderen nu toch alles voor jou regelen voordat je in actie komt?


Ik heb de technische 'know how' niet, moet ik eerst de nodige technieken ontwikkelen en om op te kunnen starten; dan zijn we weer een tijdje verder.


Beetje Tesla, GEET en nulpunt-energie. Je alien-vriendjes zullen je daarbij toch wel helpen neem ik aan. Vergeet ook de waterstof niet. (Wel beetje voorzichtig mee zijn).


Ik ben bezig om relaties daarbinnen aan te gaan en dit ten dienste aan de wetenschappelijkje ontwikkelingen tbv. o.a. Vrije energie.
Op 12-02-2012 17:02:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Kalki1:
Luk:
Kalki1:
Gas:
Kalki1:
Gas:
klinkt me echt allemaal veel te gemakkelijk... een ander je eigen zooi op laten ruimen.


Ik wil wel beginnen met de schoonmaak-acties; waar kan ik mij aanmelden?


tjongejonge, wat dacht je van eigen initiatief, waarom moeten anderen nu toch alles voor jou regelen voordat je in actie komt?


Ik heb de technische 'know how' niet, moet ik eerst de nodige technieken ontwikkelen en om op te kunnen starten; dan zijn we weer een tijdje verder.


Beetje Tesla, GEET en nulpunt-energie. Je alien-vriendjes zullen je daarbij toch wel helpen neem ik aan. Vergeet ook de waterstof niet. (Wel beetje voorzichtig mee zijn).


Ik ben bezig om relaties daarbinnen aan te gaan en dit ten dienste aan de wetenschappelijkje ontwikkelingen tbv. o.a. Vrije energie.


Ik denk dat je dan tè veel tijd steekt in het posten hier op GW. Steek die tijd beter in je relaties en je vrije energie. Wordt iedereen beter van.

wat mij betreft.
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 12-02-2012 17:12:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1: Ik woon niet in 1 huis met die Free-Energy-techneuten; dus zo makkelijk is het ook weer niet om al die relaties te onderhouden; kan je moeilijk dag en nacht bij elkaar op schoot gaan zitten. Dus laat mij in mijn resterende vrije tijd hier mijn 'Leela' hebben en op dit Blog.
Op 12-02-2012 17:18:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1:
Luk:
Kalki1:
Luk:
Kalki1:
Gas:
Kalki1:
Gas:
klinkt me echt allemaal veel te gemakkelijk... een ander je eigen zooi op laten ruimen.


Ik wil wel beginnen met de schoonmaak-acties; waar kan ik mij aanmelden?


tjongejonge, wat dacht je van eigen initiatief, waarom moeten anderen nu toch alles voor jou regelen voordat je in actie komt?


Ik heb de technische 'know how' niet, moet ik eerst de nodige technieken ontwikkelen en om op te kunnen starten; dan zijn we weer een tijdje verder.


Beetje Tesla, GEET en nulpunt-energie. Je alien-vriendjes zullen je daarbij toch wel helpen neem ik aan. Vergeet ook de waterstof niet. (Wel beetje voorzichtig mee zijn).


Ik ben bezig om relaties daarbinnen aan te gaan en dit ten dienste aan de wetenschappelijkje ontwikkelingen tbv. o.a. Vrije energie.


Ik denk dat je dan tè veel tijd steekt in het posten hier op GW. Steek die tijd beter in je relaties en je vrije energie. Wordt iedereen beter van.

wat mij betreft.


Wat ga jij zelf ondernemen en om de planeet een beetje vooruit te helpen/op te schonen?
Op 12-02-2012 17:22:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gas:
Kalki1:
Ik woon niet in 1 huis met die Free-Energy-techneuten; dus zo makkelijk is het ook weer niet om al die relaties te onderhouden; kan je moeilijk dag en nacht bij elkaar op schoot gaan zitten. Dus laat mij in mijn resterende vrije tijd hier mijn 'Leela' hebben en op dit Blog.


kortom; laat anderen lekker dit probleem oplossen en laat mij met rust?
Op 12-02-2012 17:34:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1:
Gas:
Kalki1:
Ik woon niet in 1 huis met die Free-Energy-techneuten; dus zo makkelijk is het ook weer niet om al die relaties te onderhouden; kan je moeilijk dag en nacht bij elkaar op schoot gaan zitten. Dus laat mij in mijn resterende vrije tijd hier mijn 'Leela' hebben en op dit Blog.


kortom; laat anderen lekker dit probleem oplossen en laat mij met rust?

Neen ik heb zelf gewoon geen werkruimte, ik ben wel bezig oplossingen te zoeken. Alleen als er echt niet aan Free-energy Ed. gewerkt kan worden dmv. het leggen van relaties, dan pas geef ik hier boodschappen door. Ik ben nu zelf niet in staat om 'Vrije Energie' te ontwikkelen - ben ik afhankelijk van derden/techneuten met een eigen werkruimte/laboratorium.
Op 12-02-2012 18:40:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Kalki1:
Gas:
Kalki1:
Ik woon niet in 1 huis met die Free-Energy-techneuten; dus zo makkelijk is het ook weer niet om al die relaties te onderhouden; kan je moeilijk dag en nacht bij elkaar op schoot gaan zitten. Dus laat mij in mijn resterende vrije tijd hier mijn 'Leela' hebben en op dit Blog.


kortom; laat anderen lekker dit probleem oplossen en laat mij met rust?

En wat is "Leela" ?
Neen ik heb zelf gewoon geen werkruimte, ik ben wel bezig oplossingen te zoeken. Alleen als er echt niet aan Free-energy Ed. gewerkt kan worden dmv. het leggen van relaties, dan pas geef ik hier boodschappen door. Ik ben nu zelf niet in staat om 'Vrije Energie' te ontwikkelen - ben ik afhankelijk van derden/techneuten met een eigen werkruimte/laboratorium.

Op 12-02-2012 18:43:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1: En wat is "Leela" ?
Dat kan je zelf googlelen....
Op 12-02-2012 18:47:54 | Kudos: -2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Kalki1:
En wat is "Leela" ?
Dat kan je zelf googlelen....

Pardon? Het is op dit forum een goede gewoonte als je iets roept, dat je dan desgevraagd uitleg geeft.. Of heb je daar ook al geen tijd voor?
Nou lekker dan.
Op 12-02-2012 18:53:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Socrates:
Kalki1:
Gas:
Kalki1:
Ik woon niet in 1 huis met die Free-Energy-techneuten; dus zo makkelijk is het ook weer niet om al die relaties te onderhouden; kan je moeilijk dag en nacht bij elkaar op schoot gaan zitten. Dus laat mij in mijn resterende vrije tijd hier mijn 'Leela' hebben en op dit Blog.


kortom; laat anderen lekker dit probleem oplossen en laat mij met rust?

En wat is "Leela" ?
Neen ik heb zelf gewoon geen werkruimte, ik ben wel bezig oplossingen te zoeken. Alleen als er echt niet aan Free-energy Ed. gewerkt kan worden dmv. het leggen van relaties, dan pas geef ik hier boodschappen door. Ik ben nu zelf niet in staat om 'Vrije Energie' te ontwikkelen - ben ik afhankelijk van derden/techneuten met een eigen werkruimte/laboratorium.


Kortom: laat anderen lekker dit probleem oplossen en laat mij met rust!
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 12-02-2012 18:55:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates: Sorry, in mijn reactie hierboven is met het quoten iets misgegaan. Mijn vraag was dus "en wat is "Leela".
Op 12-02-2012 18:55:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Dicit:
Socrates:
Kalki1:
En wat is "Leela" ?
Dat kan je zelf googlelen....

Pardon? Het is op dit forum een goede gewoonte als je iets roept, dat je dan desgevraagd uitleg geeft.. Of heb je daar ook al geen tijd voor?
Nou lekker dan.

Je antwoord staat in je onderschrift.
Nooit te oud om nog meer te leren.
Op 12-02-2012 18:56:05 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Kalki1:
En wat is "Leela" ?
Dat kan je zelf googlelen....

wiki:
voormalig Miss India en Bollywood actrice
Leela Naidu (1940 - Mumbai, †28 juli 2009)

It's all a figment of imagination!
Op 12-02-2012 18:56:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Luk:
Socrates:
Kalki1:
Gas:
Kalki1:
Ik woon niet in 1 huis met die Free-Energy-techneuten; dus zo makkelijk is het ook weer niet om al die relaties te onderhouden; kan je moeilijk dag en nacht bij elkaar op schoot gaan zitten. Dus laat mij in mijn resterende vrije tijd hier mijn 'Leela' hebben en op dit Blog.


kortom; laat anderen lekker dit probleem oplossen en laat mij met rust?

En wat is "Leela" ?
Neen ik heb zelf gewoon geen werkruimte, ik ben wel bezig oplossingen te zoeken. Alleen als er echt niet aan Free-energy Ed. gewerkt kan worden dmv. het leggen van relaties, dan pas geef ik hier boodschappen door. Ik ben nu zelf niet in staat om 'Vrije Energie' te ontwikkelen - ben ik afhankelijk van derden/techneuten met een eigen werkruimte/laboratorium.


Kortom: laat anderen lekker dit probleem oplossen en laat mij met rust!

Psies! Zij/hij roept van alles, maar geeft geen uitleg, zegt dat de aarde gered moet worden maar doet daar zelf niets voor of tegen, en ... ach laat maar, pfff ...
Op 12-02-2012 18:58:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Dicit:
Socrates:
Kalki1:
En wat is "Leela" ?
Dat kan je zelf googlelen....

Pardon? Het is op dit forum een goede gewoonte als je iets roept, dat je dan desgevraagd uitleg geeft.. Of heb je daar ook al geen tijd voor?
Nou lekker dan.

Je antwoord staat in je onderschrift.

Jammer dat Kalki daar zelf geen antwoord op geeft.
Op 12-02-2012 18:59:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Leela repeats: "the atmosphere is lovely"It's all a figment of imagination!
Op 12-02-2012 19:02:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1: http://collegerama.tudelft.nl/mediasite/SilverlightPlayer/Default.aspx?peid=c29550a872814c2a9e7ba28ac0c7d1e61d

Duizenden wetenschappers bestuderen op dit moment de zon om het weer in de ruimte te voorspellen. Plasmawolken van onze zon kunnen satellieten uitschakelen en zelfs op aarde radiocommunicatie verstoren.

Dus een hoop activiteiten op en rond de zon(o.a. zonnevlammen), buitenaardsen kunnen ons beter adviseren 'wat te doen en wat te verwachten'.
(bericht gewijzigd op 2/12/2012 8:54:44 PM)
Op 12-02-2012 20:47:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Kalki1:


Duizenden wetenschappers bestuderen op dit moment de zon om het weer in de ruimte te voorspellen. Plasmawolken van onze zon kunnen satellieten uitschakelen en zelfs op aarde radiocommunicatie verstoren.

Dus een hoop activiteiten op en rond de zon(o.a. zonnevlammen), buitenaardsen kunnen ons beter adviseren 'wat te doen en wat te verwachten'.

And the aliens will tell us:
Set The Controls For The Heart Of The Sun

It's all a figment of imagination!
Op 12-02-2012 21:19:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Kalki1:
http://collegerama.tudelft.nl/mediasite/SilverlightPlayer/Default.aspx?peid=c29550a872814c2a9e7ba28ac0c7d1e61d

Duizenden wetenschappers bestuderen op dit moment de zon om het weer in de ruimte te voorspellen. Plasmawolken van onze zon kunnen satellieten uitschakelen en zelfs op aarde radiocommunicatie verstoren.

Dus een hoop activiteiten op en rond de zon(o.a. zonnevlammen), buitenaardsen kunnen ons beter adviseren 'wat te doen en wat te verwachten'.


Je eerste alinea klopt en is voor zover we weten waarheid.

De laatste zin van je tweede alinea daarentegen roept bij mij direkt deze gedachte op:
Elfjes of kabouter Plop kunnen dat ook.

Het is niet omdat je met 'zin' begint dat we de onzin die daarna kmt ook serieus nemen he. Goed geprobeerd, maar truukje is al al zó oud.
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 12-02-2012 21:20:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1:
Luk:
Kalki1:
http://collegerama.tudelft.nl/mediasite/SilverlightPlayer/Default.aspx?peid=c29550a872814c2a9e7ba28ac0c7d1e61d

Duizenden wetenschappers bestuderen op dit moment de zon om het weer in de ruimte te voorspellen. Plasmawolken van onze zon kunnen satellieten uitschakelen en zelfs op aarde radiocommunicatie verstoren.

Dus een hoop activiteiten op en rond de zon(o.a. zonnevlammen), buitenaardsen kunnen ons beter adviseren 'wat te doen en wat te verwachten'.


Je eerste alinea klopt en is voor zover we weten waarheid.

De laatste zin van je tweede alinea daarentegen roept bij mij direkt deze gedachte op:
Elfjes of kabouter Plop kunnen dat ook.

Het is niet omdat je met 'zin' begint dat we de onzin die daarna kmt ook serieus nemen he. Goed geprobeerd, maar truukje is al al zó oud.


De laatste zin van de tweede alinea heeft alles te maken met ascenderen. Heb je de video al uit gezien/gehoord? Als je het begrijpt, dan is het wel 'shocking news' en wat de autoriteiten voor ons in de doofpot weten houden.
(bericht gewijzigd op 2/12/2012 9:47:20 PM)
Op 12-02-2012 21:41:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Kalki1:

Heb je de video al uit gezien/gehoord? Als je het begrijpt, dan is het wel 'shocking news' en wat de autoriteiten voor ons in de doofpot weten houden.

Het is van de TUdelft (geen kleine onbekende), als het dan zo shocking nieuws is waarom zitten de groten er dan nog niet op??

Hoe ging die ook alweer?
De Ganse Wereld moet het weten!!!
Bel: REUTERS, bel: CNN!!!(bericht gewijzigd op 2/12/2012 9:53:48 PM)
It's all a figment of imagination!
Op 12-02-2012 21:53:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates: "Asenderen", weer zo'n woord wat ik niet ken. En Kalki, voor je het zegt, ik heb op Google gezocht hoor. Ik schijn te dom te zijn voor dit topic. Kalki, leg 'ns uit wil je.
Op 12-02-2012 21:57:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Socrates:
"Asenderen", weer zo'n woord wat ik niet ken. En Kalki, voor je het zegt, ik heb op Google gezocht hoor. Ik schijn te dom te zijn voor dit topic. Kalki, leg 'ns uit wil je.

Hij verschrijft zich. Het is ascenderen, dat hij trouwens meestal juist spelt.
Is it electrickery?
Op 12-02-2012 22:08:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1: Ascenderen is (geestelijk)opklimmen van lagere dimensies naar hogere dimensies, dus van de matrix waarin de mensheid/planeet gevangen zit 3D(dimensie) naar meer geestelijke werelden in 4D en 5D(en nog hoger).
Op 12-02-2012 22:09:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
avondwandelaar:
Emie :
Socrates:
"Asenderen", weer zo'n woord wat ik niet ken. En Kalki, voor je het zegt, ik heb op Google gezocht hoor. Ik schijn te dom te zijn voor dit topic. Kalki, leg 'ns uit wil je.

Hij verschrijft zich. Het is ascenderen, dat hij trouwens meestal juist spelt.

Emie soms ben je net een medium
we vliegen er weer eens lekker in
Op 12-02-2012 22:15:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Emie :
Socrates:
"Asenderen", weer zo'n woord wat ik niet ken. En Kalki, voor je het zegt, ik heb op Google gezocht hoor. Ik schijn te dom te zijn voor dit topic. Kalki, leg 'ns uit wil je.

Hij verschrijft zich. Het is ascenderen, dat hij trouwens meestal juist spelt.

Kan wel zijn. Maar ik heb nog steeds de pest over http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=8593#268004
Want dat vindt Kalk niet de moeite waard. Zo kan ik niet discussiëren hoor! *zucht*
Op 12-02-2012 22:15:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Socrates:
Emie :
Socrates:
"Asenderen", weer zo'n woord wat ik niet ken. En Kalki, voor je het zegt, ik heb op Google gezocht hoor. Ik schijn te dom te zijn voor dit topic. Kalki, leg 'ns uit wil je.

Hij verschrijft zich. Het is ascenderen, dat hij trouwens meestal juist spelt.

Kan wel zijn. Maar ik heb nog steeds de pest over http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=8593#268004
Want dat vindt Kalk niet de moeite waard. Zo kan ik niet discussiëren hoor! *zucht*

Er is geen enkele sprake van discussie hier. Het is een volstrekt zinloze onderneming en ik snap echt niet dat jullie 'm steeds maar blijven voeden.
Is it electrickery?
Op 12-02-2012 22:24:53 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1:
psixty4:
Kalki1:

Heb je de video al uit gezien/gehoord? Als je het begrijpt, dan is het wel 'shocking news' en wat de autoriteiten voor ons in de doofpot weten houden.

Het is van de TUdelft (geen kleine onbekende), als het dan zo shocking nieuws is waarom zitten de groten er dan nog niet op??

Hoe ging die ook alweer?
De Ganse Wereld moet het weten!!!
Bel: REUTERS, bel: CNN!!!Omdat de ' grote(de reguliere media onder invloed van de politiek/regeringen) ' het juist allemaal in de doofpot willen houden(censuur).
Op 12-02-2012 22:30:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Emie :
Socrates:
Emie :
Socrates:
"Asenderen", weer zo'n woord wat ik niet ken. En Kalki, voor je het zegt, ik heb op Google gezocht hoor. Ik schijn te dom te zijn voor dit topic. Kalki, leg 'ns uit wil je.

Hij verschrijft zich. Het is ascenderen, dat hij trouwens meestal juist spelt.

Kan wel zijn. Maar ik heb nog steeds de pest over http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=8593#268004
Want dat vindt Kalk niet de moeite waard. Zo kan ik niet discussiëren hoor! *zucht*

Er is geen enkele sprake van discussie hier. Het is een volstrekt zinloze onderneming en ik snap echt niet dat jullie 'm steeds maar blijven voeden.

Hoezo? Mij negeert hij gewoon hoor.
Op 12-02-2012 22:36:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Socrates:
Emie :
Socrates:
Emie :
Socrates:
"Asenderen", weer zo'n woord wat ik niet ken. En Kalki, voor je het zegt, ik heb op Google gezocht hoor. Ik schijn te dom te zijn voor dit topic. Kalki, leg 'ns uit wil je.

Hij verschrijft zich. Het is ascenderen, dat hij trouwens meestal juist spelt.

Kan wel zijn. Maar ik heb nog steeds de pest over http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=8593#268004
Want dat vindt Kalk niet de moeite waard. Zo kan ik niet discussiëren hoor! *zucht*

Er is geen enkele sprake van discussie hier. Het is een volstrekt zinloze onderneming en ik snap echt niet dat jullie 'm steeds maar blijven voeden.

Hoezo? Mij negeert hij gewoon hoor.

Vervang 'jullie' dan maar door 'sommigen'.
Is it electrickery?
Op 12-02-2012 22:45:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol:
Socrates:
Emie :
Socrates:
Emie :
Socrates:
"Asenderen", weer zo'n woord wat ik niet ken. En Kalki, voor je het zegt, ik heb op Google gezocht hoor. Ik schijn te dom te zijn voor dit topic. Kalki, leg 'ns uit wil je.

Hij verschrijft zich. Het is ascenderen, dat hij trouwens meestal juist spelt.

Kan wel zijn. Maar ik heb nog steeds de pest over http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=8593#268004
Want dat vindt Kalk niet de moeite waard. Zo kan ik niet discussiëren hoor! *zucht*

Er is geen enkele sprake van discussie hier. Het is een volstrekt zinloze onderneming en ik snap echt niet dat jullie 'm steeds maar blijven voeden.

Hoezo? Mij negeert hij gewoon hoor.

Maak je niet druk Soc, er komt meer bullshit uit Kalki dan uit de reet van een stier. Het sop is de kool niet waard.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 12-02-2012 22:46:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1: Nou, hoe vonden jullie de video?; hoe vonden jullie deze wetenschappelijke lezing op een technologisch(wetenschappelijk) instituut de TU-Delft? http://collegerama.tudelft.nl/mediasite/SilverlightPlayer/Default.aspx?peid=c29550a872814c2a9e7ba28ac0c7d1e61d .
Op 12-02-2012 22:46:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
avondwandelaar:
psixty4:
Kalki1:
En wat is "Leela" ?
Dat kan je zelf googlelen....

wiki:
voormalig Miss India en Bollywood actrice
Leela Naidu (1940 - Mumbai, †28 juli 2009)Pictures of lily

we vliegen er weer eens lekker in
Op 12-02-2012 22:47:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
Chris de Boden:
<knip>Heel opmerkelijk is dat ik vlak voor die BDE tijdens die koortsstuip in een soort lagere dimensie verkeerde waarbij de huidige wetten der natuurkunde niet meer golden. Heel vreemd was een piepklein deeltje, zo klein als een korrel suiker, het was echter oneindig zwaar en het drong overal doorheen. Ik kon die kracht niet aan en raakte in een paniek toestand en toen trad die BDE op.</knip>

http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=8593#267618
(volledige reactie)

Ik herinnerde me vanmiddag dat het ging om een kristalachtig deeltje wat leviteerde en was een soort zwartachtig van kleur.

Wat is dit voor een raar deeltje???

Iemand enig idee?
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 12-02-2012 23:14:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter:
Chris de Boden:
Chris de Boden:
<knip>Heel opmerkelijk is dat ik vlak voor die BDE tijdens die koortsstuip in een soort lagere dimensie verkeerde waarbij de huidige wetten der natuurkunde niet meer golden. Heel vreemd was een piepklein deeltje, zo klein als een korrel suiker, het was echter oneindig zwaar en het drong overal doorheen. Ik kon die kracht niet aan en raakte in een paniek toestand en toen trad die BDE op.</knip>

http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=8593#267618
(volledige reactie)

Ik herinnerde me vanmiddag dat het ging om een kristalachtig deeltje wat leviteerde en was een soort zwartachtig van kleur.

Wat is dit voor een raar deeltje???

Iemand enig idee?

Een inbeel-ding?
No shit, Sherlock
Op 12-02-2012 23:25:59 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Chris de Boden:
Chris de Boden:
<knip>Heel opmerkelijk is dat ik vlak voor die BDE tijdens die koortsstuip in een soort lagere dimensie verkeerde waarbij de huidige wetten der natuurkunde niet meer golden. Heel vreemd was een piepklein deeltje, zo klein als een korrel suiker, het was echter oneindig zwaar en het drong overal doorheen. Ik kon die kracht niet aan en raakte in een paniek toestand en toen trad die BDE op.</knip>

http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=8593#267618
(volledige reactie)

Ik herinnerde me vanmiddag dat het ging om een kristalachtig deeltje wat leviteerde en was een soort zwartachtig van kleur.

Wat is dit voor een raar deeltje???

Iemand enig idee?

Mij schoot onyx te binnen. Zie in de link bij 'onyx in de esoterie'. (Die oneindige zwaarte associeer ik met onheil waar de link het over heeft.)
http://nl.wikipedia.org/wiki/Onyx_%28mineraal%29
Is it electrickery?
Op 12-02-2012 23:27:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Tetzmol:
Socrates:
Emie :
Socrates:
Emie :
Socrates:
"Asenderen", weer zo'n woord wat ik niet ken. En Kalki, voor je het zegt, ik heb op Google gezocht hoor. Ik schijn te dom te zijn voor dit topic. Kalki, leg 'ns uit wil je.

Hij verschrijft zich. Het is ascenderen, dat hij trouwens meestal juist spelt.

Kan wel zijn. Maar ik heb nog steeds de pest over http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=8593#268004
Want dat vindt Kalk niet de moeite waard. Zo kan ik niet discussiëren hoor! *zucht*

Er is geen enkele sprake van discussie hier. Het is een volstrekt zinloze onderneming en ik snap echt niet dat jullie 'm steeds maar blijven voeden.

Hoezo? Mij negeert hij gewoon hoor.

Maak je niet druk Soc, er komt meer bullshit uit Kalki dan uit de reet van een stier. Het sop is de kool niet waard.

Ik ben ook niet echt boos hoor. Beetje afreageren.
Op 12-02-2012 23:30:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4: "We zijn alleen in het universum" staat er in de titel en als de aliens al de reacties hier lezen dan blijven we ook alleen
It's all a figment of imagination!
Op 12-02-2012 23:39:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
Emie :
Chris de Boden:
Chris de Boden:
<knip>Heel opmerkelijk is dat ik vlak voor die BDE tijdens die koortsstuip in een soort lagere dimensie verkeerde waarbij de huidige wetten der natuurkunde niet meer golden. Heel vreemd was een piepklein deeltje, zo klein als een korrel suiker, het was echter oneindig zwaar en het drong overal doorheen. Ik kon die kracht niet aan en raakte in een paniek toestand en toen trad die BDE op.</knip>

http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=8593#267618
(volledige reactie)

Ik herinnerde me vanmiddag dat het ging om een kristalachtig deeltje wat leviteerde en was een soort zwartachtig van kleur.

Wat is dit voor een raar deeltje???

Iemand enig idee?

Mij schoot onyx te binnen. Zie in de link bij 'onyx in de esoterie'. (Die oneindige zwaarte associeer ik met onheil waar de link het over heeft.)
http://nl.wikipedia.org/wiki/Onyx_%28mineraal%29

Het was piepklein en kristal hoekig van vorm.
De enorme vreemde kracht dat er vanaf kwam, het was geen stroom en ook geen magnetisme, echt een op zich zelf staande kracht en het feit dat het loodzwaar was en toch leviteerde zijn mij het meest bijgebleven.

Ik heb me dit dan ook zeker niet ingebeeld en ook zeker niet gedroomd, ik kreeg er niet voor niks een BDE bij.
Vandaar dat ik zelf aan een lagere dimensie moet denken.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 12-02-2012 23:44:05 | Kudos: -1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : Ik zou 't niet weten, Chris. Maar telkens als ik je verhaal lees, krijg ik dat onheilsgevoel (en terecht natuurlijk, je balanceerde op het randje van de dood). En dat associeer ik dan weer met onyx.
Je bevond je op dat moment in wat Van Lommel de non-lokatie noemt. Daar gelden geen aardse wetten (zoals zwaartekracht), dus dat leviteren is niet heel raar. 'Het drong overal doorheen', schrijf je ook. Bedoel je het deeltje zelf of de kracht die ervan uitging?
Is it electrickery?
Op 12-02-2012 23:54:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Dat laatste beide zelfs.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 12-02-2012 23:56:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Chris de Boden:
Dat laatste beide zelfs.

Het was (als ik het goed begrijp) dus eerst iets duisters, en daarna kwam de lichtervaring?
Is it electrickery?
Op 12-02-2012 23:57:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Ja
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 12-02-2012 23:58:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : Hmm, ik zal d'r nog eens over slapen. Wat me nu zo te binnen schiet: twee kanten van dezelfde medaille, duister/licht, hemel/hel, yin/yang - je snapt me wel denk ik.
Is it electrickery?
Op 13-02-2012 0:02:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Phoenix:
Kalki1:
psixty4:
Kalki1:

Heb je de video al uit gezien/gehoord? Als je het begrijpt, dan is het wel 'shocking news' en wat de autoriteiten voor ons in de doofpot weten houden.

Het is van de TUdelft (geen kleine onbekende), als het dan zo shocking nieuws is waarom zitten de groten er dan nog niet op??

Hoe ging die ook alweer?
De Ganse Wereld moet het weten!!!
Bel: REUTERS, bel: CNN!!!Omdat de ' grote(de reguliere media onder invloed van de politiek/regeringen) ' het juist allemaal in de doofpot willen houden(censuur).

Geef mij nu eens één reden, buiten dan je eigen paranoïa natuurlijk ..., waarom de autoriteiten, moesten zij bewijzen hebben voor "aliens", waarom zij dat verborgen zouden willen houden ...

Heb je daar eigenlijk al eens over nagedacht ... ?
Ardet nec consumitur ... En daar wordt niet mee gelachen eh mannekes ... en madammekes ... !!
Op 13-02-2012 0:05:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Phoenix:
Jaya:
CCRider:
Jaya:
Er zijn op internet boodschappen te vinden van entiteiten en die claimen 'Aliens' te zijn, deze entiteiten beloven ons o.a. toekomstige hulp en technologische vooruitgang; soms klinkt het allemaal als 'te mooi en om waar te zijn' en zijn er mensen die daar wel en ook niet in geloven.
Als daar behoefte naar is(?) kan ik wel van hen een enkele boodschap copiëren.

Hoe weet je dat het entiteiten zijn?


Ze spreken o.a. via 'channelers' en hun boodschappen van hoop etc. staan op internet. Nu zijn ze op GW niet erg populair, dus informeer ik eerst voorzichtig of daar behoefte naar is.En vertel me nu eens eindelijk ... Waarom zouden wij in godsnaam "boodschappen van hoop" van "aliens" nodig hebben ... ?
(bericht gewijzigd op 2/13/2012 12:16:15 AM)
Ardet nec consumitur ... En daar wordt niet mee gelachen eh mannekes ... en madammekes ... !!
Op 13-02-2012 0:07:51 | Kudos: -1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Phoenix:
vailixi:
Jaya:
Zouden 'Aliens' engelen kunnen zijn?


Ze vliegen allebei, dus die overeenkomst hebben ze al

Jaya ziet ze alleszins vliegen ...

Ardet nec consumitur ... En daar wordt niet mee gelachen eh mannekes ... en madammekes ... !!
Op 13-02-2012 0:09:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Phoenix:
Jaya:
Dicit:
Jaya:
Zouden 'Aliens' engelen kunnen zijn?

Dat jij dit niet weet.


Natuurlijk weet ik dit; maar wilde ik voorzichtig zijn en een uitdagende vraag stellen. Mijn ervaringen met eerdere 'statements' was dat ik een lading kritiek over mij heen kreeg.

Allé vooruit, nu zijn "aliens" al "engelen" ...

"Aliens" en "engelen" bestaan enkel in jouw zieke geest ...
Ardet nec consumitur ... En daar wordt niet mee gelachen eh mannekes ... en madammekes ... !!
Op 13-02-2012 0:14:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : Ga je lekker, Phoenix?
Is it electrickery?
Op 13-02-2012 0:16:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Ik moet er wel bij zeggen dat dit gebeurde toen ik 6 jaar oud was en ik ben nu 35. Bepaalde dingen vergeet je nooit meer.

Valt mij de laatste tijd vooral op dat ik me heel veel details uit mijn jonge jaren herinner.

Zoals je weet geloof ik in dimensies en dimensies resoneren door elkaar heen net als dat er meerdere zenders op verschillende frequenties door dezelfde kabel heen lopen. De gekozen frequentie bepaald welke zender er getoond wordt op het scherm. Met dimensies werkt dat ongeveer volgens eenzelfde principe. De 'frequentie' waarop je geest zich afstemt bepaald welke dimensie je beleefd.
In geval van een stuip kan ik me voorstellen dat er dus naar een lagere frequentie is overgeschakeld met een tripje aan de eerste dimensie als resultaat. De eerste dimensie noem ik overigens oer dimensie, het begin.

Ik noem het deeltje dan ook oerdeeltje en als mijn sterke vermoedens kloppen zou dit weleens een belangrijk deeltje kunnen zijn gezien de vreemde onbekende kracht wat er van af komt.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 13-02-2012 0:17:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Kom er mogen misschien wel op terug, ligt aan de agenda.
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 13-02-2012 0:24:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Chris:
Valt mij de laatste tijd vooral op dat ik me heel veel details uit mijn jonge jaren herinner.

Dat heb ik altijd gehad. Wij hadden bv een messing (bronzen?) beeldje van een paard. Ik weet nog precies hoe zwaar dat in mijn hand lag, hoe het rook, zelfs hoe het smaakte. En nog zie ik exact het patroontje van de formica tafel, dat ik door een loupe bekeek. Scheurtjes in het behang, elke deur, elke drempel had z'n eigen geluid. Ik kan daar zo naar terug, kost geen tijd of moeite. Maar ook voor mij geldt: wat ik vorige week vrijdag gedaan heb, weet ik echt niet meer zonder nadenken.
Is it electrickery?
Op 13-02-2012 0:26:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Phoenix:
Emie :
Ga je lekker, Phoenix?

Ardet nec consumitur ... En daar wordt niet mee gelachen eh mannekes ... en madammekes ... !!
Op 13-02-2012 0:31:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
Emie :
Chris:
Valt mij de laatste tijd vooral op dat ik me heel veel details uit mijn jonge jaren herinner.

Dat heb ik altijd gehad. Wij hadden bv een messing (bronzen?) beeldje van een paard. Ik weet nog precies hoe zwaar dat in mijn hand lag, hoe het rook, zelfs hoe het smaakte. En nog zie ik exact het patroontje van de formica tafel, dat ik door een loupe bekeek. Scheurtjes in het behang, elke deur, elke drempel had z'n eigen geluid. Ik kan daar zo naar terug, kost geen tijd of moeite. Maar ook voor mij geldt: wat ik vorige week vrijdag gedaan heb, weet ik echt niet meer zonder nadenken.


Precies idem.

Maar ik ga nu maffen. Morgen werken weet je. Moet toch brood op de plank komen

(bericht gewijzigd op 2/13/2012 12:34:37 AM)
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 13-02-2012 0:32:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Chris de Boden:
Emie :
Chris:
Valt mij de laatste tijd vooral op dat ik me heel veel details uit mijn jonge jaren herinner.

Dat heb ik altijd gehad.

(...)

Ik kan daar zo naar terug, kost geen tijd of moeite. Maar ook voor mij geldt: wat ik vorige week vrijdag gedaan heb, weet ik echt niet meer zonder nadenken.


Precies idem.


Misschien hebben jullie dan iets aan deze link.
It's all a figment of imagination!
Op 13-02-2012 10:43:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1:
psixty4:
"We zijn alleen in het universum" staat er in de titel en als de aliens al de reacties hier lezen dan blijven we ook alleen


Ja, dan blijven we alleen in onze zelfvernietiging en ten spijtte van goede zielen zoals o.a. Coen Vermeeren en adepten als o.a. Susan Joy Rennison http://www.niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=128:sg-delft-space-weather-en-de-gevolgen-voor-de-aarde&catid=38:wetenschap&Itemid=51

Ik begrijp ook werkelijk niet waarom er niemand is en die naar deze 'eye-opener' en video-presentatie kijkt.
Op 13-02-2012 12:36:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gas: omdat ik er helemaal geen zin in heb om mn leven te leiden door marsmannetjes Jaya. daarom...
Ik sta niet in dienst van welke godheid dan ook.
Op 13-02-2012 12:58:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Kalki1:
Gas:
omdat ik er helemaal geen zin in heb om mn leven te leiden door marsmannetjes Jaya. daarom...
Ik sta niet in dienst van welke godheid dan ook.


Volg je hart; ik hoop dat die zuiver is.
Op 13-02-2012 13:02:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Dicit:
psixty4:
Chris de Boden:
Emie :
Chris:
Valt mij de laatste tijd vooral op dat ik me heel veel details uit mijn jonge jaren herinner.

Dat heb ik altijd gehad.

(...)

Ik kan daar zo naar terug, kost geen tijd of moeite. Maar ook voor mij geldt: wat ik vorige week vrijdag gedaan heb, weet ik echt niet meer zonder nadenken.


Precies idem.


Misschien hebben jullie dan iets aan deze link.

Ik klik en dan schreeuwen ze tegen mij.
DOOR OMSTANDIGHEDEN GAAT DEZE WEBSITE MEDIO 2011 UIT DE LUCHT.
Ze zijn vast iets vergeten.
Nooit te oud om nog meer te leren.
Op 13-02-2012 15:44:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Phoenix:
Kalki1:
psixty4:
"We zijn alleen in het universum" staat er in de titel en als de aliens al de reacties hier lezen dan blijven we ook alleen


Ja, dan blijven we alleen in onze zelfvernietiging en ten spijtte van goede zielen zoals o.a. Coen Vermeeren en adepten als o.a. Susan Joy Rennison http://www.niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=128:sg-delft-space-weather-en-de-gevolgen-voor-de-aarde&catid=38:wetenschap&Itemid=51

Ik begrijp ook werkelijk niet waarom er niemand is en die naar deze 'eye-opener' en video-presentatie kijkt.

Welke zelfvernietiging ?
Ardet nec consumitur ... En daar wordt niet mee gelachen eh mannekes ... en madammekes ... !!
Op 13-02-2012 16:07:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Phoenix:
Kalki1:
Gas:
omdat ik er helemaal geen zin in heb om mn leven te leiden door marsmannetjes Jaya. daarom...
Ik sta niet in dienst van welke godheid dan ook.


Volg je hart; ik hoop dat die zuiver is.

Is JOUW hart wel zuiver kerel ... ?

Je doet hier niets anders dan iedereen wat wijs maken ...
Ardet nec consumitur ... En daar wordt niet mee gelachen eh mannekes ... en madammekes ... !!
Op 13-02-2012 16:17:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gas: mwa, ik ga er voor het gemak vanuit dat iedereen een onzuiver hart heeft, we hebben allemaal zo onze donkere kantjes.
Zolang je die donkere kantjes maar in wil zien en ze niet de leiding geeft, maak ik me niet zoveel zorgen over de diverse harten.
Op 13-02-2012 16:41:32 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
wdawn: Een hart is volgens mij altijd zuiver, de vraag is alleen of er iets in huist.

triest zijn de "machtige", gelukkig zijn de domme.
Op 13-02-2012 17:17:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sofia:
Gas:
mwa, ik ga er voor het gemak vanuit dat iedereen een onzuiver hart heeft, we hebben allemaal zo onze donkere kantjes.
Zolang je die donkere kantjes maar in wil zien en ze niet de leiding geeft, maak ik me niet zoveel zorgen over de diverse harten.


En bovendien zijn het juist die donkere kantjes die ons inzicht (kunnen) verschaffen. Dus is er feitelijk niets mis mee.
Op 13-02-2012 17:32:07 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
A3aan v.d.B.: Het mijne (hart) heeft al een beste opsodemieter gehad, is dat erg?
Denkt, aleer gij doende zijt, en doende, denkt dan nog. (Guido Gezelle)
Op 13-02-2012 18:31:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gas: dat lijkt me voor jou persoonlijk behoorlijk erg en ik hoop van harte dat je er goed van opknapt...
Op 13-02-2012 18:39:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
A3aan v.d.B.: Dank Gas. Ik ben er goed van opgeknapt, het is inmiddels bijna 15 jaar geleden. Of het zuiver is, genoeg om te volgen? Het heeft mij in ieder geval de betrekkelijkheid van het leven op deze aardbol doen inzien.
Denkt, aleer gij doende zijt, en doende, denkt dan nog. (Guido Gezelle)
Op 13-02-2012 19:49:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Z1746: Het universum mooi in een aquarium in een lab genoemd project 1746.
Op 14-02-2012 9:13:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Z1746: Het universum mooi in een aquarium in een lab genoemd project 1746.
Op 14-02-2012 9:13:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Z1746:
Het universum mooi in een aquarium in een lab genoemd project 1746.

Ik heb even gezocht maar kan hier niets over vinden. Wil je ons op weg helpen? Of was het meer een poëtische uiting?
Is it electrickery?
Op 14-02-2012 12:17:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Dicit:
Nooit te oud om nog meer te leren.
Op 14-02-2012 12:48:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden