Vrije energie, veel is er al over geschreven en dit zal vermoedelijk niet het laatste zijn. Dit blog gaat over de perikelen die ik de afgelopen jaren heb meegemaakt op het gebied van Vrije Energie en het bijbehorende project dat daar aan vast zat. Wat is er gebeurd?
Sinds 2005 onderzoek ik zo ongeveer alle vormen van Vrije Energie die maar op het internet te vinden zijn. De koude-fusie-reactor van Rossie, 'earth batteries', Tesla-techniek, Bedini, en ga zo maar door. Mijn oorspronkelijke plan achter al het onderzoeken was het oprichten van een kenniscentrum waar oude kennis en nieuwe technologieën samengevoegd worden, om tot oplossingen te komen die we nu zo hard nodig hebben. Ik was dan ook blij dat ik begin 2008 een donatie van 10.000 euro ontving voor de start van het project. Een project dat bij de meeste mensen wel bekend was: Eco Lodge(ic) Technologies, de technische afdeling van de inmiddels opgeheven stichting Eco Lodge(ic).

Na het ontvangen van de donatie zijn we van start gegaan met de verbouw van een pand. De donateur van het project zag het allemaal wel zitten, maar na een maand of vijf begon hij de druk wat op te voeren. "Er moet nu echt wat gebeuren, we moeten vooruitgang boeken", waren zijn woorden. En zoals gewoonlijk in het bedrijfsleven bestaat er bij de meeste bedrijven een miscommunicatie tussen werkvloer en management. De kantoorpikkies weten over het algemeen totaal niet waar men over praat als het over de werkvloer gaat en advies inwinnen gebeurt al helemaal niet. Zo ook bij ons. De donateur wilde vooruitgang, wij wat centen om de broodnodige materialen te kopen om daarmee de vooruitgang in werking te zetten. Ondertussen kwam de beste man ook nog eens met allerlei Vrije Energie-apparaten binnenlopen die achteraf geen van allen bleken te werken en alleen maar kostbare tijd in beslag genomen hebben.

In de tussentijd werkten we hard aan de ontwikkeling van de GEET Fuel Processor, een uitvinding van de Amerikaan Paul Pantone. Ik ga nu niet verder in op deze uitvinding, daar er op internet genoeg over te vinden is. Alhoewel de internetinformatie, inclusief het originele wereldpatent van GEET, zichzelf op alle fronten tegenspreekt, denk ik te weten wat de exacte werking is en ik heb moeten concluderen dat het werkt. Het was alleen nog een kwestie van de juiste onderdelen bij elkaar te sprokkelen en bouwen met die handel. En dat was het grootste probleem: voor de juiste onderdelen en om dit project tot een succes te brengen, hadden we 'slechts' 50.000 euro nodig. En dat was er niet. Vandaar dat we niet verderkwamen dan informatie verstrekken en workshops geven om daarmee de benodigde centen binnen te slepen om het systeem verder te ontwikkelen en in de markt te zetten. Een motor die voor het grootste gedeelte op water zou lopen…(Vrije Energie in Nederland: wegens tegenwerking uitgesteld...)

Een ander groot probleem was de beschikbare informatie die zichzelf op alle fronten tegenspreekt. Inclusief het wereldwijde patent dat aan de uitvinding hangt. Omdat Pantone in het Utah State Hospital was opgenomen en er geen direct contact mogelijk was, werd dit contact in stand gehouden door een vriend van Pantone. En om eerlijk te zijn was mijn indruk van die vriend niet dat hij zijn best deed om Pantone vrij te krijgen. Achteraf bleek mijn indruk juist te zijn. De grote vraag was dan ook hoe ik aan de juiste informatie kon komen. Al eerder had ik Pantone diverse brieven geschreven met mijn plannen en als ik hem vrij kon krijgen – zo vertelde hij die enkele keer dat hij kon bellen – dan hadden we een deal en zouden we samen gaan werken.

Per toeval kom ik in contact met David Pantone, de zoon van de uitvinder. Hij was toevallig in Nederland bij een vriend, toen die hem vertelde van het Nederlandse GEET-project. Van het een kwam het ander en David is toen een jaar bij mij geweest om te helpen het project van de grond te krijgen. Die samenwerking heeft er uiteindelijk in geresulteerd dat we een internetactie zijn begonnen om zijn vader vrij te krijgen. Dat was begin 2009. Pantone was vrij en in dat zelfde jaar is een van mijn medewerkers naar Amerika gegaan om bij Pantone een privé-opleiding te volgen. Helaas bleek er na afloop weinig nieuws onder de zon en dat wij het systeem voor reeds 95% aan het werken hadden. Aan Pantone hadden we dus ook niks en uiteindelijk heeft het er in geresulteerd dat ik begin 2011 de samenwerking opgezegd heb. Temeer omdat mij een dealerschap voor Europa beloofd was en de betaling van 2500 dollar die Pantone ons schuldig is en tot op heden niet betaald is. Daarnaast kwamen we nog eens tot de ontdekking dat de donateur, die de opstart van het project mogelijk gemaakt heeft, 2,5 miljoen euro wist binnen te slepen aan (internationale) subsidies en andere gelden. Ondanks dat onze naam in de verschillende documenten genoemd werd, hebben we geen cent ontvangen…

Het eindresultaat van het Vrije Energieproject was dat ondergetekende in mei 2010 een enorme klap van 'de man met de hamer' kreeg waarna het hele project in elkaar gestort is. Burn-out en einde oefening. De mensen die alleen verder moesten, waren helaas niet in staat de kar te trekken waardoor het hele project uiteindelijk in 2011 gestrand is. Jammer maar helaas. Het is niet anders en het lijkt erop alsof het niet mogelijk is om een Vrije Energieproject in Nederland op te zetten. Wat de reden is weet ik niet, maar mogelijk is het de tijd nog niet, mogelijk spelen er teveel ego’s mee. Of leven er teveel mensen vanuit hun portemonnee in plaats van vanuit hun hart. Ondanks dat ik het nooit voor het geld gedaan heb, heb ik het nodig om te leven. Het hele project heeft me qua onbetaalde uren, donaties en andere middelen ongeveer 4 ton gekost…

Afgelopen jaar hoorde ik van een goede vriend van mij (die een bekende Nederlandse grenswetenschappelijke website onderhoudt) iets dat mijn nekharen overeind liet staan. Hij wist mij te vertellen dat een Nederlandse grenswetenschapper een bedrag van 10.000 euro in een Vrije Energieproject wilde stoppen. Toen de naam van zowel de grenswetenschapper als de naam van de beheerder van het project genoemd werden, heb ik direct aan de bel getrokken. De beheerder van het project was dezelfde als hij die destijds met onze naam 2,5 miljoen in zijn zak stopte. De man was dus nog steeds bezig en voor zover ik weet is de grenswetenschapper zijn 10.000 euro kwijt en draait er nog steeds geen fatsoenlijk Vrije Energieproject in de Lage Landen. En of het er ooit nog komt? Ik heb mijn buik er in ieder geval van vol. Elke keer weer groeien de bomen tot in de hemel en zijn de bergen van goud, maar als puntje bij paaltje komt, moeten de bomen nog gezaaid worden en zijn de bergen molshopen.

Willen we echt Vrije Energie in Nederland? Dan zal dat naar mijn bescheiden mening vanaf de grond moeten gebeuren. De Nederlandse burger zal voor de broodnodige verandering moeten zorgen, niet de politiek of mensen die bakken geld hebben en nog rijker willen worden. Dat is de verkeerde intentie. Geld verdienen is oké, maar dan wel op een eerlijke manier met een eerlijk product en niet op de manier zoals het nu al tientallen jaren gaat: het onderdrukken en oplichten van Vrije Energieprojecten en hun uitvinders. Zelfs hier in Nederland. Ik heb er mijn buik vol van en ga iets anders doen. Wát weet ik nog niet, maar de kosmos zal ongetwijfeld iets voor mij in petto hebben. Anders was ik hier niet.
psixty4: Wie is die kerel die 2,5 miljoen aan subsidiegeld (mijn belastinggeld) heeft opgestreken en er verder vrijwel niets mee doet? Als die de boel zo weet te naaien, dan mag z'n naam wel bekend gemaakt worden.
It's all a figment of imagination!
Op 12-03-2012 8:12:30 | Kudos: 12 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
psixty4:
Wie is die kerel die 2,5 miljoen aan subsidiegeld (mijn belastinggeld) heeft opgestreken en er verder vrijwel niets mee doet? Als die de boel zo weet te naaien, dan mag z'n naam wel bekend gemaakt worden.

Mee eens.
Cannot kill the Battery!!!
Op 12-03-2012 8:36:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
M-a-r-k: dit lijkt me meer iets voor de toekomst...

Op 12-03-2012 8:51:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Draconian: Is toch niets vreemd aan? Waarom denk je dat we zolang stilstaan bij de benzinemotor? Puur vanwege de monopoliepositie en het geld verdienen in deze business. De rijke besturen het land en willen steeds meer. Er is genoeg voor iedereen in deze wereld en armoede zou niet eens nodig zijn. Maar er zijn nu eenmaal mensen die alles naar zich toe trekken zodat je macht over de bevolking kunt uitoefenen. Mensen afhankelijk maken.

Een motor op water zou de hele markt in elkaar laten storten en vele banen zullen verdwijnen. De economie is nou net datgene waar de bevolking van afhankelijk is gemaakt.
(bericht gewijzigd op 3/12/2012 10:18:48 AM)
.......
Op 12-03-2012 10:17:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
Draconian:
Is toch niets vreemd aan? Waarom denk je dat we zolang stilstaan bij de benzinemotor? Puur vanwege de monopoliepositie en het geld verdienen in deze business. De rijke besturen het land en willen steeds meer. Er is genoeg voor iedereen in deze wereld en armoede zou niet eens nodig zijn. Maar er zijn nu eenmaal mensen die alles naar zich toe trekken zodat je macht over de bevolking kunt uitoefenen. Mensen afhankelijk maken.

Een motor op water zou de hele markt in elkaar laten storten en vele banen zullen verdwijnen. De economie is nou net datgene waar de bevolking van afhankelijk is gemaakt.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Motor_met_water_als_brandstof
Cannot kill the Battery!!!
Op 12-03-2012 10:21:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter: Robert, als je je zo in de steek gelaten voelt, waarom gooi je dat 95%-werkende systeem dan niet in de openbaarheid?
En kun je eens aangeven welke onderdelen je wilde kopen voor die 50.000 euro?
No shit, Sherlock
Op 12-03-2012 10:43:34 | Kudos: 3 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
M-a-r-k:
Marsepars:
Draconian:
Is toch niets vreemd aan? Waarom denk je dat we zolang stilstaan bij de benzinemotor? Puur vanwege de monopoliepositie en het geld verdienen in deze business. De rijke besturen het land en willen steeds meer. Er is genoeg voor iedereen in deze wereld en armoede zou niet eens nodig zijn. Maar er zijn nu eenmaal mensen die alles naar zich toe trekken zodat je macht over de bevolking kunt uitoefenen. Mensen afhankelijk maken.

Een motor op water zou de hele markt in elkaar laten storten en vele banen zullen verdwijnen. De economie is nou net datgene waar de bevolking van afhankelijk is gemaakt.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Motor_met_water_als_brandstof


en deze gast maakt m nu na...


(bericht gewijzigd op 3/12/2012 11:02:35 AM)
Op 12-03-2012 11:01:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
K.Zwellever: Op de hele wereld zijn er duizenden mensen bezig met dit concept,en dat al jaren lang.
Natuurkundig gezien is dit principe (water motor) bullshit van allerlei figuren beweren dat men wel tot 95% klaar is met die motor,dat betekend dus dat ze voor 100% geen werkend apparaat kunnen laten zien.
Dat is altijd iedereen z'n schuld, behalve de hunne en het ene complot is nog ongeloofwaardiger als het ander en er zijn al hele hordes "uitvinders" vermoord of van hun uitvinding berooft of gewoon door Shell en consorten uit gekocht.
De enige die er rijk van worden zijn de oplichters die over de rug van goedgelovige naïevelingen er een leuke cent aan over houden.
Ik geloof er pas in als iemand een werkend apparaat kan laten zien,wat er mijns inziens, nooit zal komen,mocht ik me vergissen,ben ik de eerste om diep door het stof te gaan,helaas lijkt me dat vooralsnog uitgesloten.

Hier een linkje met heel veel info over dit onderwerp;
http://panacea-bocaf.org/index.htm

Op 12-03-2012 11:54:50 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Pieter:
Robert, als je je zo in de steek gelaten voelt, waarom gooi je dat 95%-werkende systeem dan niet in de openbaarheid?
En kun je eens aangeven welke onderdelen je wilde kopen voor die 50.000 euro?

Misschien heb je hier iets aan:
http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?grens=2695
Edit: niet dus. Video is verwijderd.
Is it electrickery?
Op 12-03-2012 12:16:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
hugo: Het blijft frustrerend. Maar ook ongeloofwaardig. Iedereen met wat kapitaal, die hierin gelooft, zou toch onnoemelijk rijk kunnen worden. Waarom investeert hier dan niemand in? Allicht omdat die laatste 5% volkomen onhaalbaar zijn, en je aan de overige 95% dan ook niets hebt. Als je met 50.000 euro uitzicht zou hebben op 50 mio en meer, dan zou zelf iedere (wankele) bank meestappen?
DansFans: je dance, donc je suis.
Op 12-03-2012 13:46:00 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
K.Zwellever: Hier een wel haalbaar iets voor de zoektocht naar alternatieve energie bronnen voor goedwillende amateurs,weliswaar zonder een cent subsidie maar toch ....Voor iedereen zonder twee linker handen haalbaar!
Op 12-03-2012 14:29:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Don Giovanni:
Draconian:
...
Een motor op water zou de hele markt in elkaar laten storten en vele banen zullen verdwijnen. De economie is nou net datgene waar de bevolking van afhankelijk is gemaakt.

Nou, zeker op dit moment draait de economie goed! De Ferrari's en Rolls Royce's zijn niet aan te slepen! En waarom zouden we op water gaan rijden? Jaarlijks sterven ongeveer 10.000 Nederlanders alleen al door fijnstof, uitgestoten door dieselmotoren. Maar ja, dat creëert weer veel werk in de uitvaartbranche! Tjonge, eenn gezonde economie komt nog wat bij kijken, hoor!
Op 12-03-2012 15:42:32 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Draconian:
Is toch niets vreemd aan? Waarom denk je dat we zolang stilstaan bij de benzinemotor?

Ik sta niet dikwijls stil bij een benzinemotor. Meestal rijdt ik ermee, en beweeg ik dus ook (al zit ikzelf er wel redelijk stil bij, dat klopt), en brengt die benzinemotor me waar in naartoe wil.
Dit in tegenstelling tot de 'motor-op-water' of andere 'vrije-energie' dingen, waar 'het project' als grote doel de enige fase is die ooit (met veel moeite) tot stand lijkt te komen. Tot stilstand, zou ik zelfs durven zeggen.
Kortom: de benzinemotor draait, en al die andere 'vrije' of 'op water' gebakken-lucht-verkopen-dingen nog steeds niet, enkel steeds weer 'bijna'. En als dat alleen maar zou zijn 'omdat niemand er geld in wil stoppen' of 'de olie-mafia', dan bestaat de sint ook echt. Er wordt trouwens duidelijk wél geld ingestopt. Wel 'pech' dat het steeds weer sjoemelaars lijken te zijn die daarmee aan de haal gaan.
Mijn gedacht.

En wat "het werkt 'bijna' " betreft: 'bijna' niet zwanger is wél prijs he! Bijna naast de boom gereden is er wel pardoes op. 5% niet in het kanaal gereden is 'mijn achterbumper stak nog net boven water maar zelf ben ik wel verzopen'.

(bericht gewijzigd op 3/12/2012 9:38:52 PM)
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 12-03-2012 17:31:11 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband:
Emie :
Pieter:
Robert, als je je zo in de steek gelaten voelt, waarom gooi je dat 95%-werkende systeem dan niet in de openbaarheid?
En kun je eens aangeven welke onderdelen je wilde kopen voor die 50.000 euro?

Misschien heb je hier iets aan:
http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?grens=2695
Edit: niet dus. Video is verwijderd.


Video is verwijderd omdat de informatie niet meer klopte: Pantone was vrijgekomen dus is het niet kies om nog donaties te vragen om iemand zijn advocaat te betalen om vrij te komen. Vandaar.

En stomtoevallig heb ik net de afgelopen dagen mailcontact gehad met David Pantone over het feit dat dit project hier met zo'n sisser is afgelopen. En dat er in Amerika maar niets van de grond lijkt te komen met GEET. David gelooft er nog in maar ik moet het eerst nog maar eens zien.
ech?
Op 12-03-2012 18:18:31 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
lifetime: Jammer dat er geen grens wetenschappelijk verhaal hier boven staat! Wel gelijkt het mijn oude grasmaaier motor en een stuk verwarmingsbuis.. ! O ja, er ontbrak nog een laatste “iets” dat was het! Is het geen vroege 1 april grap, dan wel ruikt het of ik wat aan me schoeien gepakt heb zitten. Maar dat kan in de volgend grens wetenschappelijk stuk van deze meneer natuurlijk zo samen geschreven worden. Dat ik diep mijn pet af neem voor deze patent uitvinding! En dan is een bedrag 100.000 euro of meer totaal geen probleem, lijkt mij…. !
Live kost Time
Op 12-03-2012 20:02:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Saljoet:
Tijdje geleden heb voor een paar tientjes aan kosten (tweedehands Honda grasmaaiermotortje en wat ijzerwaren) zo'n GEET-motor in elkaar geknutseld. Het koste wat moeite om 'm aan de praat te krijgen maar uiteindelijk liep hij, op een mengsel van water en benzine. Heftig geborrel in de "bubbler".
Zodra de benzine in het mengsel op was, was het feest ook afgelopen, zo te zien weinig tot geen water verbruikt. Misschien dat hij pas op water gaat lopen na een stevige financiële injectie.
Op 12-03-2012 21:53:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4: Running on water even without an engine:It's all a figment of imagination!
Op 12-03-2012 22:11:36 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter:
psixty4:
Running on water even without an engine:
Plank onder water?
No shit, Sherlock
Op 12-03-2012 22:14:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Pieter:
psixty4:
Running on water even without an engine:

- clipje met mensen die over water rennen met heeele grote zolen onder hun schoenen -


Plank onder water?

nee
It's all a figment of imagination!
Op 12-03-2012 22:18:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter:
psixty4:
Pieter:
psixty4:
Running on water even without an engine:

- clipje met mensen die over water rennen met heeele grote zolen onder hun schoenen -


Plank onder water?

nee

Hoe weet je dat zo stellig?
No shit, Sherlock
Op 12-03-2012 22:28:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Pieter:
psixty4:
Pieter:
psixty4:
Running on water even without an engine:

- clipje met mensen die over water rennen met heeele grote zolen onder hun schoenen -


Plank onder water?

nee

Hoe weet je dat zo stellig?

Ze plonzen er uiteindelijk in, net zoals een gekeild steentje x maal kan stuiteren, maar uiteindelijk toch zinkt. Het zit 'm vooral in de snelheid volgens mij.
Er is ook een filmpje van een motor die over een vennetje rijdt. Gaat eerst een paar keer mis, maar bij de juiste snelheid, haalt hij gewoon de overkant.
(Iemand die dat filmpje bij z'n favo's heeft staan toevallig? Ik zoek ondertussen.)
Is it electrickery?
Op 12-03-2012 22:36:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Pieter:
psixty4:
Pieter:
psixty4:
Running on water even without an engine:

- clipje met mensen die over water rennen met heeele grote zolen onder hun schoenen -


Plank onder water?

nee

Hoe weet je dat zo stellig?

Met schoenen met zulke grote zolen glij je natuurlijk gelijk van zo'n plank af, duh.
It's all a figment of imagination!
Op 12-03-2012 22:37:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
psixty4:
Pieter:
psixty4:
Running on water even without an engine:

- clipje met mensen die over water rennen met heeele grote zolen onder hun schoenen -


Plank onder water?

nee


Een soort zeil/plastic lap die net onder water dobbert?
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 12-03-2012 22:37:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter: The making of het waterlopen:

No shit, Sherlock
Op 12-03-2012 22:37:52 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Emie :
Pieter:
psixty4:
Pieter:
psixty4:
Running on water even without an engine:

- clipje met mensen die over water rennen met heeele grote zolen onder hun schoenen -


Plank onder water?

nee

Hoe weet je dat zo stellig?

Ze plonzen er uiteindelijk in, net zoals een gekeild steentje x maal kan stuiteren, maar uiteindelijk toch zinkt. Het zit 'm vooral in de snelheid volgens mij.
Er is ook een filmpje van een motor die over een vennetje rijdt. Gaat eerst een paar keer mis, maar bij de juiste snelheid, haalt hij gewoon de overkant.
(Iemand die dat filmpje bij z'n favo's heeft staan toevallig? Ik zoek ondertussen.)

It's all a figment of imagination!
Op 12-03-2012 22:41:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Pieter:
The making of het waterlopen:


Cool.
It's all a figment of imagination!
Op 12-03-2012 22:43:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Pieter:
The making of het waterlopen:


Goed gevonden!
Is it electrickery?
Op 12-03-2012 22:43:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter: Dank u

Ik vond er ook nog een met een plexiglas-constructie in een zwembad:

No shit, Sherlock
Op 12-03-2012 22:53:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4: Heej dat is grappig, zie ik in éne dat mijn eerste reactie in dit topic 'reactie vd week' geworden is. Kennelijk ben ik niet de enige die het zich afvroeg, dus Robert nogmaals; Wie is die kerel die 2,5 miljoen aan subsidiegeld heeft opgestreken en er verder vrijwel niets mee doet?
It's all a figment of imagination!
Op 12-03-2012 23:55:12 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ourobouros:
tekst:
... mogelijk is het de tijd nog niet, mogelijk spelen er teveel ego’s mee. Of leven er teveel mensen vanuit hun portemonnee in plaats van vanuit hun hart


zeg maar gerust VERSTAND* ipv hart

Maar dan heb je natuurlijk de mainstream publieke opinie die ernaar gekneed is om te vinden dat degenen die het meeste geld verdienen (hoe, doet er niet toe) de slimsten zijn

En zeg nu zelf, waarde waarden- en waarheidzoeker. Zijn "zij" dan niet de "slimsten"? Zo lekker luierend bovenaan de maatschappelijke driehoek, verheven boven werk en wet? Betoonden zij zich dan niet de ware wijzen? Door hun inventieve parasitisme plukken zij immers -vanuit hun gouddraden hangmat- het gros van de vruchten die hun onderdanen met bloed zweet en tranen planten, opkweken en oogsten. Die ignorante dwazen, zie ze kwispelend en kwijlend smachtende blikken werpen op onze rijkdom. Hun iele breintjes zijn kennelijk vergeten dat zijzelf die blinkende manden vol lekkers dagelijks vullen. Dat achterlijk grut vraagt toch om overheerst te worden? En als er nu en dan eentje tegen ons been begint op te rijden sturen we er een uit de kluiten gewassen soortgenoot op af die met plezier zijn recalcitrante rasgenoot -voor een iets vettere kluif als beloning- de strot afbijt.

Wat een bewonderenswaardige vindingrijkheid zeg!
De kroon der schepping!

Alle heil aan het grote geld, want dromen wij er niet allemaal stilletjes van om bij die bevoorrechte godenkliek te horen, nooit meer te hoeven werken, bodemloze provisiekasten te beheren en een zee van tijd te kunnen bevaren waarheen de lieve wind ons ook maar wenst te voeren????.

Verveelt dat opperdier zich dan nooit? Ligt het soms weemoedig tussen zijn tanden te koteren na een overdadige vleesmaaltijd? Verlangt het niet naar steeds exuberanter uitspattingen? Krijgen zijn driften ook goddelijke pretenties?

YEP

RUN

*beslissen om je eigen biotoop NIET vol te blazen met vergif is eerder een verstandelijke keuze dan een emotionele
(bericht gewijzigd op 3/13/2012 8:13:10 PM)
niets is iets, niet?
Op 13-03-2012 20:07:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Troy:
Saljoet:

Tijdje geleden heb voor een paar tientjes aan kosten (tweedehands Honda grasmaaiermotortje en wat ijzerwaren) zo'n GEET-motor in elkaar geknutseld. Het koste wat moeite om 'm aan de praat te krijgen maar uiteindelijk liep hij, op een mengsel van water en benzine. Heftig geborrel in de "bubbler".
Zodra de benzine in het mengsel op was, was het feest ook afgelopen, zo te zien weinig tot geen water verbruikt. Misschien dat hij pas op water gaat lopen na een stevige financiële injectie.


Ik dacht dat het er juist om ging dat de benzine omgezet werd in plasma en dat daardoor het rendement omhoog gaat naar (ik gok maar wat) 85%?
God is an imaginary friend for adults
Op 13-03-2012 23:19:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bert(AWRvB): De USA heeft een apparaat dat luistert naar het geluid van de zee en filtert daar niet random geluid uit waardoor op grote afstand (duik)boten zijn te zien. Luister en kijk eerst eens naar de atomen en molekulen en probeer dan de energie af te tappen. Mij is het wel gelukt! De kosten waren wat denkwerk. Ik heb het weg gegeven aan een universiteit.
Op 14-03-2012 5:05:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Bert(AWRvB):
De USA heeft een apparaat dat luistert naar het geluid van de zee en filtert daar niet random geluid uit waardoor op grote afstand (duik)boten zijn te zien. Luister en kijk eerst eens naar de atomen en molekulen en probeer dan de energie af te tappen. Mij is het wel gelukt! De kosten waren wat denkwerk. Ik heb het weg gegeven aan een universiteit.

Ik wil wel met je mee kijken en luisteren, maar je bent vergeten een link te plaatsen.
It's all a figment of imagination!
Op 14-03-2012 9:06:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bert(AWRvB):
psixty4:
Bert(AWRvB):
De USA heeft een apparaat dat luistert naar het geluid van de zee en filtert daar niet random geluid uit waardoor op grote afstand (duik)boten zijn te zien. Luister en kijk eerst eens naar de atomen en molekulen en probeer dan de energie af te tappen. Mij is het wel gelukt! De kosten waren wat denkwerk. Ik heb het weg gegeven aan een universiteit.

Ik wil wel met je mee kijken en luisteren, maar je bent vergeten een link te plaatsen.

Gassen, zoals bijvoorbeeld de atmosfeer waarin wij leven, zijn bijna overal te vinden! Je zal toch wel minstens het niveau VWO natuurkunde, scheikunde, biologie en wiskunde nodig hebben om er wat mee te kunnen doen.

(bericht gewijzigd op 3/14/2012 9:13:45 PM)
Op 14-03-2012 21:09:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Bert(AWRvB):
psixty4:
Bert(AWRvB):
De USA heeft een apparaat dat luistert naar het geluid van de zee en filtert daar niet random geluid uit waardoor op grote afstand (duik)boten zijn te zien. Luister en kijk eerst eens naar de atomen en molekulen en probeer dan de energie af te tappen. Mij is het wel gelukt! De kosten waren wat denkwerk. Ik heb het weg gegeven aan een universiteit.

Ik wil wel met je mee kijken en luisteren, maar je bent vergeten een link te plaatsen.

Gassen, zoals bijvoorbeeld de atmosfeer waarin wij leven, zijn bijna overal te vinden! Je zal toch wel minstens het niveau VWO natuurkunde, scheikunde, biologie en wiskunde nodig hebben om er wat mee te kunnen doen.

Wat dat niveau betreft dat zit wel goed, ik lees tenslotte al een poosje mee hier op grenswetenschap. Maar ik vroeg eigenlijk om wat internetlinks naar websites of joetoebfilmpjes (niet al te lang graag) waarin je duidelijk maakt wat je bedoelt.
It's all a figment of imagination!
Op 14-03-2012 23:41:30 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bert(AWRvB):
psixty4:
Bert(AWRvB):
psixty4:
Bert(AWRvB):
De USA heeft een apparaat dat luistert naar het geluid van de zee en filtert daar niet random geluid uit waardoor op grote afstand (duik)boten zijn te zien. Luister en kijk eerst eens naar de atomen en molekulen en probeer dan de energie af te tappen. Mij is het wel gelukt! De kosten waren wat denkwerk. Ik heb het weg gegeven aan een universiteit.

Ik wil wel met je mee kijken en luisteren, maar je bent vergeten een link te plaatsen.

Gassen, zoals bijvoorbeeld de atmosfeer waarin wij leven, zijn bijna overal te vinden! Je zal toch wel minstens het niveau VWO natuurkunde, scheikunde, biologie en wiskunde nodig hebben om er wat mee te kunnen doen.

Wat dat niveau betreft dat zit wel goed, ik lees tenslotte al een poosje mee hier op grenswetenschap. Maar ik vroeg eigenlijk om wat internetlinks naar websites of joetoebfilmpjes (niet al te lang graag) waarin je duidelijk maakt wat je bedoelt.


Wil je soms ook nog de patenten hebben?
Op 15-03-2012 0:55:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Bert(AWRvB):
psixty4:
Bert(AWRvB):
psixty4:
Bert(AWRvB):
De USA heeft een apparaat dat luistert naar het geluid van de zee en filtert daar niet random geluid uit waardoor op grote afstand (duik)boten zijn te zien. Luister en kijk eerst eens naar de atomen en molekulen en probeer dan de energie af te tappen. Mij is het wel gelukt! De kosten waren wat denkwerk. Ik heb het weg gegeven aan een universiteit.

Ik wil wel met je mee kijken en luisteren, maar je bent vergeten een link te plaatsen.

Gassen, zoals bijvoorbeeld de atmosfeer waarin wij leven, zijn bijna overal te vinden! Je zal toch wel minstens het niveau VWO natuurkunde, scheikunde, biologie en wiskunde nodig hebben om er wat mee te kunnen doen.

Wat dat niveau betreft dat zit wel goed, ik lees tenslotte al een poosje mee hier op grenswetenschap. Maar ik vroeg eigenlijk om wat internetlinks naar websites of joetoebfilmpjes (niet al te lang graag) waarin je duidelijk maakt wat je bedoelt.


Wil je soms ook nog de patenten hebben?

Bespeur ik hier een gevalletje 'ik heb kennis maar die deel ik lekker niet'?
Na-nana-na-na.
Tjongejonge.
Is it electrickery?
Op 15-03-2012 1:01:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bert(AWRvB):
Emie:

Bespeur ik hier een gevalletje 'ik heb kennis maar die deel ik lekker niet'?
Na-nana-na-na.
Tjongejonge.


Ik heb geen zeggenschap meer over het apparaat!

Dit kan ik wel kwijt:

Het apparaatje onttrekt energie aan de omgeving! Op het moment dat het appraatje in elkaar is gezet dan begint het te werken. Met een speciaal hulpmiddel kan het worden stilgezet maar dat is niet altijd nodig. Het apparaatje bestaat uit twee delen; het deel wat de aandrijfkracht levert en het deel waar een stroomgeneratortje in zit. Het apparaatje stopt er pas mee als het van ellende uit elkaar valt en het enigste wat zo nu en dan vervangen zal moeten en kan worden is het stroomgeneratortje als het niet meer werrkt. Het apparaatje werkt bij temperaturen van min 100 tot zo'n 200
graden Celsius en kan gebruikt worden vanaf de zeebodem tot hoog in de lucht, in satelieten en op Mars. Het apparaatje kan als het met speciaal materiaal wordt gemaakt bijvoorbeeld ook worden gebruikt op Venus in modules omdat het apparaatje de omgeving koelt.
Op 15-03-2012 1:17:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Bert(AWRvB):
Emie:

Bespeur ik hier een gevalletje 'ik heb kennis maar die deel ik lekker niet'?
Na-nana-na-na.
Tjongejonge.


Ik heb geen zeggenschap meer over het apparaat!

Dit kan ik wel kwijt:

Het apparaatje onttrekt energie aan de omgeving! Op het moment dat het appraatje in elkaar is gezet dan begint het te werken. Met een speciaal hulpmiddel kan het worden stilgezet maar dat is niet altijd nodig. Het apparaatje bestaat uit twee delen; het deel wat de aandrijfkracht levert en het deel waar een stroomgeneratortje in zit. Het apparaatje stopt er pas mee als het van ellende uit elkaar valt en het enigste wat zo nu en dan vervangen zal moeten en kan worden is het stroomgeneratortje als het niet meer werrkt. Het apparaatje werkt bij temperaturen van min 100 tot zo'n 200
graden Celsius en kan gebruikt worden vanaf de zeebodem tot hoog in de lucht, in satelieten en op Mars. Het apparaatje kan als het met speciaal materiaal wordt gemaakt bijvoorbeeld ook worden gebruikt op Venus in modules omdat het apparaatje de omgeving koelt.

Je zou de politiek in kunnen gaan; je praat veel maar je zegt niets.
It's all a figment of imagination!
Op 15-03-2012 1:21:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Bert(AWRvB):
psixty4:
Bert(AWRvB):
psixty4:
Bert(AWRvB):
De USA heeft een apparaat dat luistert naar het geluid van de zee en filtert daar niet random geluid uit waardoor op grote afstand (duik)boten zijn te zien. Luister en kijk eerst eens naar de atomen en molekulen en probeer dan de energie af te tappen. Mij is het wel gelukt! De kosten waren wat denkwerk. Ik heb het weg gegeven aan een universiteit.

Ik wil wel met je mee kijken en luisteren, maar je bent vergeten een link te plaatsen.

Gassen, zoals bijvoorbeeld de atmosfeer waarin wij leven, zijn bijna overal te vinden! Je zal toch wel minstens het niveau VWO natuurkunde, scheikunde, biologie en wiskunde nodig hebben om er wat mee te kunnen doen.

Wat dat niveau betreft dat zit wel goed, ik lees tenslotte al een poosje mee hier op grenswetenschap. Maar ik vroeg eigenlijk om wat internetlinks naar websites of joetoebfilmpjes (niet al te lang graag) waarin je duidelijk maakt wat je bedoelt.


Wil je soms ook nog de patenten hebben?

Liggen die in een kluis van een rijke olie-sjeik? Om strikt geheim gehouden te worden wegens financiëel/economisch.politiek te wereldschokkend? Bij al die andere plannen van werkende vrije-of gratis-energie-uitvindingen?

Blijkbaar ligt het probleem "dat het gewone volk er niks van mag weten" en "dat de aarde naar de verdoemenis gaat als we fossiele brandstoffen blijven gebruiken met alle gevolgen vandien" niet bij die sjeik, maar wel bij al diegenen die hun patent aan hem verkochten.
Mijn gedacht....

En trouwens, als het apparaat de omgeving koelt, is er dan geen ander apparaat nodig voor de verwarming? En gebruikt dat dan weer geen energie? Op Venus tot daar aan toe, maar als ik mijn 'gratis electriciteit' opwek met een ding dat zorgt dat mijn buren in de kou komen te zitten zal het niet lang duren vrees ik.
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 15-03-2012 9:08:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband:
Bert(AWRvB):
De USA heeft een apparaat dat luistert naar het geluid van de zee en filtert daar niet random geluid uit waardoor op grote afstand (duik)boten zijn te zien. Luister en kijk eerst eens naar de atomen en molekulen en probeer dan de energie af te tappen. Mij is het wel gelukt! De kosten waren wat denkwerk. Ik heb het weg gegeven aan een universiteit.


Ik geloof geen ene moeah' van dit verhaaltje. Welke universiteit? En waarom zo interessant doen en compleet op de oppervlakte blijvend?
ech?
Op 15-03-2012 9:15:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Grensvlak: Vóórdat je in dit soort avonturen stapt eerst een goede natuurkunde opleiding volgen. Er bestaat geen 'vrije energie'. Je kunt hooguit de ene vorm van energie in de andere omzetten. De efficiëntie van dat omzettingsproces bepaalt het economische succes ervan - it's that simple. De regels zijn voor iedereen hetzelfde dus laat je niet misleiden door wannabees die pretenderen de heilige graal van energieomzetting gevonden te hebben!
Op 15-03-2012 9:56:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Grensvlak:
Vóórdat je in dit soort avonturen stapt eerst een goede natuurkunde opleiding volgen. Er bestaat geen 'vrije energie'. Je kunt hooguit de ene vorm van energie in de andere omzetten. De efficiëntie van dat omzettingsproces bepaalt het economische succes ervan - it's that simple. De regels zijn voor iedereen hetzelfde dus laat je niet misleiden door wannabees die pretenderen de heilige graal van energieomzetting gevonden te hebben!

Ach, het is zo eens wat anders dan zoeken hoe je van lood goud kan maken (en ervan overtuigd zijn dat dat kan). Dàt waren nog eens tijden .
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 15-03-2012 9:58:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bert(AWRvB):
Plakband:
Bert(AWRvB):
De USA heeft een apparaat dat luistert naar het geluid van de zee en filtert daar niet random geluid uit waardoor op grote afstand (duik)boten zijn te zien. Luister en kijk eerst eens naar de atomen en molekulen en probeer dan de energie af te tappen. Mij is het wel gelukt! De kosten waren wat denkwerk. Ik heb het weg gegeven aan een universiteit.


Ik geloof geen ene moeah' van dit verhaaltje. Welke universiteit? En waarom zo interessant doen en compleet op de oppervlakte blijvend?


Het gaat over alternatieve energiebronnen en niet over de poppetjes!

Ik heb het weggegeven aan een universiteit en daarom heb ik er niets meer over te zeggen. Maar er zijn nog meer van dat soort technieken. Er is dus werk zat op dat gebied.
Op 15-03-2012 10:00:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bert(AWRvB):
Grensvlak:
Vóórdat je in dit soort avonturen stapt eerst een goede natuurkunde opleiding volgen. Er bestaat geen 'vrije energie'. Je kunt hooguit de ene vorm van energie in de andere omzetten. De efficiëntie van dat omzettingsproces bepaalt het economische succes ervan - it's that simple. De regels zijn voor iedereen hetzelfde dus laat je niet misleiden door wannabees die pretenderen de heilige graal van energieomzetting gevonden te hebben!


Blijkbaar heb jij of geen goede opleiding natuurkunde gevolgd of je hebt moeite met mensen die wel iets kunnen.

Om over de naam 'vrije energie' te vallen getuigt wel van kinderachtigheid.

Het apparaatje is ontwikkeld met behulp van reverse engineering van buitenaardse technieken.

Een VWO leraar natuurkunde van mij maakte een keer de opmerking dat zo'n apparaatje te maken moest zijn en hij kreeg gelijk. Ik hoop dat hij nog leeft en dat hij het te horen krijgt. Ik ben op zoek naar die man of naar zijn familie en die krijgen wel te horen wat ik aan de universiteit heb uitgelegd. Het is 100% natuurkunde.
Op 15-03-2012 10:17:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
NewDayNL:
psixty4:
Wat dat niveau betreft dat zit wel goed, ik lees tenslotte al een poosje mee hier op grenswetenschap. Maar ik vroeg eigenlijk om wat internetlinks naar websites of joetoebfilmpjes (niet al te lang graag) waarin je duidelijk maakt wat je bedoelt.

Dit is toch wel erg grappig
Het was altijd groter dan we dachten dat het was
Op 15-03-2012 10:20:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Grensvlak:
Bert(AWRvB):


Blijkbaar heb jij of geen goede opleiding natuurkunde gevolgd of je hebt moeite met mensen die wel iets kunnen.“Het hele project heeft me qua onbetaalde uren, donaties en andere middelen ongeveer 4 ton gekost…”
“Elke keer weer groeien de bomen tot in de hemel en zijn de bergen van goud, maar als puntje bij paaltje komt, moeten de bomen nog gezaaid worden en zijn de bergen molshopen.”

Ik zou zeggen, leer hiervan…

Er is een groot verschil in waarde tussen kennis die gedurende honderden jaren experimenteren en elkaar corrigeren tot stand is gekomen en kennis die bij elkaar wordt gefantaseerd zonder enige onderbouwing. Helaas zien veel mensen het verschil niet en worden zo bij de neus genomen.

Aan jou de keuze op welk soort kennis je jouw besluiten wilt baseren.

(En wees gerust, ik ben zelf natuurkundige en opgeleid aan een goede Nederlandse universiteit).
Op 15-03-2012 13:28:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bert(AWRvB):
Grensvlak:
Bert(AWRvB):


Blijkbaar heb jij of geen goede opleiding natuurkunde gevolgd of je hebt moeite met mensen die wel iets kunnen.“Het hele project heeft me qua onbetaalde uren, donaties en andere middelen ongeveer 4 ton gekost…”
“Elke keer weer groeien de bomen tot in de hemel en zijn de bergen van goud, maar als puntje bij paaltje komt, moeten de bomen nog gezaaid worden en zijn de bergen molshopen.”

Ik zou zeggen, leer hiervan…

Er is een groot verschil in waarde tussen kennis die gedurende honderden jaren experimenteren en elkaar corrigeren tot stand is gekomen en kennis die bij elkaar wordt gefantaseerd zonder enige onderbouwing. Helaas zien veel mensen het verschil niet en worden zo bij de neus genomen.

Aan jou de keuze op welk soort kennis je jouw besluiten wilt baseren.

(En wees gerust, ik ben zelf natuurkundige en opgeleid aan een goede Nederlandse universiteit).


Ik zie niets anders dan gezeur van anderen waarbij gehoopt wordt dat ik vertel hoe het werkt! Gewoon afwachten of hopen dat je zelf het ziet want er zijn veel meer manieren om energie uit de omgeving te halen. Ik heb zelfs al verteld waar naar te kijken als voorbeeld.
Op 15-03-2012 14:13:21 | Kudos: -2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Bert(AWRvB):

Ik zie niets anders dan gezeur van anderen waarbij gehoopt wordt dat ik vertel hoe het werkt! Gewoon afwachten of hopen dat je zelf het ziet want er zijn veel meer manieren om energie uit de omgeving te halen. Ik heb zelfs al verteld waar naar te kijken als voorbeeld.

Ik zie niet anders dan loze beloftes en wazig geleuter, waarbij je 'en passant' nog eens anderen impliciet te kennen geeft dat ze te dom zijn, in ieder geval dommer dan jij bent en zeker niet zo goed opgeleid, quod non!
Op 15-03-2012 15:20:13 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Socrates:
Bert(AWRvB):

Ik zie niets anders dan gezeur van anderen waarbij gehoopt wordt dat ik vertel hoe het werkt! Gewoon afwachten of hopen dat je zelf het ziet want er zijn veel meer manieren om energie uit de omgeving te halen. Ik heb zelfs al verteld waar naar te kijken als voorbeeld.

Ik zie niet anders dan loze beloftes en wazig geleuter, waarbij je 'en passant' nog eens anderen impliciet te kennen geeft dat ze te dom zijn, in ieder geval dommer dan jij bent en zeker niet zo goed opgeleid, quod non!

Mee eens. Weet je wat pas echt dom is? Statements maken en het dan niet willen onderbouwen onder het mom van 'ik heb m'n kennis weggegeven'
It's all a figment of imagination!
Op 15-03-2012 23:20:01 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bert(AWRvB):
psixty4:
Socrates:
Bert(AWRvB):

Ik zie niets anders dan gezeur van anderen waarbij gehoopt wordt dat ik vertel hoe het werkt! Gewoon afwachten of hopen dat je zelf het ziet want er zijn veel meer manieren om energie uit de omgeving te halen. Ik heb zelfs al verteld waar naar te kijken als voorbeeld.

Ik zie niet anders dan loze beloftes en wazig geleuter, waarbij je 'en passant' nog eens anderen impliciet te kennen geeft dat ze te dom zijn, in ieder geval dommer dan jij bent en zeker niet zo goed opgeleid, quod non!

Mee eens. Weet je wat pas echt dom is? Statements maken en het dan niet willen onderbouwen onder het mom van 'ik heb m'n kennis weggegeven'

Dit gezeur doet mij niets!
Ik dacht toevallig aan een zeewater energiecentrale in Noorwegen waar aan de kust een lange betonnen trechtervormige sleuf is geplaatst waar het zeewater door de stroming langs de kust in stroomt en door die energie van de instroming en de energie van de golfslag op zee wordt het water omhoog gestuwd en vliegt over de rand een bassin in dat gaat naar een turbine. Mijn systeem lijkt daar op maar is het absoluut niet.
Op 16-03-2012 1:40:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
G: Poeh...ik lees al een tijdje mee op deze site maar het valt me wel op dat sommige mensen wel hardhandig 'de wil' van frequente reageerders wordt opgelegd; voldoe je niet aan de norm 'met feiten' komen of volledige openheid van zaken geven dan hebben een aantal mensen liever niet dat je reageert of uberhaupt iets zegt.

Natuurlijk zijn er altijd mensen die van alles beweren en anderen die dat niet willen aannemen...maar is dat niet per definitie waar grenswetenschap over gaat?

Waarom iemand 'dom' noemen als hij niet meer feiten wil geven of iemand 'beschuldigen' van 'loze beloftes' en 'wazig geleuter' als hij geen complete duidelijkheid kan/wil geven? Of dat nu is uit principe of andere overwegingen... Van sommige mensen had ik toch wat meer constructieve reacties verwacht waarbij men zou vragen om een tipje van de sluier te lichten (of een zetje in de juiste richting te krijgen) ipv iemand gelijk neer te sabelen..

Misschien noemt Robert wel geen naam omdat hij dan een claim aan zijn achterste kan krijgen wegens vals beschuldigen, en misschien zegt Bert wel niet meer omdat hij iets heeft overgedragen en zich houdt aan zijn principes (of afspraken?).

Beide heren hadden ook niks kunnen zeggen natuurlijk.... En dan praten we alleen over, en met, mensen die bewijzen hebben voor alles. Misschien moet de site dan 'wetenschap.nl' worden genoemd..

Sorry, kon het deze keer niet laten. Zal verdwijnen in de 'lezers-coulissen', ik kan namelijk nergens iets van bewijzen behalve dat ik mijn interesse kan aantonen..
Op 16-03-2012 9:17:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
hugo:
G:
Poeh...ik lees al een tijdje mee op deze site maar het valt me wel op dat sommige mensen wel hardhandig 'de wil' van frequente reageerders wordt opgelegd; voldoe je niet aan de norm 'met feiten' komen of volledige openheid van zaken geven dan hebben een aantal mensen liever niet dat je reageert of uberhaupt iets zegt.

Sorry, kon het deze keer niet laten. Zal verdwijnen in de 'lezers-coulissen', ik kan namelijk nergens iets van bewijzen behalve dat ik mijn interesse kan aantonen..


Je moet natuurlijk net wél reageren. Als je dat niet doet, telt je mening niet.

Al decennia zijn er gelijkaardige verhalen over (zo goed als) gratis energie, en ook nog milieuvriendelijk. Ik wil het ook wel een keer zién, en gebruiken.
DansFans: je dance, donc je suis.
Op 16-03-2012 9:40:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
G: Dat wordt dan heel wat uurtjes in het klushok doorbrengen aangezien het nooit gratis zal zijn zolang er geld is
Op 16-03-2012 10:53:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Bert(AWRvB):
psixty4:
Socrates:
Bert(AWRvB):

Ik zie niets anders dan gezeur van anderen waarbij gehoopt wordt dat ik vertel hoe het werkt! Gewoon afwachten of hopen dat je zelf het ziet want er zijn veel meer manieren om energie uit de omgeving te halen. Ik heb zelfs al verteld waar naar te kijken als voorbeeld.

Ik zie niet anders dan loze beloftes en wazig geleuter, waarbij je 'en passant' nog eens anderen impliciet te kennen geeft dat ze te dom zijn, in ieder geval dommer dan jij bent en zeker niet zo goed opgeleid, quod non!

Mee eens. Weet je wat pas echt dom is? Statements maken en het dan niet willen onderbouwen onder het mom van 'ik heb m'n kennis weggegeven'

Dit gezeur doet mij niets!
Ik dacht toevallig aan een zeewater energiecentrale in Noorwegen waar aan de kust een lange betonnen trechtervormige sleuf is geplaatst waar het zeewater door de stroming langs de kust in stroomt en door die energie van de instroming en de energie van de golfslag op zee wordt het water omhoog gestuwd en vliegt over de rand een bassin in dat gaat naar een turbine. Mijn systeem lijkt daar op maar is het absoluut niet.

Wat doe je nou!
Dit is een discussiesite, maar vragen en meningen van anderen doe je af als dom en gezeur.
Je komt met claims die interessant kunnen zijn, maar je onderbouwt niets, vragen daarnaar doe je af met nietszeggende argumenten en nergens op gebaseerde geheimzinnigheid.
Je bestaat het zelfs om op vragen te reageren mat "je wilt zeker de patenten ook hebben?". Daar insinueer je nogal wat.

Als je hier iets interessant wil delen moet je met meer komen. Je kunt niet verwachten dat we uitsluitend op basis van je redelijk wazige verhalen hier collectief dubbel klappen van bewondering over zoveel wijsheid.
Daarvoor is namelijk de gemiddelde grenswetenschapper te intelligent.

Dus kom met iets concreets dat we kunnen bewonderen. Want dit leidt echt nergens toe
Op 16-03-2012 11:54:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
G: Dus als je niks interessants te delen hebt moet je je mond houden. Feiten, harde bewijzen...en anders; 'mondje dicht'.

@Socrates: ik weet het niet hoor...maar volgens mij wordt Bert beschuldigd van 'loze beloftes' en 'wazig geleuter'. Maar hij mag niet zeggen dat het hem niks doet?

'Als je hier iets interessant wil delen moet je met meer komen. Je kunt niet verwachten dat we uitsluitend op basis van je redelijk wazige verhalen hier collectief dubbel klappen van bewondering over zoveel wijsheid.' Hij vraagt niemand om collectief 'dubbel te klappen' toch? Wist overigens niet dat er een 'collectief' is hier...

Misschien heb ik me niet verdiept in de regels omtrent het reageren op een artikel en staat daar wel in beschreven dat er alleen iets gezegd mag worden als je kan voldoen aan verzoeken om harde bewijzen/feiten. En voldoet je reactie niet aan de gestelde criteria bereid je dan voor op het feit dat je even gekielhaald wordt.

Trouwens...als dat al uberhaupt de regels zouden zijn hier dan zou het erg stil worden als ik kijk waar 'discussies' soms op uitlopen.

Op 16-03-2012 12:53:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
G:
Dus als je niks interessants te delen hebt moet je je mond houden. Feiten, harde bewijzen...en anders; 'mondje dicht'.

Wie zegt dat?
Op 16-03-2012 12:56:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
G: 'Ik zie niet anders dan loze beloftes en wazig geleuter, waarbij je 'en passant' nog eens anderen impliciet te kennen geeft dat ze te dom zijn, in ieder geval dommer dan jij bent en zeker niet zo goed opgeleid, quod non!'

'Mee eens. Weet je wat pas echt dom is? Statements maken en het dan niet willen onderbouwen onder het mom van 'ik heb m'n kennis weggegeven' '

'Je komt met claims die interessant kunnen zijn, maar je onderbouwt niets, vragen daarnaar doe je af met nietszeggende argumenten en nergens op gebaseerde geheimzinnigheid.'

Of waren bovenstaande quotes (excuus als ze uit het verband lijken gerukt maar de complete discussies posten wordt ook zo'n 'leesdrama') positief stimulerend bedoelt om meer te vertellen en de interesse/nieuwsgierigheid te voeden? Dan interpreteer ik het verkeerd
Op 16-03-2012 13:07:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
G:
'Ik zie niet anders dan loze beloftes en wazig geleuter, waarbij je 'en passant' nog eens anderen impliciet te kennen geeft dat ze te dom zijn, in ieder geval dommer dan jij bent en zeker niet zo goed opgeleid, quod non!'

'Mee eens. Weet je wat pas echt dom is? Statements maken en het dan niet willen onderbouwen onder het mom van 'ik heb m'n kennis weggegeven' '

'Je komt met claims die interessant kunnen zijn, maar je onderbouwt niets, vragen daarnaar doe je af met nietszeggende argumenten en nergens op gebaseerde geheimzinnigheid.'

Of waren bovenstaande quotes (excuus als ze uit het verband lijken gerukt maar de complete discussies posten wordt ook zo'n 'leesdrama') positief stimulerend bedoelt om meer te vertellen en de interesse/nieuwsgierigheid te voeden? Dan interpreteer ik het verkeerd

Zou dat wellicht kunnen worden opgeroepen door zijn eigen houding?
Op 16-03-2012 13:27:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
G: Wellicht.... maar dan nog wordt iemand vrij rap 'de kop ingedrukt'.

Het kan ook opgeroepen worden doordat sommige reageerders kennelijk een allergische reactie vertonen op mensen die niet zo concreet/feitelijk onderbouwend zijn als dat zij wensen..
Op 16-03-2012 14:58:18 | Kudos: -1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
G:
Poeh...ik lees al een tijdje mee op deze site maar het valt me wel op dat sommige mensen wel hardhandig 'de wil' van frequente reageerders wordt opgelegd; voldoe je niet aan de norm 'met feiten' komen of volledige openheid van zaken geven dan hebben een aantal mensen liever niet dat je reageert of uberhaupt iets zegt.

Daar ben ik geen fan van.
Iedereen heeft een mening. En elke mening telt.
Of veel vaste klanten het er nou mee eens zijn of niet.

En dan maakt het mij niet uit of iemand nou 10 of 10.000 reacties heeft geplaatst.
Discussiëren doe je door het vergelijken van meningen, niet door het opdringen van elkaars mening.
Overtuigen van je gelijk kan altijd, maar dan moet je wel met dingen komen die hout snijden.
Cannot kill the Battery!!!
Op 16-03-2012 15:27:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
G:
Wellicht.... maar dan nog wordt iemand vrij rap 'de kop ingedrukt'.

Het kan ook opgeroepen worden doordat sommige reageerders kennelijk een allergische reactie vertonen op mensen die niet zo concreet/feitelijk onderbouwend zijn als dat zij wensen..

Voor de anderen kan ik niet spreken, maar als ik iets claim moet ik het kunnen onderbouwen ook.
Als iemand hier iets stelt en dan vervolgens roept: 'Geloof me nou maar dat het zo is!', dan ben ik er gauw klaar mee.
Cannot kill the Battery!!!
Op 16-03-2012 15:28:52 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Marsepars:
G:
Wellicht.... maar dan nog wordt iemand vrij rap 'de kop ingedrukt'.

Het kan ook opgeroepen worden doordat sommige reageerders kennelijk een allergische reactie vertonen op mensen die niet zo concreet/feitelijk onderbouwend zijn als dat zij wensen..

Voor de anderen kan ik niet spreken, maar als ik iets claim moet ik het kunnen onderbouwen ook.
Als iemand hier iets stelt en dan vervolgens roept: 'Geloof me nou maar dat het zo is!', dan ben ik er gauw klaar mee.

Ben oprecht verheugd dat je niet voor mij wilt spreken, echter in dit geval had ik het niet erg gevonden. Ben het namelijk 100% met je eens.
Op 16-03-2012 16:09:28 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
Bert(AWRvB):
psixty4:
Socrates:
Bert(AWRvB):

Ik zie niets anders dan gezeur van anderen waarbij gehoopt wordt dat ik vertel hoe het werkt! Gewoon afwachten of hopen dat je zelf het ziet want er zijn veel meer manieren om energie uit de omgeving te halen. Ik heb zelfs al verteld waar naar te kijken als voorbeeld.

Ik zie niet anders dan loze beloftes en wazig geleuter, waarbij je 'en passant' nog eens anderen impliciet te kennen geeft dat ze te dom zijn, in ieder geval dommer dan jij bent en zeker niet zo goed opgeleid, quod non!

Mee eens. Weet je wat pas echt dom is? Statements maken en het dan niet willen onderbouwen onder het mom van 'ik heb m'n kennis weggegeven'

Dit gezeur doet mij niets!
Ik dacht toevallig aan een zeewater energiecentrale in Noorwegen waar aan de kust een lange betonnen trechtervormige sleuf is geplaatst waar het zeewater door de stroming langs de kust in stroomt en door die energie van de instroming en de energie van de golfslag op zee wordt het water omhoog gestuwd en vliegt over de rand een bassin in dat gaat naar een turbine. Mijn systeem lijkt daar op maar is het absoluut niet.

Gezeur?
Volgens mij was het gewoon kritiek en vragen naar onderbouwing van jouw uitspraken.
Da's heel wat anders.
Cannot kill the Battery!!!
Op 16-03-2012 16:44:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Veteo: Het is toch simpel:
1. Je stelt iets. => Men vraagt om bewijzen, toelichting ed.
2. Je vertelt iets => Men vraagt hooguit om meer details.
3. Je vraagt je iets af => Men zal proberen antwoorden te geven.

Dus als je geen nadere info hebt, kan of wil geven. => Zet een ? achter je verhaal. Dat voorkomt veel geharrewar.
You don't know what you've got until it's gone...
Op 16-03-2012 19:29:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter:
G:
Poeh...ik lees al een tijdje mee op deze site maar het valt me wel op dat sommige mensen wel hardhandig 'de wil' van frequente reageerders wordt opgelegd; voldoe je niet aan de norm 'met feiten' komen of volledige openheid van zaken geven dan hebben een aantal mensen liever niet dat je reageert of uberhaupt iets zegt.

Ja en nee.
Ik bespeur een antipathie jegens de 'vaste club' die hier altijd een mening ut.
Aan de ene kant klopt het dat die vaste club altijd en overal een mening over denkt te moeten hebben. En dat dat door nieuwe reageerders als vijandig en afwijzend wordt opgevat.
Aan de andere kant hebben deze vaste reageerders ook een plaats 'veroverd' door te reageren op een manier die het op GW goed doet. En in mijn ogen betekent dat dat je je mening moet geven en deze moet toelichten. En dan het liefst met achtergrondinformatie.

Het komt erop neer dat mensen die iets interessants te melden hebben hier de grote vrijheid hebben om er een blog over te schrijven, maar dat dat wel betekent dat er kritische opmerkingen over kunnen komen. En die kritiek wordt als onaaangenaam opgevat als uit die kritiek blijkt dat men het niet met je eens is. En als je daar niet tegen kunt, moet je je mond houden. En als je dan ook nog eens beweert dat je geen informatie kunt of mag prijsgeven, dan moet je niet raar opkijken als men jouw verhaal afdoet als interessantdoenerij.
No shit, Sherlock
Op 16-03-2012 19:32:15 | Kudos: 4 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
Veteo:
Het is toch simpel:
1. Je stelt iets. => Men vraagt om bewijzen, toelichting ed.
2. Je vertelt iets => Men vraagt hooguit om meer details.
3. Je vraagt je iets af => Men zal proberen antwoorden te geven.

Dus als je geen nadere info hebt, kan of wil geven. => Zet een ? achter je verhaal. Dat voorkomt veel geharrewar.

Simpel en logisch.
Zo makkelijk kan het soms zijn.

Cannot kill the Battery!!!
Op 16-03-2012 19:37:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter:
Marsepars:
Veteo:
Het is toch simpel:
1. Je stelt iets. => Men vraagt om bewijzen, toelichting ed.
2. Je vertelt iets => Men vraagt hooguit om meer details.
3. Je vraagt je iets af => Men zal proberen antwoorden te geven.

Dus als je geen nadere info hebt, kan of wil geven. => Zet een ? achter je verhaal. Dat voorkomt veel geharrewar.

Simpel en logisch.
Zo makkelijk kan het soms zijn.


Inderdaad. Ik vraag me af waarom ik er zoveel tekst aan denk te moeten wijden in mijn reactie hierboven
No shit, Sherlock
Op 16-03-2012 19:41:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
Pieter:
Marsepars:
Veteo:
Het is toch simpel:
1. Je stelt iets. => Men vraagt om bewijzen, toelichting ed.
2. Je vertelt iets => Men vraagt hooguit om meer details.
3. Je vraagt je iets af => Men zal proberen antwoorden te geven.

Dus als je geen nadere info hebt, kan of wil geven. => Zet een ? achter je verhaal. Dat voorkomt veel geharrewar.

Simpel en logisch.
Zo makkelijk kan het soms zijn.


Inderdaad. Ik vraag me af waarom ik er zoveel tekst aan denk te moeten wijden in mijn reactie hierboven

Maakt niet uit.
Was wel een helder verhaal.
Vind ik, dan.

En waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan?
Cannot kill the Battery!!!
Op 16-03-2012 20:04:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates: Dan toch maar even een belangrijk beginsel in de juridische wereld (kan het weer niet laten ).
Diegene die stelt heeft de bewijslast.
Je kan dus beweren wat je wil, maar als je het niet met feiten kunt onderbouwen, worden je beweringen als niet valide aangemerkt, en wordt met je beweringen geen rekening gehouden in het oordeel van de rechter.
Die situatie doet zich hier nu voor, en sommigen hier voelen dat juridisch beginsel haarscherp aan! Ik ben trots op jullie!
(bericht gewijzigd op 3/16/2012 8:17:06 PM)
Op 16-03-2012 20:16:49 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bert(AWRvB): Ik bedoel dat het wel mogelijk is om energie uit de omgeving te halen en om te zetten in elektriciteit. Er is een apparaatje op de markt wat zo'n 200 Euro kost en door dat systeem iets te veranderen onttrekt het energie uit de omgeving en levert het elektriciteit. BINAS technologie. Iedereen die dat apparaatje ziet en de voorstellen tot verandering ziet om dat nieuwe systeem te krijgen zal onmiddelijk zien/begrijpen dat het werkt. Er zijn duizenden varianten mogelijk (al naar gelang waar het voor gebruikt gaat worden). Daarom zeg ik er verder niets over.

Bij UFOwijzer (?) en Skepsis zag ik iets over een magneetmotor die rond draait zonder dat er energie wordt ingevoerd. Ik vermoed dat ik zo'n systeem ook aan de gang krijg door gebruik te maken van de natuurlijke eigenschappen van magnetisme in combinatie met de natuurlijke eigenschappen van de gebruikte metalen en het kan zijn dat een klap met een hamer nodig is om het in gang te zetten. Ik heb een aantal jaren zitten spelen met een grote hoeveelheid magneetjes en daarbij is me wat opgevallen. Ik ben er dus mee bezig.
Op 16-03-2012 22:40:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Bert(AWRvB):
Ik bedoel dat het wel mogelijk is om energie uit de omgeving te halen en om te zetten in elektriciteit.


Een verlengdraad stiekum in het stopkontakt van het tuinhuis van de buren?

Bert(AWRvB):
.... Ik vermoed dat ik zo'n systeem ook aan de gang krijg door gebruik te maken van de natuurlijke eigenschappen van magnetisme in combinatie met de natuurlijke eigenschappen van de gebruikte metalen en het kan zijn dat een klap met een hamer nodig is om het in gang te zetten. Ik heb een aantal jaren zitten spelen met een grote hoeveelheid magneetjes en daarbij is me wat opgevallen. Ik ben er dus mee bezig.


Zonder supergeleiding (en de energie die het kost om die te bereiken en te behouden) kom je er nooit. Denk ik.
En dan nog denk ik dat de energie van de klap met de hamer de enige energie is die je terugkrijgt.

Maar speelt u zeker verder, hopelijk zien we snel écht bruikbaar en onbetwistbaar resultaat!

De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 16-03-2012 22:59:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Bert(AWRvB):
Ik bedoel dat het wel mogelijk is om energie uit de omgeving te halen en om te zetten in elektriciteit. Er is een apparaatje op de markt wat zo'n 200 Euro kost en door dat systeem iets te veranderen onttrekt het energie uit de omgeving en levert het elektriciteit. BINAS technologie. Iedereen die dat apparaatje ziet en de voorstellen tot verandering ziet om dat nieuwe systeem te krijgen zal onmiddelijk zien/begrijpen dat het werkt. Er zijn duizenden varianten mogelijk (al naar gelang waar het voor gebruikt gaat worden).

Daarom zeg ik er verder niets over.

Hoeft voor mij ook niet, ik ben het onderwerp ook n beetje zat. Maar zou je dan alsjeblieft nog wel één keer een afbeelding willen plaatsen zodat ik weet waar het over ging.

Bert(AWRvB):
Bij UFOwijzer (?) en Skepsis zag ik iets over een magneetmotor die rond draait zonder dat er energie wordt ingevoerd. Ik vermoed dat ik zo'n systeem ook aan de gang krijg door gebruik te maken van de natuurlijke eigenschappen van magnetisme in combinatie met de natuurlijke eigenschappen van de gebruikte metalen en het kan zijn dat een klap met een hamer nodig is om het in gang te zetten. Ik heb een aantal jaren zitten spelen met een grote hoeveelheid magneetjes en daarbij is me wat opgevallen.

Ik ben er dus mee bezig.

Das mooi, ik hoop dat het gaat lukken. Ik hoop dat je je kennis daarover met ons wilt delen ipv weg te geven aan een universiteit waarvan je de naam niet wilt noemen.
It's all a figment of imagination!
Op 16-03-2012 23:04:03 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Jan.v.B: Robert, ik ben onder de indruk van je verhaal. Jammer dat ik moet lezen dat je het Geet project tijdelijk heb moeten stoppen. Ik hoop dat de opgedane kennis niet verloren gaat. Toen Bell de telefoon uitvond was er nog geen mobieltje. Het zijn kleine stapjes die gezet zijn. Investeerders verwachten grote stappen. Als uitvinder/visionair kan je hier niet altijd aan voldoen. Zeer zeker niet op dit vlak.
In Zweden ben ik een project gestart om innovatieve zelfstandige bijelkaar te brengen www.Scienceporthagfors.com Geen personeel, geen hoge kosten zodat we het allemaal lang kunnen volhouden. Een member tipte mij over jou, wellicht iets voor de toekomst.
Op 17-03-2012 12:13:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates: Vrije energie


Op 17-03-2012 14:23:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
K.Zwellever: Kortom,na 75 reacties zijn we nog net zo ver als bij het begin;nog steeds niemand die ook maar iets wat in de verste verte lijkt op een werkend apparaat kan tonen .
Succes aan de volhouders,ik hoor het wel als er eindelijk iets werkends getoond kan worden.
Op 17-03-2012 14:56:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Dicit:
Bert(AWRvB):
Het apparaatje is ontwikkeld met behulp van reverse engineering van buitenaardse technieken.

Interessant. Kan je hier iets meer over vertellen?
Nooit te oud om nog meer te leren.
Op 17-03-2012 16:17:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
Dicit:
Bert(AWRvB):
Het apparaatje is ontwikkeld met behulp van reverse engineering van buitenaardse technieken.

Interessant. Kan je hier iets meer over vertellen?

Ben ik ook benieuwd naar.
Cannot kill the Battery!!!
Op 17-03-2012 21:36:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bert(AWRvB):
Marsepars:
Dicit:
Bert(AWRvB):
Het apparaatje is ontwikkeld met behulp van reverse engineering van buitenaardse technieken.

Interessant. Kan je hier iets meer over vertellen?

Ben ik ook benieuwd naar.


Er gaat wat opvallen bij artikelen over buitenaards leven. De bewoners van de Pleiaden (vrienden van Billy Meier), een buitenaardse kennis van Clifford Stone (USA Army) en de NASA spreken allemaal over sneller dan 300.000 km/sec en dan met namen over een snelheid van een lichtjaar per minuut. Die snelheid is blijkbaar constant! Een constante snelheid duidt op passief verplaatsen! Verder komen er steeds dezelfde verklaringen van getuigen gezien tijdens waarnemingen van UFO's. En daar staat in ieder geval niet iets bij wat je wijzer maakt over het apparaatje dat uit de omgeving energie weghaalt!

Hier is mijn artikel en haal daar zelf de wetenschappelijke waarden en of stellingen maar uit! TU Delft perikelen en waarom UFO's 'duikboten' zijn! (Is het niet vreemd dat mijn reactie niet gewist is bij de TU Delft?)
http://www.nujij.nl/wetenschap/algemeen/tu-delft-perikelen-en-waarom-ufo-s-duikboten.16084185.lynkx

De reactie van A. W. Reijersen van Buuren, 17-03-2012 02:15
http://wetenschap.infonu.nl/onderzoek/88340-buitenaards-leven.html

Clark C. McLelland (NASA) In SUPPORT of MY FRIEND, Courageous, US NASA ASTRONAUT, Edgar Mitchell, Apollo 14.

8 to 9 Foot Tall ET Observed Inside Space Shuttle Payload Bay

http://www.stargate-chronicles.com/site/et-observed-inside-space-shuttle-payload-bay/

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_firesky15.htm
http://clarkcmcclelland.wordpress.com/career/

http://www.exopoliticsinstitute.org/Clark-McCelland.htm

(ET = Buitenaards wezen)
Op 17-03-2012 23:17:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : Ik weet niet zo goed wat ik hier nou van moet denken. ( http://www.stargate-chronicles.com/site/et-observed-inside-space-shuttle-payload-bay/ )
Ook geen zin (al laat) om op onderzoek uit te gaan. Iedereen kan dit geschreven hebben.
Is it electrickery?
Op 17-03-2012 23:33:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Emie :
Ik weet niet zo goed wat ik hier nou van moet denken. ( http://www.stargate-chronicles.com/site/et-observed-inside-space-shuttle-payload-bay/ )
Ook geen zin (al laat) om op onderzoek uit te gaan. Iedereen kan dit geschreven hebben.


There has been alot of talk about a Clark C. McClelland, allegedly a former ScO backing up stories of ETs in space.

Why is it if you google his name it only comes up on UFO websites, or postings in forums where the topic of the post was UFOs??
There are no mentions of him on NASAs site, no mention of things hes done at NASA. You google any other astronauts name and you get hits back of particular missions they were on, things they did at NASA, etc.. not this guy. He isnt even mentioned ever in the astronaut section of NASA.gov and I couldnt find any listing for him on previous shuttle crews.
You can go to NASAs site and look at the crews of previous shuttle missions. guess who isnt there
Therefore I submit that Clark C. McClelland is not even really a astronaut, but a fraud
Bron: http://www.abovetopsecret.com/forum/thread405710/pg1
Dus wie het weet mag het zeggen!
Op 17-03-2012 23:45:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : Dank, Socrates. Ik was ondanks het tijdstip begonnen met zoeken, maar het is gewoon te veel.
Ik wil het allemaal graag geloven, maar het blijft (wederom) bij beweringen, getuigenverslagen, 'ex-Nasamedewerkers', gepensioneerde astronauten etc. etc. die van alles beweren zonder (of ik moet eroverheen kijken) ook maar 1 spatje aan solid evidence.
Is it electrickery?
Op 17-03-2012 23:51:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Emie :
Dank, Socrates. Ik was ondanks het tijdstip begonnen met zoeken, maar het is gewoon te veel.
Ik wil het allemaal graag geloven, maar het blijft (wederom) bij beweringen, getuigenverslagen, 'ex-Nasamedewerkers', gepensioneerde astronauten etc. etc. die van alles beweren zonder (of ik moet eroverheen kijken) ook maar 1 spatje aan solid evidence.

Op 17-03-2012 23:59:06 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Bert(AWRvB):

Hier is mijn artikel en haal daar zelf de wetenschappelijke waarden en of stellingen maar uit! TU Delft perikelen en waarom UFO's 'duikboten' zijn! (Is het niet vreemd dat mijn reactie niet gewist is bij de TU Delft?)
http://www.nujij.nl/wetenschap/algemeen/tu-delft-perikelen-en-waarom-ufo-s-duikboten.16084185.lynkxDus het feit dat je reactie daar niet gewist is is 'bewijs'?
Meestal is het andersom en stelt men dat iets wel echt moét zijn als een dergelijke reactie net wordt verwijderd.

Zo is het 'altijd prijs' natuurlijk.

En ze zullen het waarschijnlijk gewoon laten staan opdat de lezer zich een vollediger beeld kan vormen van jouw "ideëen" over deze dingen, en daar zijn conclusies uit kan trekken.

"I believe certainly that" schrijf je ergens.
But me do that certainly not !

Heel het artikel is gewoon een samenraapsel van alle zgn 'bewijs' en de 'geheimen' die we al zo dikwijls de revue zagen passeren: graancirkels, Billy Meier, basis op de maan, Roswell-autopsy. Noem maar op.
En niks overtuigends, dus.

Het is niet omdat iets geschreven staat dat het waar is. Het is de lezer die het waar maakt, als hij/zij ervoor kiest het te geloven. Maar dan is het slechts waar voor hem/haar.

It's all in your brain.

En wie dat controleert weten we allemaal, toch?
(Je gelooft toch in chemtrails, hoop ik, anders: dringend erbij pakken, je weet niet wat je mist).

En euh, oude ex-astronauten kunnen ook dement worden of een schroefje los hebben, het zijn ook maar mensen (ik wou haast zeggen "zoals u en ik", maar daar kunnen we niet zeker van zijn, wel?).

De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 18-03-2012 0:35:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
kitcar:
Bert(AWRvB):
Bij UFOwijzer (?) en Skepsis zag ik iets over een magneetmotor die rond draait zonder dat er energie wordt ingevoerd. Ik vermoed dat ik zo'n systeem ook aan de gang krijg door gebruik te maken van de natuurlijke eigenschappen van magnetisme in combinatie met de natuurlijke eigenschappen van de gebruikte metalen en het kan zijn dat een klap met een hamer nodig is om het in gang te zetten.

Bestudeer de permanent magneetmotor en patenten van Muammar Yildiz

http://www.modvid.com/play/Energy__Unsorted/Muammer_Yildiz_Free_Energy_Device_Revealed

Lees verder Eric dollard, Steinmetz
Kost je een paar jaar als je geen basiskennis hebt maar dan kan je wat.
Op 18-03-2012 0:39:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bert(AWRvB):
Socrates:
Emie :
Dank, Socrates. Ik was ondanks het tijdstip begonnen met zoeken, maar het is gewoon te veel.
Ik wil het allemaal graag geloven, maar het blijft (wederom) bij beweringen, getuigenverslagen, 'ex-Nasamedewerkers', gepensioneerde astronauten etc. etc. die van alles beweren zonder (of ik moet eroverheen kijken) ook maar 1 spatje aan solid evidence.Clark C. McClelland was diegene van wie Clark C. McClelland zei dat Clark C. McClelland was.

http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/MusgraveNASA.htm

http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=2162
Op 18-03-2012 0:46:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bert(AWRvB):
Luk:
Bert(AWRvB):

Hier is mijn artikel en haal daar zelf de wetenschappelijke waarden en of stellingen maar uit! TU Delft perikelen en waarom UFO's 'duikboten' zijn! (Is het niet vreemd dat mijn reactie niet gewist is bij de TU Delft?)
http://www.nujij.nl/wetenschap/algemeen/tu-delft-perikelen-en-waarom-ufo-s-duikboten.16084185.lynkxDus het feit dat je reactie daar niet gewist is is 'bewijs'?
Meestal is het andersom en stelt men dat iets wel echt moét zijn als een dergelijke reactie net wordt verwijderd.

Zo is het 'altijd prijs' natuurlijk.

En ze zullen het waarschijnlijk gewoon laten staan opdat de lezer zich een vollediger beeld kan vormen van jouw "ideëen" over deze dingen, en daar zijn conclusies uit kan trekken.

"I believe certainly that" schrijf je ergens.
But me do that certainly not !

Heel het artikel is gewoon een samenraapsel van alle zgn 'bewijs' en de 'geheimen' die we al zo dikwijls de revue zagen passeren: graancirkels, Billy Meier, basis op de maan, Roswell-autopsy. Noem maar op.
En niks overtuigends, dus.

Het is niet omdat iets geschreven staat dat het waar is. Het is de lezer die het waar maakt, als hij/zij ervoor kiest het te geloven. Maar dan is het slechts waar voor hem/haar.

It's all in your brain.

En wie dat controleert weten we allemaal, toch?
(Je gelooft toch in chemtrails, hoop ik, anders: dringend erbij pakken, je weet niet wat je mist).

En euh, oude ex-astronauten kunnen ook dement worden of een schroefje los hebben, het zijn ook maar mensen (ik wou haast zeggen "zoals u en ik", maar daar kunnen we niet zeker van zijn, wel?).http://www.stargate-chronicles.com/site/
http://www.stargate-chronicles.com/site/incidents/hyper-drive-ufos/the-polarized-vaccum-onion-drive-propulsion-system/
Op 18-03-2012 0:52:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Luk:

En euh, oude ex-astronauten kunnen ook dement worden of een schroefje los hebben, het zijn ook maar mensen (ik wou haast zeggen "zoals u en ik", maar daar kunnen we niet zeker van zijn, wel?).

De beste man is bij de NASA onbekend volgens een link die ik hierboven gaf. Maar ook ex-niet-astronauten kunnen ze zien vliegen hoor!
Mijn link is overigens ook niet te verifiëren, maar ze schijnen het uitgezocht te hebben.
En de enige foto die je van de man ziet is in een soort nepuniformpje in een museumstuk ofzo.
Op 18-03-2012 9:59:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Bert(AWRvB):

http://www.stargate-chronicles.com/site/
http://www.stargate-chronicles.com/site/incidents/hyper-drive-ufos/the-polarized-vaccum-onion-drive-propulsion-system/


Die man maakt er gewoon een handeltje van !
En jij neemt al wat die op zijn site staat voor waarheid? Goedgelovig en naïef, denk ik. Ik kan ook een site openen waar ik zeg dat ik 'Nasa onderzoeker' ben. Ik onderzoek Nasa (maar werk er daarom niet )

Maar hier kan je alvast zien hoe serieus die man zijn boodschap neemt: kopen kopen kopen! Allemaal écht. Simpele zielen gezocht die erin trappen.

http://www.stargate-chronicles.com/web/
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 18-03-2012 11:13:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bert(AWRvB):
Luk:
Bert(AWRvB):

http://www.stargate-chronicles.com/site/
http://www.stargate-chronicles.com/site/incidents/hyper-drive-ufos/the-polarized-vaccum-onion-drive-propulsion-system/


Die man maakt er gewoon een handeltje van !
En jij neemt al wat die op zijn site staat voor waarheid? Goedgelovig en naïef, denk ik. Ik kan ook een site openen waar ik zeg dat ik 'Nasa onderzoeker' ben. Ik onderzoek Nasa (maar werk er daarom niet )

Maar hier kan je alvast zien hoe serieus die man zijn boodschap neemt: kopen kopen kopen! Allemaal écht. Simpele zielen gezocht die erin trappen.

http://www.stargate-chronicles.com/web/

De vraag is toch of Clark MccLelland bij de NASA werkte!
Hier is het bewijs:
Astronaut recalls UFO-EBE encounter
http://www.ufocasebook.com/mag/072511.html

Je kan ook NASA astronaut Edgar Mitchell mailen en die vragen of Clark MccLelland zijn vriend is en of hij bij de NASA werkte.

Op 18-03-2012 12:34:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4: "Clark C. McClelland was never an astronaut. He is a fraud"

Van deze website:

""There has been alot of talk about a Clark C. McClelland, allegedly a former ScO backing up stories of ETs in space.

Why is it if you google his name it only comes up on UFO websites, or postings in forums where the topic of the post was UFOs??
There are no mentions of him on NASAs site, no mention of things hes done at NASA. You google any other astronauts name and you get hits back of particular missions they were on, things they did at NASA, etc.. not this guy. He isnt even mentioned ever in the astronaut section of NASA.gov and I couldnt find any listing for him on previous shuttle crews.
You can go to NASAs site and look at the crews of previous shuttle missions. guess who isnt there
Therefore I submit that Clark C. McClelland is not even really a astronaut, but a fraud""


En dan verder nog via die site:

List of astronauts by name (wikipedia)
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_astronauts_by_name

""Look whos missing???? Clark C. McClelland
Every other astronaut is there... Even Edgar Mitchell is on this huge list.
but not him. Not there. Clark C. McClelland was never an astronaut. He is a fraud.""


It's all a figment of imagination!
Op 18-03-2012 12:49:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates: Even een of topic vraagje tussendoor. Wat heeft die nep-astronaut nou ook weer met vrije energie te maken?
Op 18-03-2012 13:59:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Bert(AWRvB):

De vraag is toch of Clark MccLelland bij de NASA werkte!
Hier is het bewijs:
Astronaut recalls UFO-EBE encounter
http://www.ufocasebook.com/mag/072511.html

Je kan ook NASA astronaut Edgar Mitchell mailen en die vragen of Clark MccLelland zijn vriend is en of hij bij de NASA werkte.


Dat is geen bewijs. Ook op die site beweert hij het zelf.
Op 18-03-2012 14:01:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Nonbeliever:
Bert(AWRvB):
Ik bedoel dat het wel mogelijk is om energie uit de omgeving te halen en om te zetten in elektriciteit. Er is een apparaatje op de markt wat zo'n 200 Euro kost en door dat systeem iets te veranderen onttrekt het energie uit de omgeving en levert het elektriciteit. BINAS technologie. Iedereen die dat apparaatje ziet en de voorstellen tot verandering ziet om dat nieuwe systeem te krijgen zal onmiddelijk zien/begrijpen dat het werkt. Er zijn duizenden varianten mogelijk (al naar gelang waar het voor gebruikt gaat worden). Daarom zeg ik er verder niets over.

Bij UFOwijzer (?) en Skepsis zag ik iets over een magneetmotor die rond draait zonder dat er energie wordt ingevoerd. Ik vermoed dat ik zo'n systeem ook aan de gang krijg door gebruik te maken van de natuurlijke eigenschappen van magnetisme in combinatie met de natuurlijke eigenschappen van de gebruikte metalen en het kan zijn dat een klap met een hamer nodig is om het in gang te zetten. Ik heb een aantal jaren zitten spelen met een grote hoeveelheid magneetjes en daarbij is me wat opgevallen. Ik ben er dus mee bezig.

Ik geloof er niets van.
Op 18-03-2012 18:24:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bert(AWRvB):
Socrates:
Bert(AWRvB):

De vraag is toch of Clark MccLelland bij de NASA werkte!
Hier is het bewijs:
Astronaut recalls UFO-EBE encounter
http://www.ufocasebook.com/mag/072511.html

Je kan ook NASA astronaut Edgar Mitchell mailen en die vragen of Clark MccLelland zijn vriend is en of hij bij de NASA werkte.


Dat is geen bewijs. Ook op die site beweert hij het zelf.


http://josephalmighty.multiply.com/links/item/1252/Famed_NASA_Astronaut_Clark_McClelland_Confirms_ETs_Are_Here

Clark MccLelland has suffered quite a bit for speaking out. If I recall correctly, he lost all his pensions rights and other benefits and was in dire financial straits a while back. (continued at this link)

***

http://www.agoracosmopolitan.com/home/Frontpage/2009/01/23/03051.html
Space Shuttle, Astronauts and claims of Extraterrestrials

Hier http://www.edmitchellapollo14.com/autographed_photos.htm kan je het zelf vragen aan Edgar Mitchel of Clark MccLelland zijn vriend is en of Mcclelland bij de NASA werkte en dit Cathy@edmitchellapollo14.com is zijn contact adres om te mailen.

Misschien dat Paul Harmans van UFOwijzer contact heeft gehad met Edgar Mitchell en kan bevestigen dat Clark MccLelland bij de NASA werkte en bevriend is met Edgar Mitchell.


(bericht gewijzigd op 3/18/2012 9:03:00 PM)
Op 18-03-2012 21:00:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Bert(AWRvB):
Socrates:
Bert(AWRvB):

De vraag is toch of Clark MccLelland bij de NASA werkte!
Hier is het bewijs:
Astronaut recalls UFO-EBE encounter
http://www.ufocasebook.com/mag/072511.html

Je kan ook NASA astronaut Edgar Mitchell mailen en die vragen of Clark MccLelland zijn vriend is en of hij bij de NASA werkte.


Dat is geen bewijs. Ook op die site beweert hij het zelf.


http://josephalmighty.multiply.com/links/item/1252/Famed_NASA_Astronaut_Clark_McClelland_Confirms_ETs_Are_Here

Clark MccLelland has suffered quite a bit for speaking out. If I recall correctly, he lost all his pensions rights and other benefits and was in dire financial straits a while back. (continued at this link)

***

http://www.agoracosmopolitan.com/home/Frontpage/2009/01/23/03051.html
Space Shuttle, Astronauts and claims of Extraterrestrials

Hier http://www.edmitchellapollo14.com/autographed_photos.htm kan je het zelf vragen aan Edgar Mitchel of Clark MccLelland zijn vriend is en of Mcclelland bij de NASA werkte en dit Cathy@edmitchellapollo14.com is zijn contact adres om te mailen.

Misschien dat Paul Harmans van UFOwijzer contact heeft gehad met Edgar Mitchell en kan bevestigen dat Clark MccLelland bij de NASA werkte en bevriend is met Edgar Mitchell.


Waarom zou ik zoveel moeite doen? Hij is op geen enkele officiële site te vinden, ook niet op die van de NASA. Dat volstaat voor mij. The man's a fraud.
En als ik op verschillende sites zeg dat ik Sinterklaas ben, geloof je me dan ook?
Op 18-03-2012 21:05:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bert(AWRvB):
Socrates:
Bert(AWRvB):
Socrates:
Bert(AWRvB):

De vraag is toch of Clark MccLelland bij de NASA werkte!
Hier is het bewijs:
Astronaut recalls UFO-EBE encounter
http://www.ufocasebook.com/mag/072511.html

Je kan ook NASA astronaut Edgar Mitchell mailen en die vragen of Clark MccLelland zijn vriend is en of hij bij de NASA werkte.


Dat is geen bewijs. Ook op die site beweert hij het zelf.


http://josephalmighty.multiply.com/links/item/1252/Famed_NASA_Astronaut_Clark_McClelland_Confirms_ETs_Are_Here

Clark MccLelland has suffered quite a bit for speaking out. If I recall correctly, he lost all his pensions rights and other benefits and was in dire financial straits a while back. (continued at this link)

***

http://www.agoracosmopolitan.com/home/Frontpage/2009/01/23/03051.html
Space Shuttle, Astronauts and claims of Extraterrestrials

Hier http://www.edmitchellapollo14.com/autographed_photos.htm kan je het zelf vragen aan Edgar Mitchel of Clark MccLelland zijn vriend is en of Mcclelland bij de NASA werkte en dit Cathy@edmitchellapollo14.com is zijn contact adres om te mailen.

Misschien dat Paul Harmans van UFOwijzer contact heeft gehad met Edgar Mitchell en kan bevestigen dat Clark MccLelland bij de NASA werkte en bevriend is met Edgar Mitchell.


Waarom zou ik zoveel moeite doen? Hij is op geen enkele officiële site te vinden, ook niet op die van de NASA. Dat volstaat voor mij. The man's a fraud.
En als ik op verschillende sites zeg dat ik Sinterklaas ben, geloof je me dan ook?

Ik heb NASA astronaut Edgar Mitchell al gemaild want ik vermoed ook nog dat je een trol bent of iemand van http://www.wetenschap24.nl , zoals Govert Schilling, die in de problemen is gekomen door het jarenlange gelieg van dat clubje en nu anderen de mond probeert te snoeren! Ik correspondeer zo nu en dan ook met Stanton T Friedman, Nick Pope enzovoort en die mensen doen heel gewoon.
Op 18-03-2012 21:55:44 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
avondwandelaar: Leuk toch dat al die UFO freaks zulke 'gewone' mensen zijn gebleven...
we vliegen er weer eens lekker in
Op 18-03-2012 22:01:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Bert(AWRvB):
Socrates:

Waarom zou ik zoveel moeite doen? Hij is op geen enkele officiële site te vinden, ook niet op die van de NASA. Dat volstaat voor mij. The man's a fraud.
En als ik op verschillende sites zeg dat ik Sinterklaas ben, geloof je me dan ook?

Ik heb NASA astronaut Edgar Mitchell al gemaild want ik vermoed ook nog dat je een trol bent of iemand van http://www.wetenschap24.nl , zoals Govert Schilling, die in de problemen is gekomen door het jarenlange gelieg van dat clubje en nu anderen de mond probeert te snoeren! Ik correspondeer zo nu en dan ook met Stanton T Friedman, Nick Pope enzovoort en die mensen doen heel gewoon.Nee, serieus, ik ben enorm vereerd dat je mensen van de NASA gaat mailen dat ik een trol ben. Echt waar!!!111!!!Edit: En een plusje van mij, voor humor!
(bericht gewijzigd op 3/18/2012 10:17:36 PM)
Op 18-03-2012 22:07:39 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4: List of astronauts by name (wikipedia)
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_astronauts_by_name

Look who's missing??? Clark C. McClelland
It's all a figment of imagination!
Op 18-03-2012 22:07:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
avondwandelaar:
Leuk toch dat al die UFO freaks zulke 'gewone' mensen zijn gebleven...

Ja, heerlijk hè?
Op 18-03-2012 22:09:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bert(AWRvB):
psixty4:
List of astronauts by name (wikipedia)
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_astronauts_by_name

Look who's missing??? Clark C. McClelland


Volgens mij kan je geen Engels lezen!
Clark C. McClelland schrijft nergens dat hij een astronaut was. Engelse zinnen zijn iets anders samengesteld dan Nederlandse!
Op 18-03-2012 22:42:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Bert(AWRvB):
psixty4:
List of astronauts by name (wikipedia)
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_astronauts_by_name

Look who's missing??? Clark C. McClelland


Volgens mij kan je geen Engels lezen!
Clark C. McClelland schrijft nergens dat hij een astronaut was. Engelse zinnen zijn iets anders samengesteld dan Nederlandse!

Als hij controller was, hoe heeft hij dan aliens kunnen zien? Gewoon vanaf de grond?
Op 18-03-2012 22:49:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
avondwandelaar:
Bert(AWRvB):
psixty4:
List of astronauts by name (wikipedia)
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_astronauts_by_name

Look who's missing??? Clark C. McClelland


Volgens mij kan je geen Engels lezen!
Clark C. McClelland schrijft nergens dat hij een astronaut was. Engelse zinnen zijn iets anders samengesteld dan Nederlandse!

Inderdaad, hij was nog unieker dan een astronaut, hij was een Ground Test Astronaut, en die functie was zo uniek dat, als je er op googelt er maar 1 persoon blijkt te zijn die deze functie ooit vervuld heeft.
we vliegen er weer eens lekker in
Op 18-03-2012 22:53:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Socrates:
Bert(AWRvB):
psixty4:
List of astronauts by name (wikipedia)
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_astronauts_by_name

Look who's missing??? Clark C. McClelland


Volgens mij kan je geen Engels lezen!
Clark C. McClelland schrijft nergens dat hij een astronaut was. Engelse zinnen zijn iets anders samengesteld dan Nederlandse!

Als hij controller was, hoe heeft hij dan aliens kunnen zien? Gewoon vanaf de grond?


Natuurlijk. Kalki1 is toch ook niet in de ruimte geweest (voor zover ik weet) en spreekt ze zelfs.
En bovendien, de foto's (van de nasa, dus BEWIJS) staan toch gewoon op internet (als je een beetje zoekt, want ze worden natuurlijk angstvallig geheim gehouden).
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 18-03-2012 22:53:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
avondwandelaar:
Bert(AWRvB):
psixty4:
List of astronauts by name (wikipedia)
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_astronauts_by_name

Look who's missing??? Clark C. McClelland


Volgens mij kan je geen Engels lezen!
Clark C. McClelland schrijft nergens dat hij een astronaut was. Engelse zinnen zijn iets anders samengesteld dan Nederlandse!

Inderdaad, hij was nog unieker dan een astronaut, hij was een Ground Test Astronaut, en die functie was zo uniek dat, als je er op googelt er maar 1 persoon blijkt te zijn die deze functie ooit vervuld heeft.

Was'ie dat ook nog? Jeetje, ik zag ergens staan dat hij controller was. Wat een veelzijdig man! Wat kan'ie veel!
Op 18-03-2012 22:58:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Luk:
Socrates:
Bert(AWRvB):
psixty4:
List of astronauts by name (wikipedia)
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_astronauts_by_name

Look who's missing??? Clark C. McClelland


Volgens mij kan je geen Engels lezen!
Clark C. McClelland schrijft nergens dat hij een astronaut was. Engelse zinnen zijn iets anders samengesteld dan Nederlandse!

Als hij controller was, hoe heeft hij dan aliens kunnen zien? Gewoon vanaf de grond?


Natuurlijk. Kalki1 is toch ook niet in de ruimte geweest (voor zover ik weet) en spreekt ze zelfs.
En bovendien, de foto's (van de nasa, dus BEWIJS) staan toch gewoon op internet (als je een beetje zoekt, want ze worden natuurlijk angstvallig geheim gehouden).

Op 18-03-2012 22:59:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bert(AWRvB):
Socrates:
Bert(AWRvB):
psixty4:
List of astronauts by name (wikipedia)
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_astronauts_by_name

Look who's missing??? Clark C. McClelland


Volgens mij kan je geen Engels lezen!
Clark C. McClelland schrijft nergens dat hij een astronaut was. Engelse zinnen zijn iets anders samengesteld dan Nederlandse!

Als hij controller was, hoe heeft hij dan aliens kunnen zien? Gewoon vanaf de grond?


Vanuit het controlecentrum bij de NASA want er hangen in en rond de Space Shuttle overal camera's waarvan de beelden doorgezonden worden naar de Aarde! Dat is ook te lezen op die webpagina.
Op 18-03-2012 23:53:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates: Ga jij nou maar eerst Edgar Mitchell mailen dat ik een trol ben, en als je dan zijn antwoord laat zien dan praten we mischien lekker verder.
Op 19-03-2012 0:01:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
hugo:
Marsepars:
Dicit:
Bert(AWRvB):
Het apparaatje is ontwikkeld met behulp van reverse engineering van buitenaardse technieken.

Interessant. Kan je hier iets meer over vertellen?

Ben ik ook benieuwd naar.


Bert, als je wil overtuigen, schrijf er dan eens een duidelijk, helder en eenvoudig blog over op GW. Zo eentje dat zelfs ik zou begrijpen. Met een tekening erbij.
DansFans: je dance, donc je suis.
Op 19-03-2012 0:51:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Socrates:
Ga jij nou maar eerst Edgar Mitchell mailen dat ik een trol ben, en als je dan zijn antwoord laat zien dan praten we mischien lekker verder.

Doet u mij ook een trol-aanklacht aub, bij Nasa. Ik zal beter mijn best doen, belooft.
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 19-03-2012 4:07:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband:
hugo:
Marsepars:
Dicit:
Bert(AWRvB):
Het apparaatje is ontwikkeld met behulp van reverse engineering van buitenaardse technieken.

Interessant. Kan je hier iets meer over vertellen?

Ben ik ook benieuwd naar.


Bert, als je wil overtuigen, schrijf er dan eens een duidelijk, helder en eenvoudig blog over op GW. Zo eentje dat zelfs ik zou begrijpen. Met een tekening erbij.


ech?
Op 20-03-2012 10:48:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bert(AWRvB):
avondwandelaar:
Leuk toch dat al die UFO freaks zulke 'gewone' mensen zijn gebleven...


Wat mij de wenkbrauwen doet fronsen is dat mensen zoals jij nog steeds niet door hebben dat het USA leger journalisten betaalt om het UFO fenomeen belachelijk te maken. Het is aan de hand van krantenartikelen van rond 1939-1947 op te maken wanneer dat betalen aan journalisten ongeveer begon! Lt Col P J Corso van R&D Pentagon Washington USA, die ook namens generaal Trudeau sprak, heeft dat openlijk voor de camera gezegd en het is op YouTube te vinden! Het is misschien ook bij Paola Harris, die voor Allen Hynek werkte, te vinden.
Op 20-03-2012 21:32:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
avondwandelaar:
Bert(AWRvB):
avondwandelaar:
Leuk toch dat al die UFO freaks zulke 'gewone' mensen zijn gebleven...


Wat mij de wenkbrauwen doet fronsen is dat mensen zoals jij nog steeds niet door hebben dat het USA leger journalisten betaalt om het UFO fenomeen belachelijk te maken. Het is aan de hand van krantenartikelen van rond 1939-1947 op te maken wanneer dat betalen aan journalisten ongeveer begon! Lt Col P J Corso van R&D Pentagon Washington USA, die ook namens generaal Trudeau sprak, heeft dat openlijk voor de camera gezegd en het is op YouTube te vinden! Het is misschien ook bij Paola Harris, die voor Allen Hynek werkte, te vinden.

Wat mij de wenkbrauwen doet fronsen is dat die aliens nog steeds niet in de gaten hebben dat ze om de tuin worden geleid door alle 'hoge' heren waar ze contact mee schijnen te onderhouden.
we vliegen er weer eens lekker in
Op 20-03-2012 21:39:02 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Bert(AWRvB):
avondwandelaar:
Leuk toch dat al die UFO freaks zulke 'gewone' mensen zijn gebleven...


Wat mij de wenkbrauwen doet fronsen is dat mensen zoals jij nog steeds niet door hebben dat het USA leger journalisten betaalt om het UFO fenomeen belachelijk te maken. Het is aan de hand van krantenartikelen van rond 1939-1947 op te maken wanneer dat betalen aan journalisten ongeveer begon! Lt Col P J Corso van R&D Pentagon Washington USA, die ook namens generaal Trudeau sprak, heeft dat openlijk voor de camera gezegd en het is op YouTube te vinden! Het is misschien ook bij Paola Harris, die voor Allen Hynek werkte, te vinden.

Avondwandelaar maakte deze opmerking, als ik me niet vergis, omdat jij Edgar Mitchell wilde mailen over mijn trolschap, wat natuurlijk eerlijk gezegd een beetje typisch is, zeg nou zelf hè?
Dus waarom je dit er nu bij haalt is mij een volstrekt raadsel.
Op 20-03-2012 21:40:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates: Zou iemand hier mij alstublieft kunnen vertellen wat in hemelsnaam 'vrije energie' is?
En een beetje duidelijk graag want ik ben niet bijdenhant.
Op 20-03-2012 21:41:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Socrates:
Zou iemand hier mij alstublieft kunnen vertellen wat in hemelsnaam 'vrije energie' is?
En een beetje duidelijk graag want ik ben niet bijdenhant.

Vrije energie is stroom aftappen van een lantaarnpaal, je huis er mee verlichten enzo zonder ervoor te betalen.


(vooral illegale wietkwekerijen zijn grote afnemers van vrije energie)
It's all a figment of imagination!
Op 20-03-2012 21:48:08 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
psixty4:
Socrates:
Zou iemand hier mij alstublieft kunnen vertellen wat in hemelsnaam 'vrije energie' is?
En een beetje duidelijk graag want ik ben niet bijdenhant.

Vrije energie is stroom aftappen van een lantaarnpaal, je huis er mee verlichten enzo zonder ervoor te betalen.


(vooral illegale wietkwekerijen zijn grote afnemers van vrije energie)

Ahaaaaa! Vrij is dus een eufemisme voor "gratis"? Is het zo simpel? Nou dan is het antwoord "gratis bestaat niet"! (Tenzij je het jat zoals Psixty4 bedoeld, maar dan betaal je het gewoon later, in de bak.)
Zo, opgelost.
Op 20-03-2012 21:53:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bert(AWRvB):
psixty4:
Bert(AWRvB):
Ik bedoel dat het wel mogelijk is om energie uit de omgeving te halen en om te zetten in elektriciteit. Er is een apparaatje op de markt wat zo'n 200 Euro kost en door dat systeem iets te veranderen onttrekt het energie uit de omgeving en levert het elektriciteit. BINAS technologie. Iedereen die dat apparaatje ziet en de voorstellen tot verandering ziet om dat nieuwe systeem te krijgen zal onmiddelijk zien/begrijpen dat het werkt. Er zijn duizenden varianten mogelijk (al naar gelang waar het voor gebruikt gaat worden).

Daarom zeg ik er verder niets over.

Hoeft voor mij ook niet, ik ben het onderwerp ook n beetje zat. Maar zou je dan alsjeblieft nog wel één keer een afbeelding willen plaatsen zodat ik weet waar het over ging.

Bert(AWRvB):
Bij UFOwijzer (?) en Skepsis zag ik iets over een magneetmotor die rond draait zonder dat er energie wordt ingevoerd. Ik vermoed dat ik zo'n systeem ook aan de gang krijg door gebruik te maken van de natuurlijke eigenschappen van magnetisme in combinatie met de natuurlijke eigenschappen van de gebruikte metalen en het kan zijn dat een klap met een hamer nodig is om het in gang te zetten. Ik heb een aantal jaren zitten spelen met een grote hoeveelheid magneetjes en daarbij is me wat opgevallen.

Ik ben er dus mee bezig.

Das mooi, ik hoop dat het gaat lukken. Ik hoop dat je je kennis daarover met ons wilt delen ipv weg te geven aan een universiteit waarvan je de naam niet wilt noemen.


Ik heb die kennis al aan een universiteit weggegeven!

Nou heb ik me niet zo erg verdiept in magnetisme in combinatie met alternatieve energien maar als ik zo naar magneten kijk en hun gedrag dan had iedereen die zich met magneten bezig houdt dit moeten dan wel kunnen zien. De apparatuur nodig voor dit soort onderzoeken kost duizenden Euro's terwijl de apparaatjes waar het om gaat hooguit enkele tientallen Euro's zullen kosten.
Op 20-03-2012 22:43:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: En mijn zus heet ook Henk. Waar gaat het hier ook weer over?
ech?
Op 20-03-2012 22:48:38 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Veteo: Een anecdote uit een heel ver verleden.
Ooit heb ik een magnetische motor bedacht. Die zou moeten werken door een rotor met magneten telkens af te schermen waardoor de magneetkracht in- en uitgeschakeld werd. Tot ik erachter kwam dat je magnetisme niet met passieve middelen kunt afschermen. De natuur laat zich helaas niet bedriegen.
Zo vielen al m'n bedenksels uiteen in twee categorieën: Het kon echt niet of het bleek al honderd jaar te bestaan. Heel zelden vind je iets nieuws uit.
You don't know what you've got until it's gone...
Op 20-03-2012 22:55:31 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
Bert(AWRvB):
Nou heb ik me niet zo erg verdiept in magnetisme in combinatie met alternatieve energien maar als ik zo naar magneten kijk en hun gedrag dan had iedereen die zich met magneten bezig houdt dit moeten dan wel kunnen zien. De apparatuur nodig voor dit soort onderzoeken kost duizenden Euro's terwijl de apparaatjes waar het om gaat hooguit enkele tientallen Euro's zullen kosten.

Natuurlijk heb ik als kind met magneetjes gespeeld. Heb een paar jaartjes op de Havo gezeten en daar heb ik bij natuurkunde nog meer er over geleerd. In de tijd dat ik als automonteur werkte, vond ik magnetisch gereedschap reuze handig, dan valt je schroefje of je moertje niet zo snel op de grond. Vanmiddag nog een stuk van de GRENSWETENSCHAPDINSDAGDOCU zitten kijken, het ging over storm in het aardmagnetisch veld, machtig interessant allemaal. Dus je ziet het, ik weet er best wel een beetje wat van af, maar wat jij bedoelt heb ik nog steeds geen idee van. Zou je me een beetje op weg kunnen helpen???
(bericht gewijzigd op 3/20/2012 11:35:04 PM)
It's all a figment of imagination!
Op 20-03-2012 23:09:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
hugo: Kan hier geen slotje op?
De lucht die hier verkocht wordt is lijkt me niet eens gebakken.
DansFans: je dance, donc je suis.
Op 20-03-2012 23:49:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bert(AWRvB):
hugo:
Kan hier geen slotje op?
De lucht die hier verkocht wordt is lijkt me niet eens gebakken.


Paul Harmans van UFOwijzer weet precies over wat voor apparaatje het gaat en hoe het werkt, niet die magneet constructie, welke personen en universiteiten en alternatieve onderzoekers erbij betrokken zijn bij die onderzoeken en ook hoe wetenschappers erover denken. Paul Harmans zal er wel aandacht aan schenken als de onderzoekers informatie vrij geven over het onderzoek en of als het apparaatje op de markt komt!
Op 21-03-2012 1:44:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
hugo:
Bert(AWRvB):
hugo:
Kan hier geen slotje op?
De lucht die hier verkocht wordt is lijkt me niet eens gebakken.


Paul Harmans van UFOwijzer weet precies over wat voor apparaatje het gaat en hoe het werkt, niet die magneet constructie, welke personen en universiteiten en alternatieve onderzoekers erbij betrokken zijn bij die onderzoeken en ook hoe wetenschappers erover denken. Paul Harmans zal er wel aandacht aan schenken als de onderzoekers informatie vrij geven over het onderzoek en of als het apparaatje op de markt komt!

Sorry, ik had even gedacht dat jij dat ook zou kunnen.
DansFans: je dance, donc je suis.
Op 21-03-2012 10:08:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Bert(AWRvB):
... zal er wel aandacht aan schenken als de onderzoekers informatie vrij geven over het onderzoek en of als het apparaatje op de markt komt!


2 dikke als-en weeral.
En volgens mij zijn de belangrijkste 'als-en': als er iets van waar is en als het tegen alle logica in zou werken.
Maar als dat zo zou zijn hadden we er al lang mee aan het werk (of net niet ) geweest.
Zelfs om lucht te bakken heb je energie nodig, en die is niet vrij.

Als mijn tante kl*ten had was ze mijn oom.
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 21-03-2012 14:51:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
justHarry: Hallo,
Is er hier iemand die ooit zo'n Bedini bouwpakket heeft besteld? Zoja, werkte het?
Op 26-03-2012 10:08:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden